Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65841 Прегледи
*

Ronia

• **
  • 1557
Re: индикация за емиграция
« Отговор #380 -: Април 01, 2012, 10:13:09 pm »
Не, не, аз говоря за живеене навън. Все пак, за мен работа+къща = живеене някъде другаде, установяване. А дали след пет години ще е още там, никой не може да знае. Пътуванията са си отделно.

*

Divna

• 2478
« Отговор #381 -: Април 01, 2012, 10:14:28 pm »
Аз пък си мисля,че този съвпад ми носи само негативи.Повечето неща, които съм чела за съвпада не са положителни ,а има и направо плашещи.Според мен ,този съвпад носи на притежателя си много силно изживявани емоции на вътрешно ниво ,а в същото време и неспособност да бъдат показани и изразени тези емоции.

Няма такова нещо. Всичко, във всяка карта е строго индивидуално. Луна и Плутон са връх на тао, включващи останалите две планети свързани с богатството /Юпитер, Венера/.  ;) И недей така, Луната ти е толкова пъстра.  :rolleyes: Оцветена е от Венера, Плутон и Юпитер. Богата Луна!  :blink:  Сигурно имаш много вродени таланти. :-)
Луната ми е оцветена ,но само с квадратури и съвпад с малефик.Вродените таланти ги имам ;D (нали съм със Слънце в Лъв и съм една скромна) , само че са ми по скоро хоби, а не професия.Не зная дали те разбрах правилно за тао-то в тоя и предишният пост ,според теб с  тези аспекти няма да имам проблеми от финансово естество ли :rolleyes:

Някой беше казал, че по-хубаво лоши аспекти, отколкото никакви.  ;) Като започнеш да си "обичаш" Луната, тя ще ти покаже на какви "чудеса" е способна. Не знам какви са ти талантите. Виждам само, че можеш в разкош да живееш ако знаеш как да ги използваш.  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #382 -: Април 01, 2012, 10:18:34 pm »
Дивна, синът ми има стелиум там и трудно го мръдвам. ;D

Къде, в 9ти ли?  :blink: Пращай го при леля му да учи. Моя племенник го чакам.  :blink:
Той още е малък, като го задвижи някой дирекция или тежък транзит, ще ти се иска тогава да го "закотвиш". ;)

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #383 -: Април 01, 2012, 10:24:59 pm »
Papy, това успях засега да измъдря. Нямам възможност да гледам сега солар и прогресии, но там също трябва дас е види какво се случва.

СЛВ в 9ти и натам я тегли, ясно.
Венера е У9 и е в 11ти, който аз винаги гледам по дефинициите на древните като домът на възнагражденията, изпълнените желания и "good fortune".
Венера има тригон със Сатурн, който дава реализацията на въпросните желания.
Уран в 4ти дава нестабилност в корените и промени.
Мисля,че и Луна в 1ви дом дава доста нестабилна природа, а Везните и те не са от най-стабилните, нагоре-надолу постояннно.
Асц в Дева пък вечно търси нещо по-така, тревата от другата страна е винаги по-зелена.
И трите са индикации за мен, че тя е тип променлив и търсещ човек, но Асц Везни е и нерешителен.
А Уран освен, че е на К4 е и в Стрелец, който знак също е пътешественически, съответно упр Юпитер е в 5ти във Водолей - знака на Уран, любов към промените и усещането за свобода и по-широки хоризонти.

Венера, У9 й транзитира 9ти сега и Юпитер е на К9, а СЛВ наближава ИЦто. Струва ми се,ч е не е случайна идеята й в момента и може и да й се отвори врата.

*

Papy

• 4343
« Отговор #384 -: Април 01, 2012, 10:27:28 pm »
мерси, роня  :blink: не е малко, което си измъдрила

*

Uran

• 6041
« Отговор #385 -: Април 01, 2012, 10:27:39 pm »
Дивна, синът ми има стелиум там и трудно го мръдвам. ;D

Къде, в 9ти ли?  :blink: Пращай го при леля му да учи. Моя племенник го чакам.  :blink:
Той още е малък, като го задвижи някой дирекция или тежък транзит, ще ти се иска тогава да го "закотвиш". ;)
Усещам, че така ще стане.
При него нещата се случват сякаш изведнъж, но е привидно-имало е вътрешен процес, който изведнъж избухва. :blink:
Аз съм споделяла някои неща.

« Отговор #386 -: Август 12, 2012, 06:20:46 pm »
Вдигам малко темата.

Чудя се аз дали ще емигрирам някога или поне писано ли ми е да пътувам.

Оста 4/10 е мутабелна, Стрелец/Близнаци. У4 и У9 са във 2-ри дом, дали е възможно работата и финансите да са свързани с чужбина ? Луната е в 9-ти, Точката на щастието пак там, ако е от значение. У12 секстил У4, У9 квадрат Уран.

Някакви мнения :blink: ?

« Отговор #387 -: Ноември 18, 2012, 06:26:48 am »
Здравейте,
Аз зададох този въпрос -частично в една др.тема...,но ако и тук някой може да се включи,ще съм му безкрайно Благодарна.
Понеже разбирам,4е повечето сте навътре в нещата,а аз само чета за астрология и то доста разпиляно/НАЧИНАЕЩ СЪМ/,та не мога да си отговоря - ЗАЛОЖЕНА ли е емиграция в натала ми/евентуално,чрез брак с чужденец?/.Който желаете може да погледнете картата ми:Бургас/21.03.1978г./20ч:20мин./.
От това,което виждам аз/моля поправете ме,ако греша/-Господарят на 7 дом -в Овен е Марс,който е в 9 дом,при това в съвпад с МЦ,освен това Марс е незнам как се казва точно-Господар на Слънцето ли?в смисъл,че слънцето в женски хороскоп показва съпруга ,а слънцето ми е в Овен -знака на Марс.Освен това Господарят на 9дом в Близнаци/Меркурий е в 6 дом Овен ,НО е в съвпад с К7/ДЦ/??? :-\ИНТЕРЕСНО!!!Май има някаква вероятност...за брак с чужденец.
Много ми е объркано-и МНОГО ВИ МОЛЯ ЗА ПОМОЩ-НАСОЧЕТЕ МЕ ВЪВ ВЯРНАТА ПОСОКА.
Някъде бях чела,че 10 дом е също и семейството-не само кариерата!Означава ли това,че СЕМЕЙСТВОТО е моята ЦЕЛ И НАЙ-ВАЖНО НЕЩО -ЗАЛОЖЕНО В ХОРОСКОПА...???
/И НА ПРАКТИКА Е ТАКА-В РЕАЛНОСТТА :blink:/
Относно ЕМИГРАЦИЯТА казвате ,че трябва да е замесен господарят на 12дом-при мен Господарят на 12дом във Везни/ е Венера,която се намира в 6 дом, в съвпад с господаря на 9дом Меркурий,който също е в 6 дом,но е в съвпад с ДЦ!!!/ВЪЗМОЖНА ЛИ Е ЕМИГРАЦИЯ -ПОРАДИ БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ???
Освен това - Северен възел ми е в съвпад с К12,и отделно Плутон също ми е в 12дом.ПОДСЪЗНАТЕЛНО ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛА ДА ЖИВЕЯ В ЧУЖБИНА,но на практика семейството ме е задържало тук.Вероятно ,защото куспидите на К4-попада в Козирог/,а на МЦ- е в Рак-знаци държащи на традицията,дома,семейството.Куспидите оба4е са в критичния 29градус-какво означава това? /и обхващат голяма част от други знаци-например Водолей ми е интерсептиран в 4дом,а Управителя му Уран е в Скорпи в 1 дом...май от мен зависи-дали ще забегна нанякъде...Уран вечно търсещият промени,нови и вълнуващи  неща е в екзалатация.4дом обхваща и малко от Риби-и бъркотията е пълна. :rolleyes:
Много станаха въпросите май,моля за извинение и за съдействие в същото време.
Благодаря на всеки,който ми помогне.

« Отговор #388 -: Ноември 18, 2012, 05:00:23 pm »
Абсолютно ли си сигурна в часа си на раждане? Защото, ако е малко по-късен (дори и само 4 мин.), IC ще мръдне във Водолей и тогава няма да са налични връзките между У4, У9 и У12, които се броят за индикации за емиграция.
И друг по-добре сложи карта.

*

Papy

• 4343
« Отговор #389 -: Ноември 18, 2012, 05:32:20 pm »
Много си мила, мирабела, а казват, че кв юпитер/меркурий били вулгарни :)

« Отговор #390 -: Ноември 18, 2012, 05:57:24 pm »
Благодаря ти, Papy. :-[ Ами, не, просто днес съм в добро настроение. Като ми дойде ПМС-то, ставам като звяр. ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #391 -: Ноември 18, 2012, 06:06:11 pm »
Благодаря ти, Papy. :-[ Ами, не, просто днес съм в добро настроение. Като ми дойде ПМС-то, ставам като звяр. ;D

Трябва някой път да го покажеш тоя звяр :)
В това тълкувание на аспекта аз лично доста се съмнявам
Най-малко не намирам себе си за такава, много други нелюбезни неща мога да приема, но вулгарна-не :)

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #392 -: Ноември 18, 2012, 09:54:47 pm »
Аз като погледнах няколко карти и във всички има все някакви връзки от гореизброените. Какво значи връзка, то картата има само 12 дома и 12 знака някои с по няколко управителя, връзка винаги ще си изсмучеш отнякъде.
Примерно аз веднага си изсмуквам за мен луна в риби четвърти, нептун в 12, рак на върха на девети.
Те ти връзка 4,9,12
А си кеся целоживотно дома.
;D Спокойно и тук важи правилото: "колкото повече искаш едно нещо то толкова повече се отдалечава".

Последните 2-3 години исках навън ама много исках навън даже като се замисля, от студенските си години искам да емигрирам. По натална карта всичко е като нарисиувано - управителите на 4 и 9-ти правят мажоритарен аспект, управителя на 9 е в 7-ми ... Често пътувам, но за кратко.  От лятото казах, че явно няма да стане това мое заминаване, кротнах се малко и точно като си се усетих добре в кожата и дома изникна едно предложение, което ме докарва до лудост на шиш се пека заради него... и буквално не знам какво да правя.

*

Rose

• *
  • 92
Re:индикация за емиграция
« Отговор #393 -: Ноември 18, 2012, 10:12:03 pm »
Много красиви снимки, Марая.  :blink:

Вместо да си чешем езиците  :P предлагам да разгледаме карта на емигрант, практическо упражнение.
Живял е 15 години в чужбина, но след като ги притиска кризата, се завръща в България. Вероятно това е временно решение, но знае ли човек...
Интересно, но кръстът на хороскопа е във фиксирани знаци.
Според вас кои са факторите за емиграция в тази карта?
Управителя на 4-ти и У на 9-ти в тригон. А и като видя тази комбинация 9-ти в Рак и луната в него нещата точно на емиграция приличат. По-интересно е какво покава връщането аз поне за сега не мога да го видя.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #394 -: Ноември 19, 2012, 12:02:35 am »
По ретро Меркурий вадиш стари постове от архивите, вече не си спомням за коя карта става въпрос.
Но ако е човекът, за който се сещам, преди година или две пак беше заминал за чужбина, сега се е върнал тук.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #395 -: Ноември 20, 2012, 11:34:32 am »
Не съм сигурна за часа си на раждане ,но ще го проверя.
Не мога да кача картата си,за което се извинявам...не ми се удава. :-[

« Отговор #396 -: Ноември 20, 2012, 11:51:32 am »
А бихе ли ми препоръчали добър астролог,който да ми направи ректификация,МОЛЯ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #397 -: Ноември 20, 2012, 11:55:02 am »
А бихе ли ми препоръчали добър астролог,който да ми направи ректификация,МОЛЯ.

Нямаш точен час на раждане ли, колко е диапазонът на отклонение?
Ако искаш, драсни л.с. Познавам аастролози с опит, които се занимават с ректификация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #398 -: Ноември 20, 2012, 05:45:47 pm »
Благодаря Ви-Mirabella.ИЗВИНЕТЕ, :-[но съм доста разсеяна и не видях,че сте качили картата ми.Благодаря за включването и на -akruks, Lillie-всички сте чудесни. :blink:

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #399 -: Ноември 20, 2012, 07:38:27 pm »
Карта на моя приятелка,отдавна емигрирала и успешно професионално реализирала се зад граница.
АЦ е възможно да е в последните градуси на Скорпион.
http://prikachi.com/images.php?images/30/5516030U.gif