Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65906 Прегледи
*

Divna

Re:индикация за емиграция
« Отговор #100 -: Май 07, 2010, 09:36:40 pm »
В астроком има една секция /Astro Click Viajes/, в която можеш да се ориентираш на кой континент, в кой град какво може да очакваш и най-вече как ще се чувстваш.

*

holanda

« Отговор #101 -: Май 07, 2010, 09:43:10 pm »
В астроком има една секция /Astro Click Viajes/, в която можеш да се ориентираш на кой континент, в кой град какво може да очакваш и най-вече как ще се чувстваш.

ще проверя :blink:

*

missKapriz

« Отговор #102 -: Май 07, 2010, 10:24:11 pm »
Това ми стана интересно-стигнах до графиката върху географската карта,но не се ориентирам къде всъщност ми е щастливата дистинация.Дивна?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #103 -: Май 07, 2010, 10:25:23 pm »
Аз го гледам това в астрокома отдавна.
София ми е възможно най-убийственото място за живот. И тук си прекарах целия живот почти.
Баси малшанса.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Май 07, 2010, 10:29:31 pm »
Май наистина ще се окаже, че Варна е най-добрият град за живеене. Но тук пък изобщо не може да се живее с ниски доходи, а трудът е нископлатен.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

missKapriz

« Отговор #105 -: Май 07, 2010, 10:30:47 pm »
Е добре,но как разбрахте

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #106 -: Май 07, 2010, 10:31:45 pm »
Май наистина ще се окаже, че Варна е най-добрият град за живеене. Но тук пък изобщо не може да се живее с ниски доходи, а трудът е нископлатен.
Да не мислиш, че другаде в България е различно?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Май 07, 2010, 10:35:06 pm »
Така е.
Но на фона на вопиющо високия стандарт на живот във Варна заплатите изглеждат още по-нищожни.
Стигнах до извода, че Варна е градът на новобогаташите, реститутите и рентиерите (безделниците, дето живеят от наеми).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #108 -: Май 07, 2010, 10:41:56 pm »
Е добре,но как разбрахте

Върху съответното населено място преминава някаква цветна линийка, в края й има например Сатурн аспект Венера. Кликаш върху съответния  надпис или линия и ти се появява текст какво те чака в съответния град.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #109 -: Май 07, 2010, 10:47:29 pm »
Дияна,благодаря.
Аз съм си уцелила държавата   :unsure: :PМакар,че има и по-добро място,но да не ставаме алчни :blink:

« Отговор #110 -: Май 07, 2010, 10:49:56 pm »
В София големия проблем беше, че не може да се свържат Младост и Люлин.
В национален мащаб също толкова невъзможно изглежда да се свържат София и морето. Как ще има развити икономически градове като тая тъпа магистрала не могат да я построят.
Дори не мога да си представя да стигна за 4 часа от Сф до Бургас  и да прекарам там уикенда. Естествено, че софиянци ще ходят в Гърция - там се стига по-бързо отколкото до нашето море.  :angry:

Аз не мога да си представя да живея другаде  :rolleyes: И за емигрант не ставам  :-[
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #111 -: Май 07, 2010, 10:53:10 pm »
За Варна пък да не говорим, поне 7 часа с автобус.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #112 -: Май 16, 2010, 07:49:17 pm »
Аурора попита:

Смятате ли, че е добре при емиграция да си правиш синастрична карта с "новата" си държава? Не, че такава съм си правила с БГ, де

Ето, вчера като Синухе попита за Корея можехме да му напарвим една синастрия с нея.

*

Nebesna

« Отговор #113 -: Май 16, 2010, 07:51:05 pm »
Е, чак пък синастрия? Поне релокация следва да си направиш.

Между другото сега се сеещам да споделя за мой познат, който е учил в Санкт Петербург и е живял там няколко години, че и жена си е довел оттам има много силни попадения на тежки планети с картата на основаването на Санкт Пепербург от Петър първи.

Ето картата на синастрията на моя познат със Санкт Петербург - Уран, Плутон, Юпитер в едни и същи знаци. Опозиция на Сатурн-Нептун в Овен със Сатурн-Нептун във Везни.

Между другото, Санк Петербург е бил основан на днешната дата - 16.05.1703

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #114 -: Май 16, 2010, 07:58:55 pm »
Ми ето я картата на Южна Корея,кажете какво ви идва на акъла,след като никой не ми погледна сериозно релокацията  :angry: ;D

Асц на ЮК съвпад мое МЦ
Мой СЛВ съвпад ИЦ/ЮЛВ съвпад МЦ (бил съм президент в минала инкарнация там  ;D)

Нептуна ми съвпада с Луната там/опозиция на Венерите

Абе така като гледам ЮК е страна с много силен знак Лъв-а аз имам СЛВ в Лъв почти на К12  :rolleyes:

Едит: Хохо моя АСЦ е точно на К5 в Корея-там ще си творя на воля  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #115 -: Май 16, 2010, 08:00:45 pm »
Мислила съм си, че той е живял в този град в някой предишен живот - прекалено силно е свързан с Русия, повече от колкото с всяка друга нация или държава, а е обиколил много държави в света, постоянно пътува. За никоя друга държава не говори с такъв патос и емоция. Сякаш е трябвало да се върне там в сегашния си живот, за да довърши нещо започнато.

*

Nebesna

« Отговор #116 -: Май 16, 2010, 08:03:33 pm »
Синухе, не можа ли поне да построиш синастрията? Сега трябва да ровя да ти търся картата.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #117 -: Май 16, 2010, 08:07:33 pm »
Ето ми синастрията,казвайте шЪ сЪ вземаме ли,за други бракове не ми се мисли  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #118 -: Май 16, 2010, 08:12:27 pm »
Нухе ,там ще срещнеш голямата и истинска любов ,ако решиш да тръгнеш!
според мен там ще се чувстваш добре....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Май 16, 2010, 08:25:30 pm »
Опозиция на венерите - ще трябва да си нагодите вкусовете и ценностите (те към твоите и ти към техните), но като цяло това не е лош аспект, а може да те обогати. Венера в Рак е по-семейно ориентирана.

Двойно подчертаване на бохемския аспект - Нептун в съвпад с Юпитер, като съвпадите са в секстил, което говори за духовна удовлетвореност. Айде сега други да продължат.