Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65924 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:индикация за емиграция
« Отговор #240 -: Септември 09, 2010, 12:54:19 pm »
Хммм, доколкото ми се струва, Венера и Луната не са в съвпад, а просто в един знак, но не знам дали това има значение.

За луната 10 гр. са нищо. Приемам ги за съвпад.
Принципно луна в 12-ти е индикация за емиграция.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #241 -: Септември 09, 2010, 12:59:52 pm »
Има доста сигнали за емиграция - далечна чужбина /отвъд океана/.

*

Divna

« Отговор #242 -: Септември 09, 2010, 01:03:35 pm »
Хммм, доколкото ми се струва, Венера и Луната не са в съвпад, а просто в един знак, но не знам дали това има значение.

или, че майката е чужденка също  ;) и още подробности, ама не им е мястото тук.

Аз също съм съгласна, че има съвпад м/у Луна/Венера. Широк е, но планетите са в един и същи знак, Луна е бърза ... така че няма повод за съмнения.

*

Divna

« Отговор #243 -: Септември 09, 2010, 01:07:12 pm »
Юпитер ти е на трон по дом. :blink:
Също К9 е Телец, което пък от своя страна значи, че пътуванията ще са по земя.
Но от друга страна планетите сигнафикатори за морски пътувания са Луната, Венера и Нептун, а при теб Луна и Венера са в съвпад и то в 12-ти дом.
К3 е Скорпион - критично отношение на средата, което може би оказва неблагоприятно влияние върху теб, промени в отношенията с близките - от едната крайност към другата, което за мен пак си е предпоставка.
[/b]

Крис, Плутон е силен в картата /на трон по знак и не е наранен/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #244 -: Септември 09, 2010, 01:09:41 pm »
Има доста сигнали за емиграция - далечна чужбина /отвъд океана/.

:blink:12-ти дом. ;)

или, че майката е чужденка също  ;) и още подробности, ама не им е мястото тук.

Аз също съм съгласна, че има съвпад м/у Луна/Венера. Широк е, но планетите са в един и същи знак, Луна е бърза ... така че няма повод за съмнения.

Бях забравила м/у другото за майката чужденка.. :-[ :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #245 -: Септември 09, 2010, 01:15:52 pm »
Крис, Плутон е силен в картата /на трон по знак и не е наранен/.
Казах "може би". В случая конкретизирам К3 в Скорпион без планети в този дом.

Аз разбрах, че говориш за 3ти дом и неговия управител  ;).

Иначе, възможно е момичето да има строг баща /ама това не е въобще по темата/.

*

Divna

« Отговор #246 -: Септември 09, 2010, 01:18:29 pm »
или, че майката е чужденка също  ;) и още подробности, ама не им е мястото тук.
Бях забравила м/у другото за майката чужденка.. :-[ :blink:
Аз също имам Луна в 12-ти дом и нямам майка чужденка. ;D

Кой е казал, че е задължително  ;D.
Луна в 12 дом може да се тълкува по много начини.

*

Марая

• 28287
« Отговор #247 -: Септември 09, 2010, 01:24:12 pm »
Майка ми със сигурност не е чужденка. Никой от семейството ми не е чужденец. Майка ми дори не е излизала от България. Мечтая си един ден да събера достатъчно пари, за да мога да дам на нашите да пътуват

Хони Луната е упр. на 10-ти дом , ситуирана в 12-ти в аспекти квадратура с Юпитер и тригон с нептун.
Наред с това има квадратура с МЦ.
Това за мен означава , че темите на луната са ограничени в социума , както в професионалната реализация ,така и тайни неморални дейности ,скрити врагове и вражди. Изпитания , вражди.

*

Divna

« Отговор #248 -: Септември 09, 2010, 01:31:37 pm »
Кой е казал, че е задължително  ;D.
Луна в 12 дом може да се тълкува по много начини.
Много, много,  колко много ? ;D /шегичка/
Луна в дванадесети дом е свързана с живот, в който препятствията и ограниченията играят основна роля. Това например може да бъде идеално положение за монаси, за милосърдни хора, за лекари хирурзи, чийто труд е свързан със затворени помещения и с лекарска тайна, за окултисти, които напрактика работят в някаква тайна област. Както и за романистите и любителите на тайни. ;D
Ако Луната обаче няма особено добри аспекти, тя става неблагоприятна. В такъв случай роденият губи твърдостта и силата на характера си и лесно го командват другите.
Влиянието на другия пол е много голямо и чувствата на родения господстват над разума. Обикновено роденият върши глупости и във връзка с това губи пари.
Ако Луната е в лоши аспекти с Марс или с Уран, непредпазливостта, прибързаността на роденият му донасят много сериозни нещастия.

Крис, всичко е индивидуално и си зависи от радикса.
Нямам време да ти обеснявам, че закъснявам за работа  ;).

*

Марая

• 28287
« Отговор #249 -: Септември 09, 2010, 01:43:55 pm »
Крис , при теб е сигурно ,че тази тема ще бъде актуална. ;) :blink:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #250 -: Септември 09, 2010, 03:33:07 pm »
Майка ми със сигурност не е чужденка. Никой от семейството ми не е чужденец. Майка ми дори не е излизала от България. Мечтая си един ден да събера достатъчно пари, за да мога да дам на нашите да пътуват

За Луната не знам, но Юпитер в 9 дом може да е на трон по дом, но е в заточение по знак и прави квадратура  с управителя на 2 дом - парите и 9 дом - чужбина Венера в падение. Не знам дали учиш, но ще бъде добре за теб да се насочиш към медицинска професия - 9 дом представя и висшето образование, а Венера като негов управител е в 12 дом в Дева - болници и здравеопазване /Дева/, че и Асц. е Дева. А диспозитора на Венера в Дева - Меркурий е във 2 дом. Може и към юридическа, но според знака Дева и СЛВ в 6 дом ще е по-удачно в здравната сфера. Освен това имаш Северен Лунен възел в 6 дом в Риби. В този живот трябва да бъдеш милосърдна и в служба на другите /6 дом и Риби/. Мисля, че в чужбина няма да си на мястото си и няма да печелиш добре. Но Юпитер - като диспозитор на Сатурн и Уран в Стрелец /управители на 6 дом/ мисля, че ще те отведе в чужбина. За брачните взаимоотношения няма да говорим....не му е тук мястото и времето.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #251 -: Септември 09, 2010, 03:35:21 pm »

Иначе, възможно е момичето да има строг баща /ама това не е въобще по темата/.
Всъщност не знам как точно го разбра, но си е точно така и всъщност има връзка с темата. Баща ми е наистина доста строг, в семейството ми далеч не цари хармония и разбирателство и това е една от причините да искам да съм далеч.

4 дом представя дома и родителите. В твоя 4 дом има Сатурн и Уран в Стрелец. Това много ясно показва трудните отношения в дома.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #252 -: Септември 09, 2010, 03:39:42 pm »
 Хони ,за луната имам впредвид всички теми свързани с нея , като Луна.
Луната е сигнификатор на майката , но и на психиката , на по-голямата сестра, семейството , фамилията ,рода, ранното детство до 7г.
В мъжкия хороскоп Луната най-вече символизира майката.
В зависимост от степента на изява аз приемам по 10-ти по-силно влияещия родител.
Търся майката предимно по управителя на 10-ти , а бащата по упр. на 4-ти , като наред с това и аспектите на луната , както и самата луна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #253 -: Септември 09, 2010, 03:47:30 pm »
Хмм, аз преди мислех да бъда лекар, но се отказах и сега уча нещо съвсем различно. Иска ми се да продължа образованието си в чужбина.
А няма ли нещо за преподавателска дейност? Това ми е професията сега, вярно, че вече ми е поомръзнала, но все пак това ми доставя истинска радост и удовлетворение. Мисля, че това е което правя най-добре. Освен това искам да бъда преводач, та ако не съм в чужбина, поне да имам някаква връзка с чужденци. А и обичам преводите.

Аз мисля , че ти със сигурност няма да останеш тук в БГ. Имаш реален шанс даден от звездите. От теб зависи реализацията му. :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #254 -: Септември 09, 2010, 03:47:57 pm »

А няма ли нещо за преподавателска дейност? Това ми е професията сега, вярно, че вече ми е поомръзнала, но все пак това ми доставя истинска радост и удовлетворение. Мисля, че това е което правя най-добре. Освен това искам да бъда преводач, та ако не съм в чужбина, поне да имам някаква връзка с чужденци. А и обичам преводите.

Има. Юпитер в 9 дом може да даде и преподавателска дейност - по-вероятно в начално училище /Близнаци/. Плутон във 2 дом е в сходящ секстил с Венера /упр. на 9 д./ и дава възможност за добри печалби от преводаческа дейност /упр. 3 дом/.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #255 -: Септември 09, 2010, 03:57:36 pm »
За неразбирателство в семейния дом говори Луна в съвпад в Кету в 12 дом и Сатурн в 4 дом.
4 дом се свързва както с майката, така и с нашето душевно и ментално равновесие, вътрешния свят, как се чувстваме у дома си. Луна във връзка с Кету и/или Сатурн по-скоро говори за нужда да от дистанциране, издигане на психологически бариери. Но Луна/Венера в 12 дом, разположени върху нодалната ос, говорят и за това, че роденият е воден от желанията си, стреми се да ги постига и ги следва. Това е накратко по Джйотиш.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #256 -: Септември 09, 2010, 03:58:42 pm »

Има. Юпитер в 9 дом може да даде и преподавателска дейност - по-вероятно в начално училище /Близнаци/. Плутон във 2 дом е в сходящ секстил с Венера /упр. на 9 д./ и дава възможност за добри печалби от преводаческа дейност /упр. 3 дом/.
Напълно потвърждавам за Юпитер в 9-ти дом. Особено в комбинация с изявен Меркурий (на AC, MC или хормоничен аспект с Луна например) комуникацията с младите хора върви отлично.

*

Марая

• 28287
« Отговор #257 -: Септември 09, 2010, 03:59:21 pm »
С управител на 6-ти в 4-ти по-скоро работа у дома. Преподавателска не ми се връзва.
Що си мисля ,че тая карта съм я виждала? :rolleyes:, може и да греша.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #258 -: Септември 09, 2010, 04:02:41 pm »

Напълно потвърждавам за Юпитер в 9-ти дом. Особено в комбинация с изявен Меркурий (на AC, MC или хормоничен аспект с Луна например) комуникацията с младите хора върви отлично.

Хони, случайно да имаш учител в рода си, например майка ти да е учител или някоя леля/чичо?  Освен това Сатурн и Уран в 4 дом могат да дадат работа и у дома като преводач - Юпитер е диспозитор на Сатурн и Уран и е в 9 дом - чуждите земи и езици.

Освен това в 6 дом е работата, за която не се изисква специално образование и преводачеството може да бъде допълнителна работа. Меркурий във Везни, като управител на 10 дом, може да даде както интелектуална работа, така и работа на повече от едно място. Може да има и сръчни ръце Хони, с които да изкарва пари и с нещо по Везни и красотата или по сладките неща /например да прави добре сладкиши/.  ;)
« Последна редакция: Септември 09, 2010, 04:11:01 pm от Скарлет »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #259 -: Септември 09, 2010, 04:03:58 pm »
Не разбрах обаче (ще ме извинявате  :-[) картата на мъж ли е или на жена. Съвсем се обърках.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.