Хмм, и още нещо, не знам дали се вижда, но не смятам, че мога да бъда лекар, тъй като съм много колеблива и несигурна в решенията си, освен това съм твърде лесно се впечатлявам от чуждата болка. Именно затова се отказах.
Но пък заложби да следваш медицина имаш според мен.
Луна и Венера близо до Южния възел дават силно изразена емпатия, съпричастност, при това Венера е в тригон с Нептун. Имаш и силно поставени (по знак) Марс и Плутон, а Марс има "скрита" квадратура със Сатурн и Уран и е ретрограден, но пък се намира в собствен знак. Тази квадратура заема ъглови домове и мисля, че би трябвало да се манифестира по някакъв начин в живота ти. Привличала ли си агресия в отношенията и ти самата имаш ли задръжки да я изразяваш (когато силно те предизвикат)?
Би могла да се занимаваш и с дейност, която предполага полагане на грижи да други хора - Северен лунен възел в Риби в 6 дом, а Венера (управител на 2 дом) е в аспект с Нептун (управител на 7 дом и съуправлява 6ти). Доколкото виждам, имаш Близнаци на МС, това наистина предполага някоя от меркуриевите професии, но не е изключено да има известен период на лутане преди да намериш истинското си призвание, присъщо е колебание в избора (мутабелен знак на МС, управител на МС във Везни и ретрограден, малефици в опозиция с МС).