Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65740 Прегледи
*

mamma_mia

Re: индикация за емиграция
« Отговор #60 -: Август 30, 2008, 10:32:58 pm »
Е да де, ама нали сега пробваме да синтезираме, тия фактори за емиграция са на една плоскост, а астрологичните са на друга плоскост.
Аз задавам въпроса си на астрологична плоскост.
Щото на социална е пределно ясно-като условията дома са вредни за живота, кой може си вдига партакешите и никой не бяга от хубавото.
Ама, същият този процес, гледан от астрологична гледна точка, излиза по друга причина.
От социална причината е нефелна държава.
От астро- причината трябва да е много българи родени с емиграционни карти.

Абе що никой не ще да ме светне има ли живот в чужбина? за мен тва.  :'(

Аз мисля,че ако много го искаш ще ти се случи.
Просто трябва всячески да действаш по това направление.
Иначе няма да стане.Тук даже и астрологията няма да ти помогне :D

*

Skarlet

« Отговор #61 -: Август 30, 2008, 10:44:23 pm »

Ти наистина ли вярваш в това?  ???

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #62 -: Август 30, 2008, 10:48:08 pm »
Бе то навсякъде е така.
И сега се случи жива синхрония, напоследък по няколко пъти на ден ми се случва.  :D

Тъкмо преди малко си мислех, че всеки може да получи всичко, което си поиска, стига да е готов да плати цената за това.
И това прекрасно се връзва с астрологията, ако приемем, че астрологията не предначертава пътя, а просто показва сметката и баланса. Т.е. каква цена трябва да плати всеки, за да си вземе това и онова.
Примерно някой ще има съвсем безплатно чужбина, друг ще плати тежки лишения за нея. Един ще има срещу дребни джобни много любовни радости, друг ще плати за същото три тона злато...изкопано лично от него.

Та астрологията е джобен калкулатор на сметките.  ::)

*

mamma_mia

« Отговор #63 -: Август 30, 2008, 10:48:52 pm »

Абсолютно!
Имам много живи примери :)

*

mamma_mia

« Отговор #64 -: Август 30, 2008, 10:53:22 pm »

Абсолютно!
Имам много живи примери :)

Има и нещо друго:
Дори и да не стане,то е защото Господ така е решил.
Ако стане-също.Може и да стане и като отидеш там  ,да се чувстваш дискомфортно и пак да се върнеш.
....ти си голяма жена,какво да ти обяснявам.Знаеш как седят нещата :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #65 -: Август 30, 2008, 10:56:31 pm »
Всъщност сега се позамислих...
При емиграция по принуждение, политически или икономически причини трябва да има намеса и от 12 дом (освен 4ти и 9ти), а също Сатурн (ограничения).
Има случаи, когато първо емигрират родителите, а след тях заминават и децата...
Или емиграцията може да бъде по съпружеска линия, тогава търсим връзка и със седми дом.

И, ако обобщим, факторите ще са следните:
- връзка между компонентите на 4 и 9 дом;
- връзка между 4, 9 и 12 дом - създаване на дом/семейство или покупка на жилище в чужбина;
- връзка между 7 и 9 дом - класическа 'формула' за брак с чужденец; разглеждаме също 9 + 12 + 7;
- по 1 и 7 дом (4 от 4 и 4 от 10) - семейство/роднини в чужбина;
- връзка между 6 и 9 дом или аспект между управителите на 4ти, 6ти и 9ти дом - заминаване в чужбина по служебна линия, работа в чужбина;
- при връзка между 3, 5 и 9 дом може да има обучение с дълъг престой в чужбина.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Skarlet

« Отговор #66 -: Август 30, 2008, 10:57:03 pm »
....ти си голяма жена,какво да ти обяснявам.Знаеш как седят нещата :)

Знам,знам,споко.Само питам.  :)

*

kaily

• 5145
« Отговор #67 -: Август 30, 2008, 11:16:51 pm »
- връзка между компонентите на 4 и 9 дом;
- връзка между 4, 9 и 12 дом - създаване на дом/семейство или покупка на жилище в чужбина;
- връзка между 7 и 9 дом - класическа 'формула' за брак с чужденец; разглеждаме също 9 + 12 + 7;
- по 1 и 7 дом (4 от 4 и 4 от 10) - семейство/роднини в чужбина;
- връзка между 6 и 9 дом или аспект между управителите на 4ти, 6ти и 9ти дом - заминаване в чужбина по служебна линия, работа в чужбина;
- при връзка между 3, 5 и 9 дом може да има обучение с дълъг престой в чужбина.

Аз като погледнах няколко карти и във всички има все някакви връзки от гореизброените. Какво значи връзка, то картата има само 12 дома и 12 знака някои с по няколко управителя, връзка винаги ще си изсмучеш отнякъде.
Примерно аз веднага си изсмуквам за мен луна в риби четвърти, нептун в 12, рак на върха на девети.
Те ти връзка 4,9,12
А си кеся целоживотно дома.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Август 31, 2008, 10:29:24 am »
Да де, дотук оставам с впечатлението, че в повечето карти няма ултимативни показатели за емиграция. Може да има заложена вероятност за това, но дали човек ще емигрира не е ясно... Емиграцията също е свободен избор, с изключение на случаите с политически и други бежанци.
А пък и всяка връзка межда два и повече дома може да се прояви на различни нива. Както казват, в съвременната астрология има силно изразена двусмисленост, т.е. предлагат ти се по няколко алтернативни варианта. Вече отдавна няма "рече и отсече"  :)
Да речем, при връзка между 4ти и 12ти дом не е зазължително човек да емигрира в далечна страна. Ако такъв хороскоп се разглежда през призмата на астропсихологията, това може да бъде един от "намеците" за хаос, разпиляност в родословното дърво, в семейството... Да речем, има много случаи, когато семейство или се разпада, или всеки негов член тръгва нанякъде, всеки избира свой собствен път, семейството не е сплотено... Или човек усеща неудовлетвореност в рамките на семейството, чувства се обезличен, ограничен... Има много варианти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #69 -: Август 31, 2008, 10:51:39 am »
И да си дойдем на думата.  ;D
В картите не само няма ултиманивна емиграция, ми няма и нищо друго ултимативно.
Демек -картите нямат последната дума какво ще направи човек с живота си. А чат пат някой може дори да се изхитри да си прескочи картата.  :P
Не за друго, а щото просто тя е отворена, а не даденост.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Август 31, 2008, 10:56:52 am »
А чат пат някой може дори да се изхитри да си прескочи картата.  :P
Не за друго, а щото просто тя е отворена, а не даденост.

Съвсем да я прескочиш и надскочиш надали ще можеш. Но можеш да изживееш безброй нейни измерения на безброй различни нива на възприятие. В това няма никакъв спор! 
Самата карта е дефинирана, т.е. ограничена от часа и мястото на раждане. В този смисъл тя е "даденост". И въпреки това дя остава да бъде отворена, динамична система, е не просто статична снимка на небето в мига на раждане.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #71 -: Август 31, 2008, 12:05:20 pm »
Добре, да обърна въпроса.
В 99% картата не може да се изпълни на макс, т.е. имаш заложени много повече възможности в нея, отколкото си в състояние да реализираш.
Е по същата логика не можеш ли понякога пък да реализираш нещо, което не е заложено.
Не може да е еднопосочно действието.
И освен това и друг път съм го казвала - картата е свързана с това ти раждане, но колкото повече приближаваш към смъртта, толкова повече приближаваш към следващата си рождена карта...която естествено не знаеш.
Не действа ли по-силно в края на живота следващата карта. По същия начин, по който една планета на върха на дом действа в двата дома едновременно.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Август 31, 2008, 12:37:45 pm »
В 99% картата не може да се изпълни на макс, т.е. имаш заложени много повече възможности в нея, отколкото си в състояние да реализираш.
Е по същата логика не можеш ли понякога пък да реализираш нещо, което не е заложено.

Разбира се, че заложеният потенциал не може да се реализира на 100%. Самото ни физическо раждане вече е вид ограничение. Ограничени сме от избора на пол, националност, родители (и техния социален статус), семейство, среда, от чисто физически характеристики, а също и откъм материални възможности. Въпросът е да реализираш оптимално потенциала в рамките на ограниченията, заложени по рождение и предварително избрани за тази инкарнация.
А да реализираш нещо, което не е заложено в хороскопа, също е избор. Например винаги ли това, което мислим, е заложено в нашия хороскоп? Уникалната комбинация между Луна, Меркурий (и разстоянието му от Слънцето), Юпитер и Сатурн определя начина на мислене, възприятийния подход, но не дефинира самото мислене. Не дефинира какво мислим.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
« Отговор #73 -: Август 31, 2008, 01:09:49 pm »
Т.е. ти смяташ, че има ограничения, които са заложени и непреодолими.
Аз мисля, че има заложени ограничения, които обаче са преодолими, е бая по-трудно и на доста по-висока цена, но невъзможни неща няма и всяко ограничение е преодолимо.

Имаше един роден мъж, който наскоро май роди дете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Август 31, 2008, 01:32:02 pm »
Да, съвременната медицина е на ниво, което позволява не само да направиш корекция на външността, а и да си смениш пола.
Но виж, друга душа назаем не можеш да вземеш още приживе.
Иначе не отричам, че има мнозина примери на хора, които са преодоляли материалните ограничения, издигайки се над средата, към която първоначално принадлежат. И все пак първите няколко години са най-важни. И считам, че условията и обстоятелствата през ранните (формиращи) години на живота си ние не можем да променим. А това впоследствие оставя отпечатък върху целия по-нататъшен живот. Друг е въпросът, че с повече съзнателна работа можем да елиминираме въздействието му. Трудно е, но не е невъзможно.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #75 -: Август 31, 2008, 01:53:19 pm »
картата е свързана с това ти раждане, но колкото повече приближаваш към смъртта, толкова повече приближаваш към следващата си рождена карта...която естествено не знаеш.
Не действа ли по-силно в края на живота следващата карта.

Това може да бъде тема за следващия филм на братя Уашовски  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #76 -: Август 31, 2008, 02:02:00 pm »
Да не забравяме,че картата съдържа и образа на това кои сме ние и тук не говоря за личността,съдбата и обстоятелствата,които са лесно изменчиви и взаимозависими,а за духовната ни индивидуалност.В този си смисъл ние колкото и да се променяме и развиваме,не ставаме пет индивидуалности,а в основата си сме една душа.Картата по някакъв начин показва тази напълно уникална вибрация,но не трябва да се впримча определението и границите и /ако има такива въобще/ в тези или онези планети,домове и знаци ,че дори и като цяло-то е просто един цялостен отпечатък.Планетите не ни принадлежат-всеки може да е с дадена позиция или да повтаря друг хороскоп,но точно този говори на нас за нас и то по уникален начин.А и се взема предвид и генетиката-не толкова заради това какво наследяваш или не генетично,а заради кръвта която носи уникалната вибрация на духа /за това и е много важен прединкарнационния избор на родители,тъй като нашата кръв е една доста богата комбинация от много родове и т.н. и все пак е способна да отразява именно нашата вибрация/.Не мисля,че хороскопа се заличава-все едно да заличиш това да бъдеш /дори и да има такива състояния на съзнанието те принадлежат към небитието/,а докато съществуваш като обособен елемент във вселената,си т.е. изразяваш индивидуално битие,което се отразява в картата и навсякъде другаде.Дали проявлението ще е езотерично или екзотерично на потенциала на картата,това е не само нашата пътна карта,но и нашата снимка т.е. със или без някаква специфична активност ние вече сме това.Въпроса е да не влизаш в някакви ограничения на съзнанието и ролите-то може всичко по принцип и могат да бъдат всякакви,но сърцевината,същтността не се изменя.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #77 -: Август 31, 2008, 02:10:15 pm »
Идеята на Kaily я чувам за пръв път  ;D , интересна е,но май наистина по-добре ще се реализира в света на киното,отколкото в света на космичните закони и принципи.

Тук и сега.Времето е ясно ,не е линеен поток,но и душата е отвъд влиянието на времето по принцип /на определени планове на съзнанието/битието ,то не същесвува като понятие и като реална сила /.По същата логика сега едновременно трябва да изживявам всичките си минали и бъдещи животи с това си съзнание  ;D Това,че приближаваме нещо си не ни свързва с него,още повече че няма сигурни на 100% неща докато не се случат,а и не знам до колко е въобще възможно да се определи следващата карта докато човек е все още жив и чрез изборите си кове и разгръща нова карма и т.н.,а и самото раждане задава енергийния отпечатък върху съзнанието,а не просто някаква си дата в акаша,ако въобще нещата стоят така  ::) Та тук и сега-времето е една цялост,Сега съдържа всичко,но само сега е реално!

*

kaily

• 5145
« Отговор #78 -: Август 31, 2008, 02:28:40 pm »
Да, съвременната медицина е на ниво, което позволява не само да направиш корекция на външността, а и да си смениш пола.
Но виж, друга душа назаем не можеш да вземеш още приживе.
Иначе не отричам, че има мнозина примери на хора, които са преодоляли материалните ограничения, издигайки се над средата, към която първоначално принадлежат. И все пак първите няколко години са най-важни. И считам, че условията и обстоятелствата през ранните (формиращи) години на живота си ние не можем да променим. А това впоследствие оставя отпечатък върху целия по-нататъшен живот. Друг е въпросът, че с повече съзнателна работа можем да елиминираме въздействието му. Трудно е, но не е невъзможно.

Е нали точно за това иде реч от самото начало...аз пък не само смятам, но и знам, че душевните характеристики е много по-лесно да се сменят, отколкото материалните външни.
Всичко можем да променим във вътрешно отношение. И понеже то не е материално, е по-лесно податливо на промяна.
Ако външно не можеш да направиш краката си по-дълги, защото материята е инертна и се съпротивлява много, вътрешно винаги можеш да направиш душата си по-красива.

*

kaily

• 5145
« Отговор #79 -: Август 31, 2008, 02:36:39 pm »
Е тук и сега, тук и сега, ма сички зяпате някаква си карта отпреди 40 или 50 години и и се кланяте.
Какво тук и сега...