Построих карта за часа на поста ти (въпреки че всички знаем, че часовникът във форума е неточен). Градусът на АС е късен - 28*33' във Везни, т.е. на Виа Комбуста, ретрограден Сатурн е в съвпад с АС. Така излиза, че или картата е нерадикална, или отговорът вече ти е известен. Взела си решение и в рамките на действието на хорара няма да го промениш или няма да имаш възможност да го промениш. Луната е в 9-ти дом, което отговаря на естеството на въпроса (макар че за емиграция сигурно 12-ти би подхождал повече). Аспектът между У1/У12 Венера и У9 Меркурий е разходящ. Управителите ти са добре поставени - Венера и Луна са на трон, което ме кара да мисля, че си господар на положението или какъвто и да е отговорът на въпроса ти, ситуацията ще се развие в твоя полза. Още едно потвърждение за това е секстилът между Луна и Венера, който ще бъде завършен в рамките на тези знаци. Всъщност, Луната ще се опита да пренесе светлина от Меркурий към Венера. Но това няма да се случи, защото през времето, в което Луната все още не е достигнала Меркурий, Венера ще е пропътувала достатъчно градуси в Телец, за да не успее Луната да стигне до нея преди да се е натъкнала на квадрат със Сатурн. Ето я пречката, онова, което те задържа тук - Сатурн е У4 и интерсептиран управител на 3-ти. Домът ти е тук, средата ти е тук. Следващият аспект на Луната е квадрат със Слънцето (У10 в 6-ти дом) - имаш и неприключени служебни ангажименти тук вероятно. По този хорар мисля, че е "не". Това е само мое мнение, разбира се.