Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65991 Прегледи
*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
Re:индикация за емиграция
« Отговор #160 -: Май 16, 2010, 10:59:02 pm »
И аз имам господар на 4 в 12.
И господар на 9 в 4.
И господар на 9 във 2.

Само че какво точно разбирате под емиграция? Щото то сега светът стана едно голямо село, съседна държава вече не е чужбина, Европа вече стана "у нас си".

« Отговор #161 -: Май 16, 2010, 11:08:19 pm »
Е аз имам на К4 СКоприон и Марс в 9ти, К9 в овен, но не вярвам някога да емигрирам. Макар, че някой ден баща ми като си отиде няма нищо, което да ме задържа в БГ. Но на човек му се сменят приоритетите.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #162 -: Май 16, 2010, 11:11:42 pm »
И аз имам господар на 4 в 12.
И господар на 9 в 4.
И господар на 9 във 2.

Само че какво точно разбирате под емиграция? Щото то сега светът стана едно голямо село, съседна държава вече не е чужбина, Европа вече стана "у нас си".

затова Австралия или Нова зенландия...иначе сме си у нас и както сме плъзнали из Европата ,просто я поциганихме , а и онези скованите и претенциозни англичани ,германци и квито се сетиш бързичко привикват с наште щуротий....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Май 16, 2010, 11:14:30 pm »
Мутабелни оси често дават емиграция, ако има други фактори, които го потвърждават.
При фиксирани оси човек може и да не емигрира или емиграцията е принудителна.
Но пък един мой бивш с Телец на ІС емигрира, при него обаче близо до К4 се намираше Луната, а тя получаваше квадрат от Сатурн /У12/, разположен в ъглов дом /седми/. Основният мотив при него бе силната неудовлетвореност от условията и стандарта на живот в родното място, беше ориентиран силно към материалния успех - Слънце, Меркурий, Венера във 2 дом и Лунни възли по оста 2-8 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #164 -: Май 16, 2010, 11:39:39 pm »
Мутабелни оси често дават емиграция, ако има други фактори, които го потвърждават.При фиксирани оси човек може и да не емигрира или емиграцията е принудителна.

асц-дсц скорпион/телец с интерсептирани стрелец и близнаци.
мц/иц- дева и риби.
упр. на 9-ти /слънце/ в 1-ви. упр. на 12-ти плутон в 10-ти. ако приемем само планетите до сатурн ,то упр. на 12-ти е марс ,който се намира във втори.
упр. на асц-плутон в 10-ти , или марс във втори.
в 12-ти е нептун на трон по дом ,упр.на 4-ти. ако приемем ,че упр. на 4-ти е юпитер ,то той е в 7-ми ,почти на к8.
все ми се струва ,че на дърти години ще си бия камшика ,щото тук ми писва....обичам България ,обичам народа ,обичам традицийте ,но мразя държавата....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #165 -: Май 17, 2010, 09:35:20 am »
   Не си само ти, аз от много дълги години съм решила, че ако искам да се установя някъде за постоянно - то това ще е Нова Зеландия....
   БТВ - до тук три пъти съм емигрирала - 1 път принудително, следващите 2 неуспешно и ако броим последния път и най-дълго пребиваване, но там вече отидох да работя, не да емигрирам - общо стават 4 пъти....Някъде Дивна беше писала, че при наранена Луна - става така /неуспешна емиграция/. Е аз имам идеалното положение в случая -
АСЦ-ДСЦ - подвижни - близнаци-стрелец;
МС-ИС - фиксирани - водолей-лъв;
Луна - в 9 - ранена от всички планети, изключая Уран....и Асцедента
Сатурн - в 12 дом....

*

Марая

• 28287
« Отговор #166 -: Май 17, 2010, 12:24:40 pm »
  Не си само ти, аз от много дълги години съм решила, че ако искам да се установя някъде за постоянно - то това ще е Нова Зеландия....

гледай каква красота! :o

и още

стига толкова! ;) ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #167 -: Май 17, 2010, 12:36:31 pm »
Много красиви снимки, Марая.  :blink:

Вместо да си чешем езиците  :P предлагам да разгледаме карта на емигрант, практическо упражнение.
Живял е 15 години в чужбина, но след като ги притиска кризата, се завръща в България. Вероятно това е временно решение, но знае ли човек...
Интересно, но кръстът на хороскопа е във фиксирани знаци.
Според вас кои са факторите за емиграция в тази карта?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Май 17, 2010, 12:39:30 pm »
луна и плутон в 9-ти и 12-ти дом.
са фактори за емиграция....

*

Diyana

• 2705
« Отговор #169 -: Май 17, 2010, 12:44:43 pm »

Живял е 15 години в чужбина, но след като ги притиска кризата, се завръща в България. Вероятно това е временно решение, но знае ли човек...
От този комп не ми се отваря картата. Но 15 години ми намирисва на Махадаша на Раху.  :-\. После ще я видя.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
« Отговор #170 -: Май 17, 2010, 12:46:29 pm »
Незнам доколко е фактор това - Венера /12 дом/ и Уран /4 дом/ са в съвпад в 1 дом. Вероятно заради личното си развитие и осигуряване на финансова стабилност е заминал в чужбина. Което е станало предполагам внезапно. 
Марс управлява 6 дом и е във 2 дом, а е и диспозитор на въпросния съвпад в 1 дом. По него стигаме и до Сатурн в 10 дом.
Възможно ли е при него и възлите да са изиграли роля? Почти съм сигурна, но не мога точно да го определя защо в момента. В морска страна ли е бил?
Мисля, че няма за дълго да се установи в родината си, а му предстои още живот в чужди държави.        
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Май 17, 2010, 12:48:56 pm »
упр. на 4-ти и 12-ти са в първи дом.
упр. на 9-ти е на трон и по дом и по знак...
емиграцията е свързана с финансийте на човека. там е имал доволно пари....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #172 -: Май 17, 2010, 12:49:36 pm »
Луната е У9 и се намира в 9 дом, има тригон с У4 /Уран/ и У7 /Венера/.
Инициативата да се емигрира не е била негова, емигрирал е със семейството си, по решение на родителите. Може би затова има и тригони между управителите на съответните домове, вероятно е нямал кой знае какъв проблем с адаптацията в новата среда, може би на майката й е било по-трудно - Луна в квадрат с Плутон. Освен това впоследствие, след емиграцията бракът на родителите се разпада, но не зная кога точно. Прекалено различни са били майката и бащата - тя прагматична Близначка, той одухотворен Лъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #173 -: Май 17, 2010, 12:53:21 pm »
емиграцията е свързана с финансийте на човека. там е имал доволно пари....

Може би семейството е емигрирало по финансови причини, но не самият той.
Но наистина е човек, който иска да печели добре, материално ориентиран - нищо, че има Юпитер около МС и Нептун в съвпад със Слънцето. Не проявява интерес към мистика, езотерика, отнася се много скептично. Иначе е голям заплес, много отвеян.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #174 -: Май 17, 2010, 12:54:16 pm »
Еее, таз Луна в 9 дом и управител на 9 дом. Хубаво при мен що не е емиграция?!  ;D Затова не я взех за основен фактор, но пък тя има връзка със съвпада в 1 дом, прави тригон.

И какво като моята Луна е в 9 дом и има квадрат към Уран в 12 няма да отида в чужбина, така ли? Аз си го тълкувам, че ще ходя май, но се иска инициатива от моя страна. Освен това 4 дом ми е в подвижен знак, що не съм тръгнала още тогава?  :rolleyes:    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #175 -: Май 17, 2010, 12:55:48 pm »
Някъде Дивна беше писала, че при наранена Луна - става така /неуспешна емиграция/. Е аз имам идеалното положение в случая -
АСЦ-ДСЦ - подвижни - близнаци-стрелец;
МС-ИС - фиксирани - водолей-лъв;
Луна - в 9 - ранена от всички планети, изключая Уран....и Асцедента
Сатурн - в 12 дом....

Според мен, тук ранената Луна има отношение към 9-ти дом, затова така.
А Сатурн в 12-ти дом дава тежка емиграция, много отговорности зад граница.

*

Uran

• 6041
« Отговор #176 -: Май 17, 2010, 12:56:09 pm »
 Доста планети има във взаимна рецепция, а и на трон. Луна на трон по знак в 9 дом си е изначално скитница- не я свърта на едно място. Сестра ми има такава Луна и все е с готови за някъде куфари.
 Лили, познаваш ли лично този човек и ако- ДА, възможно ли е мотивът при него да е ИЗЯВА ( в най-широкият смисъл на тази дума)?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #177 -: Май 17, 2010, 12:58:23 pm »
А Сатурн в 12-ти дом дава тежка емиграция.

Еее, не така сега с лошо. ;D Не ми е минавало през ум да емигрирам. Чувствам се направо вкоренена тук.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Май 17, 2010, 01:03:06 pm »
Uran, познавам го лично.
Не знам доколко мотивът е бил изява, но както споменах по-горе, не е емигрирал по собствена инициатива, бил е непълнолетен. Емигрира със семейството си.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Май 17, 2010, 01:10:15 pm »
Uran, познавам го лично.
Не знам доколко мотивът е бил изява, но както споменах по-горе, не е емигрирал по собствена инициатива, бил е непълнолетен. Емигрира със семейството си.[/b][/size]

видно е в картата.
иц е във водолей! нестандартно семейство ,устремено към бъдещето. наред с това е и много напредничаво ,търсене на приятелски и свободни взаймоотношения в дома.
уран -упр.на 4-ти дом се намира в първи ,изявата става чрез самата личност.
уран е в тригон с луната/мунданен упр.на дома-4-ти/.
с лекота са емигрирали и повтарям са били добре материално. мисля ,че емиграцията е била извън европа.
не вярвам да остане дълго в България....