Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65713 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
индикация за емиграция
« -: Август 24, 2008, 01:47:56 pm »
кой са планетите и домовете по който можем да съдим за емиграция в хороскопа?
знам , че северен възел в 9-ти дом носи емиграция в далечна страна.чела съм , че уран на ис-носи също информация за емиграция.как да тълкувам шантавия нептун в 12 дом в скорпион?възможно ли е да носи такава индикация?
благодаря! :( :o

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: индикация за емиграция
« Отговор #1 -: Август 24, 2008, 01:49:06 pm »
Факторите за емиграция са в 9ти, 12ти и 4ти дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Август 24, 2008, 01:55:06 pm »
кой са планетите и домовете по който можем да съдим за емиграция в хороскопа?
знам , че северен възел в 9-ти дом носи емиграция в далечна страна.чела съм , че уран на ис-носи също информация за емиграция.как да тълкувам шантавия нептун в 12 дом в скорпион?възможно ли е да носи такава индикация?
благодаря! :( :o

Само Нептун може и да не е достатъчно. Управител на кой дом ти е? Какво имаш в Стрелец и къде се намира в хороскопа ти?
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Август 24, 2008, 01:58:32 pm »
Акцентът върху знака Стрелец не е задължителен за емиграция.
Към Стрелец можем да добавим и целия мутабелен кръст, евентуално Нептун и, не на последно място, статуса на 4 дом в радикса.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Август 24, 2008, 02:14:31 pm »
имам нептун в 12 дом в скорпион,управител е на 4-ти риби,стрелец в 1-ви дом и тук се нмират слънце на 13и 51 и меркурий на 6.меркурий управлява 7-ми , а слънцето 9-ти дом.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5 -: Август 24, 2008, 02:18:49 pm »
И емигрирала ли си някъде?

Забравих да добавя, че много е важно да се вземат под внимание причините за емиграция. Защото факторите могат да бъдат много разнолики.
Едни заминават с цел обучение, други търсят разнообразие, бягайки от рутината, за трети емиграцията може да бъде вследствие на незадоволяващи ги материални и други условия в родината, има и емиграция поради политически и етнически причини. Някои емигрират и заради партньор-чужденец, ако някога срещнат такъв.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #6 -: Август 24, 2008, 02:35:40 pm »
Можеш да си погледнеш транзитите. Тежка планета в 9-ти, 4-ти или 12-ти дом също може да даде склонност към емиграция, в зависимост от вида на планетата и нейните аспекти с наталните планети. Например, чела съм, че транзитиращ Уран в 4-ти дом дава желание за откъсване от корените, а Уран в 12-ти носи такава носталгия, че хората много често се връщат от емиграция. 8)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Август 24, 2008, 02:35:48 pm »
@maraj

За да се доизясни картинката, може би ще е добре да добавиш къде е Юпитер (знак, дом, аспекти) и как е поставена Луната. По 7 дом са партньорите, затова мисля, че има някаква логика в случай, ако търсим факторите за емиграция, да видим дали сме орисани с партньор, чийто произход може да бъде много различен от нашия. С други думи, какво търсим и какво срещаме в 7 дом  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #8 -: Август 24, 2008, 02:38:21 pm »
имам нептун в 12 дом в скорпион,управител е на 4-ти риби.

Управителят на 4-ти дом в 12-ти дом може да означава още, че се чувстваш добре в компанията на емигранти. А ако има връзка и със 7-ми дом, може и да бъде показател за брак с емигрант.  ;) Например, ако 4-ти и 7-ми дом са свързани, чрез общ управител (Меркурий или Венера), който е позициониран в 12-ти дом. Аз имам такава находка в картата си. Близнаци в 4-ти, а Дева на Десцендента. Общият управител - Меркурий е в 12-ти дом. Нямам желание да емигрирам, но имам предпоставки за брак с чужденец или емигрант. Случвало ми се е неколкократно да отклонявам подобни предложения. Единият път бях твърде млада, още ученичка. Родителите ни почти ни бяха сгодили, но кой ти мисли тогава за брак. В момента съм в много добри приятелски отношения с човек, чиито дядо е имигрирал от Украйна в България и той е на половина украинец. Но аз държа повече на приятелството ни. Още повече, аз съм била веднъж омъжена, а той не. Но това са подробности. Исках само да покажа как работят аспектите.  :-*
« Последна редакция: Август 24, 2008, 02:51:59 pm от Nebesna »

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #9 -: Август 24, 2008, 02:48:59 pm »
Например, чела съм, че транзитиращ Уран в 4-ти дом дава желание за откъсване от корените, а Уран в 12-ти носи такава носталгия, че хората много често се връщат от емиграция. 8)
Мен Уран ми е в 4 върху луничката в рибки. Иначе натално е в интерсептиран девети лъв, значи върха на девети е рак.

Не ме питай какво канско желание имам да изчезна нанякъде. От нова година не ме отпуска...и все не изчезвам.
Ама ментално, честно, живея в чужбина и изобщо където и да е, само не и тук.
Никога преди не съм изпитвала такова неутомимо желание да се запилея.

« Отговор #10 -: Август 24, 2008, 02:50:17 pm »
И за да не се оплетем, трябва да знаем дали ти ИСКАШ и ТЪРСИШ възможност за емиграция. И както каза Lillium - трябва да знаем причините за нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #11 -: Август 24, 2008, 02:52:52 pm »
Не съм Лилиум, тя е от другия форум  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #12 -: Август 24, 2008, 02:59:17 pm »
Не съм Лилиум, тя е от другия форум  ::)

Оооо! Извинявай, Lillie!  ???

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #13 -: Август 24, 2008, 03:00:19 pm »
Аз ли тва дали искам?
Точно думичката емиграция ич не ми харесва.
Искам в подредена държава с чисти улици и красиви домове, усмихнати ведри хора, спокойни за бъдещето си, дисциплинирана държава. Без артийки по улиците, всезнаещи комшии с дървени глави и прочее мили родни картинки.
Писна ми до немай къде. Не ща да гледам олющени мазилки на склупени неподържани къщурки, всички междублокови пространства, направени на сметища, вечно несигурни озъбени болни хора.
ДО ГУША МИ Е ДОШЛО!
Ама не ща да ходяа да бърша задници, все ми се върти в главата да си намеря некой богат така чужденец... ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #14 -: Август 24, 2008, 03:01:15 pm »
И за да не се оплетем, трябва да знаем дали ти ИСКАШ и ТЪРСИШ възможност за емиграция.

За да ви улесня, предоставям една карта за упражнение.

Въпросът е: Защо съм емигрирала? Кои са астрологичните фактори за това?  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Август 24, 2008, 03:17:15 pm »
@maraj

За да се доизясни картинката, може би ще е добре да добавиш къде е Юпитер (знак, дом, аспекти) и как е поставена Луната. По 7 дом са партньорите, затова мисля, че има някаква логика в случай, ако търсим факторите за емиграция, да видим дали сме орисани с партньор, чийто произход може да бъде много различен от нашия. С други думи, какво търсим и какво срещаме в 7 дом  :)

юпито е в 7-ми почти на куспидата на 8-ми.не съм емигрирала все още ,но ми се струва ,че трябва :(
но тъй като и сатурн е близо до нат.ис то май е и препоръчително да емигрираш в такъв случай.
« Последна редакция: Януари 22, 2011, 11:38:33 pm от Марая »

« Отговор #16 -: Август 24, 2008, 03:29:31 pm »
Въпросът е: Защо съм емигрирала? Кои са астрологичните фактори за това?  :-[

За да учиш - господарят на трети в девети тригон на Слънцето. Или по любоФФФФФФ  ???  ???  ???! Господарят на пети Марс на върха на четвърти.

А и защото върха на втори дом минава през Стрелец - на около 18 г възраст точка гама минава от там  :P. Втори дом по венерини причини ни навява мисли за желание за собствени пари или лИбоФ, а иначе стрелеца за висше образование. Също така точката минава в почти същия момент и през господаря на 4-ти Нептун.

Също така интересен е въпроса - защо си се върнала  ;D? Заради Луната в Рак?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #17 -: Август 24, 2008, 03:31:15 pm »
Счита се, че човек със Сатурн на ИЦ или в 4 дом рядко се чувства удовлетворен от условията в дома/родината си. И все пак това не е задължително условие за емиграция. Може да бъде от значение, ако се намира в подвижния кръст и има връзка с важни планети-сигнификатори.

Имам близка със Сатурн в точен съвпад с ИЦ (в Скорпион) и е много привързана към семейството и дома си, до степен на пълна всеотдайност. Цял живот се бори сама и успява без съпруг да отгледа и изучи двете си деца. Целият й живот минава в общежитие, в неблагоприятни материални условия, много работа. 
Според античните астролози Сатурн на ИЦ се свързва с недижимите вещи, със селското стопанство и минното дело. Интересното е, че родителите на леля ми (същата със Сатурн на ИЦ) се оттеглят да живеят на село, а след смъртта на бащата тя наследява цялото движимо и недвижимо имущество. Купува къща в предградията, взема майка си при себе си и напуска големия град.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #18 -: Август 24, 2008, 03:43:09 pm »
За да учиш - господарят на трети в девети тригон на Слънцето. Или по любоФФФФФФ  ???  ???  ???! Господарят на пети Марс на върха на четвърти.

Виждаш ли, не е толкова лесно...
Не заминах с образователна цел, макар че - няма как да отрека - впоследствие изкарах двете си висши тук. Определено не беше и "по любов", макар че уж ми се пада партньор от чужбинско, ще го видим какъв ще е  ::)

Заминах по независещи от мен причини. С голямо нежелание се откъснах от средата, в която съм израснала, макар че условията там бяха твърде незадоволителни.
Всъщност заминаването ми бе свързано с родителите (най-вече с майката), беше своего рода завръщане при тях (ингрес на Сатурн в знака на ИЦ).

Цитат
А и защото върха на втори дом минава през Стрелец - на около 18 г възраст точка гама минава от там
Емигрирах на 16 години и три месеца.

Цитат
Също така точката минава в почти същия момент и през господаря на 4-ти Нептун.
Малко преди да навърша 18, бащата напуска семейството, следва развод.

Цитат
Също така интересен е въпроса - защо си се върнала  ;D? Заради Луната в Рак?

Истината е, че никога не съм се връщала. Откакто заминах, не съм се връщала там да видя роднините си. Пълно заличаване на миналото.

Труден казус, нали?  :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #19 -: Август 24, 2008, 03:52:24 pm »
Труден казус, нали?  :-[
::) не бих могла да ги навържа така  ::)