Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65990 Прегледи
*

Divna

Re:индикация за емиграция
« Отговор #140 -: Май 16, 2010, 09:45:09 pm »
Няма такива истории. Аз Лили си я взимам при мен за личен астролог  ;).
Лили, има хубави мъже тука, и послушни ... и обичат котки (само, че ги кастрират)  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Май 16, 2010, 09:45:38 pm »
Нухе ,там ще срещнеш голямата и истинска любов ,ако решиш да тръгнеш!
според мен там ще се чувстваш добре....

Марая, това пък къде го видя  :-\?

опозетата на венерите и 5-ти/8-ми :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #142 -: Май 16, 2010, 09:47:37 pm »
А специално за картата на Дивна, смятат ли, че КАнада е показана като Луната в нейният първи дом?
Може ли в една карта на емигрант да се види коя държава му е заложено да емигрира?

Що пречи ли му да влиза в сайта ,ако ще и на другия край на света?

Ето затова смятам, че интрнет е най-прекрасното откритие за мен  ;D....заедно с пиър ту пиър технологията - свалянето на филми и други файлове от нета  :P
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #143 -: Май 16, 2010, 09:48:59 pm »
Нухе ,там ще срещнеш голямата и истинска любов ,ако решиш да тръгнеш!
според мен там ще се чувстваш добре....

Марая, това пък къде го видя  :-\?

опозетата на венерите и 5-ти/8-ми :blink:

ОК! Аз видях, че Венера попада в 8 дом и го свързах с това, че много секс ще пада там, ама другата Венера направо съм я игнорирала  ;D.

*

Uran

• 6041
« Отговор #144 -: Май 16, 2010, 09:51:28 pm »
 Синастрията ми със САЩ не е много обнадждаваща. Рачешкият стелиум попада в 12 ми дом, везнишкият Сатурн е  точен съвпад с мое ИЦ. Хирон на САЩ в точен съвпад мой Сатурн. Парс фортуна на САЩ в съвпад с мой асцендент.
п.п.Децата ми имат хубава синастрия със САЩ. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #145 -: Май 16, 2010, 09:53:26 pm »
Може ли в една карта на емигрант да се види коя държава му е заложено да емигрира?

Не съм сигурна.
Но има астроложка /известна/, която казва в кои държави най-вероятно си живял в минал живот, макар че според мен това е доста хипотетично...
Аз лично в хороскопа си не намирам индикации за България, ако я търсим по Козирог. Но пък със Сатурн в 9 дом се връзва, само че отново малко стъкмистика се получава. Особено като се замисли човек колко хора са родени със Сатурн в 9 дом, а не са емигрирали в държава, управлявана от тази планета. Абе нещо кофти съм се релокирала аз, хич не ми върви тука.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #146 -: Май 16, 2010, 09:57:44 pm »
Уран, твой ли е рачешкия стелиум? Ако да, това означава, че си оставаш емигрант за тази държава, все пак не си раждана там и това никога не може да бъде твоята майчина родина (моите Слънце, Плутон, Меркурий и Карма попадат в 12 дом на Канада, там обаче е и СЛВ на Канада, който прави съвпад с моя Меркурий).
А защо тълкуваш негативно ПФ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #147 -: Май 16, 2010, 10:00:45 pm »
Уран, твой ли е рачешкия стелиум? Ако да, това означава, че си оставаш емигрант за тази държава, все пак не си раждана там и това никога не може да бъде твоята майчина родина (моите Слънце, Плутон, Меркурий и Карма попадат в 12 дом на Канада, там обаче е и СЛВ на Канада, който прави съвпад с моя Меркурий).
Парс фортуна я споменавам само като факт.
Рачешкият стелиум на САЩ попада в мой 12 дом и очевидно ще се чувствам изолирана. А за съвпада Хирон -Сатурн  в мой 10 дом- проблем с реализирането:(
« Последна редакция: Май 16, 2010, 10:05:10 pm от Uran »

*

Divna

« Отговор #148 -: Май 16, 2010, 10:09:51 pm »
Рачешкият стелиум на САЩ попада в мой 12 дом и очевидно ще се чувствам изолирана. А за съвпада Хирон -Сатурн  в мой 10 дом- проблем с реализирането:(

А не мислиш ли, че този стелиум (незнам кои планети включва) може и да "събуди" в теб нещо, което е дълбоко "заспало"? Да се появят ясновидски способности например.

*

Uran

• 6041
« Отговор #149 -: Май 16, 2010, 10:13:02 pm »

А не мислиш ли, че този стелиум (незнам кои планети включва) може и да "събуди" в теб нещо, което е дълбоко "заспало"? Да се появят ясновидски способности например.
Венера, Юпитер, Слънце, Меркурий. Ооо ,невярвам макар и да съм ималамного точни пророчески сънища.

*

Марая

• 28287
« Отговор #150 -: Май 16, 2010, 10:14:43 pm »
в мойта карта има ли индикация за емиграция? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #151 -: Май 16, 2010, 10:22:43 pm »

Според мен има.
К9 в Лъв, Слънце в 1.
ИЦ в Риби, Нептун в 12.

При мен е същото: К9 в Рак, а Луна е в 1, ИЦ е във Водолей, а Уран е на купсидата на 12.

« Отговор #152 -: Май 16, 2010, 10:24:26 pm »

Ми имаш фиксиран знак на К9 - Лъв, на 12ти също фиксиран.  В 12ти има само Нептун въпреки, че е У4ти . По-скоро не.

Дивна, твоят К9 е кардинален  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #153 -: Май 16, 2010, 10:36:49 pm »
мога да кажа ,че с тоя сатурн при мен е наложителна емиграцията :( , а и  не ми се седи вече тук.....едно време Ванга не ме пусна...
много ми се иска пустата Нова зенландия или Австралия.... :rolleyes:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #154 -: Май 16, 2010, 10:40:02 pm »
Я глей ти, и на мен не ми се седи вече тук.

Бе масово явление е станало народът да не го свърта на едно место.
Ми то риба се лови в мътна вода, пластовете се разместват, редно е и ние.
Ма на мен наблизо ми се ходи, из Европата ми стига. 1-2 годинки на некой слънчев гръцки син остров, 1-2 годинки в некой английски мъглив замък, 1-2 годинки покрай версайските градини и то е го на, животът ти преминал...

*

Divna

« Отговор #155 -: Май 16, 2010, 10:46:04 pm »
Марая какво ще правиш в Австралия бе човече? Там има няколко града които се обитават и останалото е пустош - алигатори, анаконди ... и какви ли не още твари.

*

Divna

« Отговор #156 -: Май 16, 2010, 10:47:05 pm »
мога да кажа ,че с тоя сатурн при мен е наложителна емиграцията :( , а и  не ми се седи вече тук.....едно време Ванга не ме пусна...
много ми се иска пустата Нова зенландия или Австралия.... :rolleyes:

Тук съм съгласна. Четох някъде за Сатурн на ИЦ, че е добре да се емигрира.

« Отговор #157 -: Май 16, 2010, 10:48:27 pm »
......и 300 вида отровни мравки. Виж Нова Зеландия е друга бира...ама много далече беее  :rolleyes: Ох, такава съм тежка гемия!

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Май 16, 2010, 10:51:41 pm »
Марая какво ще правиш в Австралия бе човече. Там има няколко града които се обитават и останалото е пустош - алигатори, анаконди ... и какви ли не още твари.

Екзотика бе Дивна ,красота....що лошо ли е?
ми на мен Сащ не ми харесва ...била съм в Ню Йорк ,вашинтгон-сити , Лос Анджелис , Чикаго...минавала съм с кола през няколко щата ,летяла съм над Гранд каньон ,ми не я харесвам Америка....
дай ми екзотика ,дай ми море ,палми ,пясъци,слънце.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #159 -: Май 16, 2010, 10:56:04 pm »

Според мен да, макар че често Сатурн близо до ІС е задържащ фактор.
Но при теб има подчертан мутабелен акцент, а и самият Сатурн се намира в Риби - мунданен 12 дом. Имаш и господар на 4 дом в 12ти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.