Здравей Гост

индикация за емиграция

• 406 Отговора
  • 65670 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: индикация за емиграция
« Отговор #400 -: Ноември 20, 2012, 10:08:53 pm »
Toва е картата на едната ми сестра. Емигрант е от 11 г. Има и къща там- нещо, коетоп не и се случи тук.

« Отговор #401 -: Ноември 24, 2012, 02:12:34 pm »
Проверих в съвета за точен час на раждане -записан е точно толкова 20ч.20мин.,значи всичко е точно по картата ми, и кардинални знаци са ми на осите,но пак ще си направя ректификация в скоро време.
Та какво означава това-3 знака да имам в 4 дом-К4 Козирог,Интерсептиран Водолей и няколко градуса от Риби.Кой управител надделява?Как да интерпретирам?Какво значи да имаш куспида на дом в Анаретен градус? :-\.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #402 -: Ноември 24, 2012, 03:30:55 pm »
Проверих в съвета за точен час на раждане -записан е точно толкова 20ч.20мин.,значи всичко е точно по картата ми, и кардинални знаци са ми на осите,но пак ще си направя ректификация в скоро време.

Щом това е часът, по него ще се работи, поне докато не си направиш ректификация.
Но обикновено закръглят с малко по-късен час, така че според мен е по-малко вероятно часът на раждане да е още по-късен от записания.

При малко по-късен час, т.е. ако оста МС/ІС премине в знаците Лъв/Водолей, фокусът се променя - дава се повече свобода да не следваш модела, определен от очакванията на родителите и порядките, възприети в семейната среда.

Ако часът на раждане не е по-ранен с няколко минути, наистина може да се намерят указания за евентуален брак или партньорство с чужденец или с човек, идващ от друга, по-различна социокултурна среда или, да речем, с по-съществена разлика в социалното положение... Има вероятност да се изправиш срещу някои предизвикателства в брака, а и по принцип партньорските отношения да са поставени на фокус, най-трудните уроци да се усвояват там.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #403 -: Ноември 25, 2012, 12:27:56 am »
Та какво означава това-3 знака да имам в 4 дом-К4 Козирог,Интерсептиран Водолей и няколко градуса от Риби.Кой управител надделява?

Ако говорим за ъглови домове, винаги надделява влиянието на планетата, управляваща знака на куспидата.

При останалите домове понякога се усеща влиянието и на втория управител, особено ако вторият знак заема по-голяма част от дома.

Но подходът зависи от астрологичната школа - някои школи разглеждат само управителя на знака на куспидата и категорично отхвърлят останалите, други школи използват съуправители.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #404 -: Ноември 25, 2012, 08:17:14 pm »
Благодаря Ви-akruks & Lillie,много ми помогнахте.Много ми е интересна астрологията и продължавам да чета,но ми е доста трудно...и все пак - Добре,че има хора,като Вас да помагат на начинаещите.

« Отговор #405 -: Ноември 27, 2012, 01:42:52 am »
Имам един въпрос: Куспидата на ИЦ и МЦ е в анаретен 28-ми градус респективно във Везни и Овен. 4 и 10 дом са ми интерсептирани знаци.. И в този случай управителя на МЦ трябва да е Марс или Венера.. а на ИЦ Венера или Плутон?? Моля за малко помощ, от 2 месеца уча в чужбина :)
:)

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #406 -: Ноември 27, 2012, 01:58:04 pm »
Разглеждайки картите на двете ми деца, открих много интересна тенденция.
Синът ми е с У4 Юпитер в и У5 Сатурн в 9ти дом,а У9 Венера е в 12 ти дом  .При дъщеря ми откривам почти същото - У4 Слънце е в 9 ти дом, а У9 Сатурн е в 4 ти дом.Те са още малки , разбира се ,но тъй-като в моята карта няма подобни индикации, предполагам, че сами ще си проправят пътя някъде в чужбина ;D
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак