Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 66037 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:индикация за емиграция
« Отговор #260 -: Септември 09, 2010, 04:11:44 pm »
Хмм, и още нещо, не знам дали се вижда, но не смятам, че мога да бъда лекар, тъй като съм много колеблива и несигурна в решенията си, освен това съм твърде лесно се впечатлявам от чуждата болка. Именно затова се отказах. Мисля, че Везните са отговорни за това. Може би точно под влияние на хороскопа си, без да го осъзнавам, избрах по-скоро случайно да уча нещо, свързано с далечни земи и благодарение точно на ученето пътувах и видях свят. Ако учех медицина, това нямаше как да стане. Според мен това е трябвало да се случи, но пък кой знае. Разбрах, че за мен не е добре да правя планове, а да оставя нещата да се случват, като междувременно давам най-доброто от себе си, тогава се нарежда всичко.
Марая, ако това има значение, преподавам на деца предимно по домовете им (не знам дали чуждият дом отново е по 4).Скарлет, двете ми баби са били начални учителки и особено едната се е раздавала неимоверно много, чак днес я помнят някои цигани, които тя с много мъки ги е научила да четат.
Жена съм :)

Не , не е по 4-ти , но е достатъчно като информация. Индивидуално обучение. Уран е по индивидуалните неща.... :blink:
Работа 6-ти в дома 4-ти.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #261 -: Септември 09, 2010, 04:17:04 pm »

Скарлет, двете ми баби са били начални учителки и особено едната се е раздавала неимоверно много, чак днес я помнят някои цигани, които тя с много мъки ги е научила да четат.

Да, вижда се и затова те попитах. 4 дом представя родителите и корените /дома/, а Юпитер е в 9 дом - преподаване. Луната, представяща жените и рода /майката/, също е в знак /Дева/, който се сварзва с учителската професия.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #262 -: Септември 09, 2010, 04:24:57 pm »
Хмм, и още нещо, не знам дали се вижда, но не смятам, че мога да бъда лекар, тъй като съм много колеблива и несигурна в решенията си, освен това съм твърде лесно се впечатлявам от чуждата болка. Именно затова се отказах.

Но пък заложби да следваш медицина имаш според мен.
Луна и Венера близо до Южния възел дават силно изразена емпатия, съпричастност, при това Венера е в тригон с Нептун. Имаш и силно поставени (по знак) Марс и Плутон, а Марс има "скрита" квадратура със Сатурн и Уран и е ретрограден, но пък се намира в собствен знак. Тази квадратура заема ъглови домове и мисля, че би трябвало да се манифестира по някакъв начин в живота ти. Привличала ли си агресия в отношенията и ти самата имаш ли задръжки да я изразяваш (когато силно те предизвикат)?
Би могла да се занимаваш и с дейност, която предполага полагане на грижи да други хора - Северен лунен възел в Риби в 6 дом, а Венера (управител на 2 дом) е в аспект с Нептун (управител на 7 дом и съуправлява 6ти). Доколкото виждам, имаш Близнаци на МС, това наистина предполага някоя от меркуриевите професии, но не е изключено да има известен период на лутане преди да намериш истинското си призвание, присъщо е колебание в избора (мутабелен знак на МС, управител на МС във Везни и ретрограден, малефици в опозиция с МС).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #263 -: Септември 09, 2010, 04:43:19 pm »
Лили заради квадратурата на Марс към съвпада Сатурн/Уран ли визираш агресията?
Картата е очеизбождаща по отношение на това в дома, а и 4-ти като дом на душата.
Трансформирането на тази агресия , а не изявата й навън или навътре би могла да стане според мен в домовете които управляват планетите в конюкцията.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #264 -: Септември 09, 2010, 04:54:43 pm »
Чакай... Ти си на 22 години, доколкото разбирам, и вече си учителка? Или преподаваш частни уроци по домовете (чужд език)?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #265 -: Септември 09, 2010, 04:55:27 pm »
Хони , мисля , че мутабелните кардинални оси в натала ти , ТИ дават много.
Защото промените са характерни за тях.
Казвам агресия и потвърждавам думите на Лили , защото Сатурн и Уран са в точен съвпад и са квадратирани от Марс.
Упр. на твоя 5-ти дом е Сатурн , а на 6-ти е Уран . Тук трябва да се изпусне напрежението.
В работата най-вече , защото ти имаш уникалния шанс да работиш нещо любимо и да печелиш от него.
Другото са метафизични знания на по-късен етап от живота ти.
Венера е упр. на 2-ри и 9-ти и е в тригон със Сатурн-това е ключа от бараката!

*

Марая

• 28287
« Отговор #266 -: Септември 09, 2010, 05:32:32 pm »
Лили, да, много хора правят така, това е почасова работа просто, не е на пълен работен ден. Междувременно съм студентка. Преподавам точно чужд език, не само по домовете, но предимно. Както казах, уча специалност, свързана с далечни страни, а там се влиза с изпит по език. Една трета от студентите при нас преподават езика, по който са държали изпит. Това е може би най-добрата работа за момента, а аз я усещам и като призвание някакво, защото много обичам децата (те мен също ме харесват).
Честно казано, ако в България положението с учителите беше различно, нямаше да има грам колебание какво искам да работя. Но сигурно и нямаше да искам да пътувам, всъщност не просто да пътувам, а да живея в друга страна.
Марая, аз без промени не мога да живея, отегчавам се бързо (май не е много положително), обаче и свиквам много бързо с новото. Една моя много близка скоро ми каза, че това и изглеждало повърхностно (тя е с Луна в Рак), но пък и тя ми се възхищава на приспособимостта. Благодаря ти :)

Нормално :blink: , да те питам нещо , ако прецениш ми отговори , ако ли не забрави!
Имаш ли по-разностранни таланти и умееш ли да рисуваш?

*

Марая

• 28287
« Отговор #267 -: Септември 09, 2010, 05:59:07 pm »
Би могло да бъде отключено в последствие Хони.
Усета към цветовете е силно застъпен.
Медицина-да , но нетрадиционна- там ще имаш успех и удовлетворение за себе си.
Би могла да опиташ. Цветолечение ,билкотерапия имаш индикарини фактори в натала за това. Хомеопатия също!

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Септември 09, 2010, 06:12:49 pm »
Кое показва нетрадиционната медицина? Защото аз наистина се интересувам от хомеопатия, засега само като пациент, ама знае ли човек.
И кое показва усета към цветовете?
Мерси пак.

Доста неща в наталната карта го показват Хана!
Различни подходи на разглеждане. Но го има и това мисля е достатъчно ;) :blink:.
Ще бъдеш добра в тази област- действай момиче ,докато си млада ,имаш сили и мотиви. :blink:

« Отговор #269 -: Септември 09, 2010, 06:21:52 pm »
Кое показва нетрадиционната медицина? Защото аз наистина се интересувам от хомеопатия, засега само като пациент, ама знае ли човек.
Мерси пак.

Различни подходи на разглеждане. Но го има и това мисля е достатъчно ;) :blink:.
Ще бъдеш добра в тази област- действай момиче ,докато си млада ,имаш сили и мотиви. :blink:
Марая, извинявай, че те занимавам. Това, което споделя Honi, ми напомня за мен самата. В моята карта виждаш ли усет към цветовете?

*

Марая

• 28287
« Отговор #270 -: Септември 09, 2010, 06:22:48 pm »
Мерси пак.

Марая, извинявай, че те занимавам. Това, което споделя Honi, ми напомня за мен самата. В моята карта виждаш ли усет към цветовете?

Отивам да я видя... ;Dи ще докладвам!

*

Марая

• 28287
« Отговор #271 -: Септември 09, 2010, 06:37:35 pm »
ИМА ! И то от няколко места. Гледай Венерка! :blink:

« Отговор #272 -: Септември 09, 2010, 06:39:25 pm »

Благодаря, Марая!!! :wub: Признателна съм. Наистина смятам, че има. Това потвърждава мнението ми. Не исках да казвам предварително, за да можеш да бъдеш обективна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #273 -: Септември 09, 2010, 07:06:53 pm »

Благодаря, Марая!!! :wub: Признателна съм. Наистина смятам, че има. Това потвърждава мнението ми. Не исках да казвам предварително, за да можеш да бъдеш обективна.

За нищо! :blink:Имаш го!

*

Uran

• 6041
« Отговор #274 -: Септември 09, 2010, 07:25:00 pm »
Лили заради квадратурата на Марс към съвпада Сатурн/Уран ли визираш агресията?
Картата е очеизбождаща по отношение на това в дома, а и 4-ти като дом на душата.
Трансформирането на тази агресия , а не изявата й навън или навътре би могла да стане според мен в домовете които управляват планетите в конюкцията.

Mars в 7 дом също привлича агресия. :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #275 -: Септември 09, 2010, 07:34:25 pm »
Да, тук имаме от една страна Марс на трон (в Овен), а от друга страна ретрограден и в дом, мунданно управляван от Венера.
А квадратите му със Сатурн/Уран (в края на Стрелец) и Нептун (в Козирог) са "черешката" на тортата.  :blink:

Навремето попаднах на много интересен израз (немски) за такива планети: да имаш в гаража си ламборджини, но да нямаш ключ за него.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #276 -: Септември 09, 2010, 10:02:18 pm »
Но напоследък чувам, че изглеждам супер жизнена и пълна с енергия, така и се чувствам. Казаха ми веднъж, че имало много живец в мен.
Скоро едни момичета ме помислиха за Овен - казаха, че веднага биха ми дали тази зодия. С тях също възникнаха конфликти, макар и не кой знае какви. Абе много мразя да се карам с хората, ама какво да правя нямам идея.

Интересно ми е прогресивният АС сега къде е. Това, което споделяш, ми прилича на АС в съвпад със Слънце.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #277 -: Септември 09, 2010, 10:20:18 pm »
Но напоследък чувам, че изглеждам супер жизнена и пълна с енергия, така и се чувствам. Казаха ми веднъж, че имало много живец в мен.
Скоро едни момичета ме помислиха за Овен - казаха, че веднага биха ми дали тази зодия. С тях също възникнаха конфликти, макар и не кой знае какви. Абе много мразя да се карам с хората, ама какво да правя нямам идея.

Интересно ми е прогресивният АС сега къде е. Това, което споделяш, ми прилича на АС в съвпад със Слънце.  :blink:

Не Лили , няма съвпад със Слънце! Но виж куспидите, там е ключа от бараката :72: :72:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #278 -: Септември 09, 2010, 10:23:21 pm »
Не съм гледала прогресивната карта, нямах възможост. Но утре ще разгледам, ако ми остане време.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #279 -: Септември 09, 2010, 10:27:25 pm »
Не съм гледала прогресивната карта, нямах възможост. Но утре ще разгледам, ако ми остане време.

А като врътнеш и Джойтиша и ситуацията ще е ясна на първо четене!
ЕЕЕ,Голям астролог си...истина е -харесва не харесва, все тая! Пред фактите и боговете мълчат! :blink: