Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65791 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:индикация за емиграция
« Отговор #180 -: Май 17, 2010, 01:10:28 pm »
С Юпитер в 9 дом - управител на 2 се виждат причините за емиграцията.

*

Nebesna

« Отговор #181 -: Май 17, 2010, 01:12:46 pm »
А Сатурн в 12-ти дом дава тежка емиграция.

Еее, не така сега с лошо. ;D Не ми е минавало през ум да емигрирам. Чувствам се направо вкоренена тук.

ти па що се фащаш само за един фактор? така казват руснаците, както и че Уран в 12-ти дава носталгия по родината (не го свърта и оттатък)

*

Divna

« Отговор #182 -: Май 17, 2010, 01:19:23 pm »
А Сатурн в 12-ти дом дава тежка емиграция.

Еее, не така сега с лошо. ;D Не ми е минавало през ум да емигрирам. Чувствам се направо вкоренена тук.

ти па що се фащаш само за един фактор? така казват руснаците, както и че Уран в 12-ти дава носталгия по родината (не го свърта и оттатък)

Тук руснаците не са познали много.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #183 -: Май 17, 2010, 01:23:07 pm »
С Уран в 12 дом и Марс на ІС нито страдам от носталгия, нито съм патриот и родолюбец. Дори напротив, при мен миналото е като затворена страница, напълно заличено. Дори понякога имам чувството, че всичко преди емиграцията е било не в този, а в някой предишен живот. Не спазвам семейни традиции, не ги продължавам, по-скоро се реализирам в посока, коренно различна от възприетата в нашия род. В интерес на истината, роднините почти не ми липсват вече, не ги чувствам близки отдавна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #184 -: Май 17, 2010, 01:24:52 pm »
мисля ,че емиграцията е била извън европа.

Тц.
Дълги години са живяли в Англия, но е бил и в Испания за кратко.
Но със съвпад на У7 /Венера/ с Уран и Луна в 9 дом харесва чужденки, жени от екзотичен произход, не харесва българки.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #185 -: Май 17, 2010, 01:25:50 pm »
   Честно казано, винаги и навсякъде съм се чувствала като у дома си. Не ми е било трудно да свиквам с порядките и хората около мен. Луната, която е в 9 дом ми е във Водолей, а управителят Уран е единствената планета с хубав аспект към нея, съуправителят Сатурн е в 12 дом. А управителя на ИЦ - Слънцето се намира в VІІ дом, подвластно на Сатурн /Козирог/ и управлявано от Юпитер - таааа, вероятността отново да емигрирам е доста голяма. Въпреки, че съм много изморена. Даже съм си намислила как да умра  ;D - на някакъв лайнер в некви океански води. Демек, далече, далееееече от родината...

*

sunrain

• 6710
« Отговор #186 -: Май 17, 2010, 01:26:37 pm »

Възможно ли е при него и възлите да са изиграли роля? Почти съм сигурна, но не мога точно да го определя защо в момента. В морска страна ли е бил?
Мисля, че няма за дълго да се установи в родината си, а му предстои още живот в чужди държави.        

Все пак добре, че пита тя, да разбера и аз отговора на въпроса си.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #187 -: Май 17, 2010, 01:27:19 pm »
уран -упр.на 4-ти дом се намира в първи ,изявата става чрез самата личност.
уран е в тригон с луната/мунданен упр.на дома-4-ти/.

Господарят на 4-тие дов в първи дом предполага наследяване на недвижимо имущество. Той наследил ли е дом? Ако не, вероятно му предстои.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #188 -: Май 17, 2010, 01:29:44 pm »
  Честно казано, винаги и навсякъде съм се чувствала като у дома си.

Никога не съм мислила за напускане на страната, точно, защото това усещане при мен за дом го има тук само сякаш...на няколко пъти съм имала възможност и все я пропусках, виках си само в краен случай.
Незнам кое в картата ми говори за това, не, че няма, но и други фактори има - за емиграция, та затова незнам, но желанието ми взе все повече да се засилва и ако и това не противоречи на пътя ми, се надявам да имам шанс.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #189 -: Май 17, 2010, 01:30:28 pm »
Нямат къща.
Тук имат фамилно жилище /апартамент/, в който живее с майка си.
В Англия са живяли под наем, доколкото знам, а и впоследствие, след като се отделя и става самостоятелен, също е бил под наем, естествено. За баби и дядовци нищо не знам, може и по тази линия да му се падне някакво наследство.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #190 -: Май 17, 2010, 02:28:10 pm »
Нямат къща.
Тук имат фамилно жилище /апартамент/, в който живее с майка си.
В Англия са живяли под наем, доколкото знам, а и впоследствие, след като се отделя и става самостоятелен, също е бил под наем, естествено. За баби и дядовци нищо не знам, може и по тази линия да му се падне някакво наследство.

с водолей на иц- света е техния дом. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #191 -: Май 17, 2010, 03:06:23 pm »
Така е в тяхното семейство.
Те са две деца /двама синове/, всеки си живее отделно. Родителите им живеят в различни градове. А синовете са в различни държави, по-малкият брат е в Испания /този е по-големият/. И двамата братя имат афинитет към печалбата и хазарта, по-малкият е луд на тема бързи пари, материалист. Не му знам хороскопа, със Слънце във Водолей е той.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #192 -: Май 17, 2010, 03:08:53 pm »

Тук руснаците не са познали много.

Знаех си, че ще реагирате двете с Лили. Нали си имате Уран в 12-ти. Да ви кажа, вярвам ви. Аз също се усъмних в тезата за Уран в 12-ти и носталгията по простата причина, че Уран не е планета, която се свързва с привързаността по принцип.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #193 -: Май 17, 2010, 03:15:36 pm »
И аз имам Уран в 12 дом и веднага си помислих точно това, че Уран и носталгия....дори не мога да го свържа.  :rolleyes: Но знае ли човек?!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #194 -: Май 17, 2010, 03:37:16 pm »
да , абсолютно съм съгласна с мнението ви за уран в 12-ти.
ако там имаше луна или сатурн звученето може да резонира с мнението на руската школа....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #195 -: Май 17, 2010, 03:45:50 pm »
Аз също се усъмних в тезата за Уран в 12-ти и носталгията по простата причина, че Уран не е планета, която се свързва с привързаността по принцип.

Може би ако имах Венера или Луна на ІС, щях да изпитвам носталгия, но с малефик там хич не страдам от сантименти.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #196 -: Май 17, 2010, 03:49:33 pm »
Виждала съм и други карти с Марс, Уран или Уран/Плутон (последното в Дева) на ІС или в 4 дом. Веднъж напуснат ли родния си дом, рядко искат да се връщат. За някои "напускането" е просто да се изнесат на квартира, за други може и да е емиграция в друга държава или на друг континент дори.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #197 -: Май 17, 2010, 04:00:10 pm »
Аз имам Марс и Слънце в 4 дом във Везни, от 81г живея на 450км от родния дом. Когато си отида при родителите в началото се чувстввам добре, но след няколко дни вече не ми се стои там.И причината мисля, че е в Марс, а заради Слънцето обичам да говоря за родния се край с умиление, и  ми се струва, че там хората са по-сърдечни...
Не съм емигрант просто живея далече от родното си място.

*

Divna

« Отговор #198 -: Май 17, 2010, 04:11:30 pm »
При мен трябва въобще да не съществува носталгия.
1. ИЦ във Водолей - липсва понятието за установен дом. Промяната е водеща. Домът може да е навсякъде. Липсва привързаност към семейни традиции, към рода.
2. Марс в/у ИЦ - действа се стремглаво, а СЛВ който и той е върху ИЦ кара да се чувстваш винаги уверен, че това е твоят път, че не грешиш при избора, че решението е правилно, т.е. липсва всякакво съмнение.
3. К9 в Рак - интерес към чуждите култури. Привързаност може да има навсякъде по света. Ако има как и на Луната може да се живее  ;D.

Няма да споменавам за Уран в 12 дом, защото вече е направено.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #199 -: Май 17, 2010, 04:31:19 pm »
1. ИЦ във Водолей - липсва понятието за установен дом. Промяната е водеща. Домът може да е навсякъде. Липсва привързаност към семейни традиции, към рода.

При мен ИЦ е в Риби и също липсва привързаност към каквито и да било традиции.
Но за разлика от Водолея моето не е безпристрастност, отстраненост, дистанциране, при мен семейните традиции бързо потъват в забрава, след като се откъсна от тях и се слея с новата среда. Налице е и нежелание да се ангажирам емоционално с тях, чувствам го като някакво бреме, което ми тежи и ме задушава.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.