Здравей Гост

karmichnite vryzki

• 54 Отговора
  • 9868 Прегледи
Re:karmichnite vryzki
« Отговор #20 -: Юли 11, 2009, 08:31:08 pm »
oхх незнам какви са тия кармични връзки, но една такава ме разсипва от година и повече..
не издурйам..това е война , не е карма.. омразя и любов..защо с какво сме го заслужили това..
не мога да се преборя, не мога да продължа напред..мисля че и той не може
до кога? :(

ако някой има отговор какъв е максималният срок за приключване на такава връзка, ще се радвам да го сподели

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #21 -: Юли 11, 2009, 08:37:41 pm »
oхх незнам какви са тия кармични връзки, но една такава ме разсипва от година и повече..
не издурйам..това е война , не е карма.. омразя и любов..защо с какво сме го заслужили това..
не мога да се преборя, не мога да продължа напред..мисля че и той не може
до кога? :(

ако някой има отговор какъв е максималният срок за приключване на такава връзка, ще се радвам да го сподели

ох, само мен не ме питайкак става, защото не знам ...при мен даже е от повече време, то не бе филм, не бе чудо и най-дранещото е , че точно когато си мислиш  че всичко е ок и е свършило излиза някакво обстоятелство смотано и пак те въвлича-изхода е един май-избягай и се премести някъде другаде, може би ще помогне
 :(
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #22 -: Юли 11, 2009, 08:44:53 pm »
божеее,
не знам как си издуржала повече от година..
аз съм на ръба,
няма измъкване..единият от двамата винаги се връща / този които е в по-безизходна ситуация/..т.е тъкмо когато всичко е на път да приключи по-слабият се връща.. затова и да избягам, подозирам че ще се върна

ти пробва ли да избягаш?

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #23 -: Юли 11, 2009, 09:05:49 pm »
еми то при мен е малко по-различно, ние не сме заедно, но има неизяснени неща, които според мен пречат за нормалното продължение в близко бъдеще...за по-слаб и по-силен не мога да кажа, зашото всичко е много субективно, по принцип на пръв поглед съм аз по-силната , но да ти кажа май по-силните хора изживяват тези неща по-трудно.. на другите по-лесно им се дава някаква помощ, а ние сами да се оправяме :( тази връзка беше мъчение донякъде, затова избягах от нея, но тя май не иска да избяга от мен, иначе за местенето скоро се местя в друг град, така че се надявам на малко промяна.... но с моите местения вече в две държави и сега трети град, от опит мога да кажа че то каквото има да се случва те застига и не може човек да избяга от съдбата си ....каквото има да ти се случва, рано или късно те стига
Most people are other people. Their thoughts are someone else's opinions, their lives a mimicry, their passions a quotation. Oscar Wilde

« Отговор #24 -: Юли 11, 2009, 09:10:18 pm »
ami to da ti kaja i nie ne sme bili zaedno,
samo che ne mojem da se otkusnem edin ot drug..a pak ne mojem i da sme zaedno, a ne mojem i da ne sme.. abe pisna mi..
silni , slabi, tuka tova ne vaji..az cql jivot si misleh che sum silna- e ne sam
dano da se prikluchva po-burzo i lesno i za mene i za tebe

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #25 -: Юли 11, 2009, 09:25:31 pm »
да и аз така казвам за приключването, че вече ми писна до немай къде :) , просто трябва да се срещне нов човек, който обаче наистина да ти заличи спомените за това изтезание, а не да се захващаш със сульо и пульо :) щото не действа ... поне това нещо дава мн вътрешна сила и потенциал за саморазвитие, аз след това започнах да се интересувам от атрология, макар че преди това четях езотерика , сега също си чета де, когато имам време :P .... абе отстрани изглежда по-лесно, ама падне ли му се на човек такова, няма отървия лесно.... макар да ти казват хората тривиални неща и ти да се самонавиваш има моменти, където старите ленти пак се връщат

*

Nebesna

« Отговор #26 -: Юли 11, 2009, 09:27:36 pm »
Или се вземете, или не се мъчете повече!  ;D ;D ;D
Няма смисъл да стоте повече от 2,5 години в безперспективна връзка. Толкова е цикълът на Сатурн в знак.

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #27 -: Юли 11, 2009, 09:38:33 pm »
абе то си е един омагьосан кръг  :)  ... и да се бяхме взели май щеше да е по-лошо, нямаше много перспектива пък и имаме малко или много различни животи , от друга страна искаш да  срещнеш `някой`, не някой :) ама и това не става , явно е било от сатърн значи      ама поне му се вижда края скоро :) а пък аз сега имам опозиция на наталната луна с плутон, пак трансформации, кризи :)  между другото четох някъде че такива внезапни и силни влъбвания те застигат най-вече при някаква сериозна промяна в живота ти, напр. смяна на средата, местоживеене, поемане на нов път и тн.  ... от опит май е така

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #28 -: Юли 11, 2009, 09:40:13 pm »
едно въпросче- как мога да направя карта на деня на срещата за аспектите ? като наталната карта ли се прави?

« Отговор #29 -: Юли 11, 2009, 09:41:06 pm »
абе то си е един омагьосан кръг  :)  ... и да се бяхме взели май щеше да е по-лошо, нямаше много перспектива пък и имаме малко или много различни животи , от друга страна искаш да  срещнеш `някой`, не някой :) ама и това не става , явно е било от сатърн значи      ама поне му се вижда края скоро :) а пък аз сега имам опозиция на наталната луна с плутон, пак трансформации, кризи :)  между другото четох някъде че такива внезапни и силни влъбвания те застигат най-вече при някаква сериозна промяна в живота ти, напр. смяна на средата, местоживеене, поемане на нов път и тн.  ... от опит май е така

mnogo vqrno :D
ama pusto az vse trqbva da gonq vqtura i da si dokazvam neshto
nebesna.. dai suvet za izmukvane.. 100 knigi izchetoh, revah, trushkah se.. mrazih go
nishto ne pomaga

« Отговор #30 -: Юли 11, 2009, 09:42:03 pm »
едно въпросче- как мога да направя карта на деня на срещата за аспектите ? като наталната карта ли се прави?

da samo che pishesh datata na purva sreshta.. i chasa
a ne e zle da poglednesh i tranzitite ti na tozi den..

*

Nebesna

« Отговор #31 -: Юли 11, 2009, 09:53:30 pm »
nebesna.. dai suvet za izmukvane.. 100 knigi izchetoh, revah, trushkah se.. mrazih go
nishto ne pomaga

Трябва да осъзнаеш какво те държи при този мъж и да работиш върху това нещо.

« Отговор #32 -: Юли 11, 2009, 09:58:40 pm »
божеее,
различията ме държат..при него
трябва да се опитам да бъда като него ли?
след като той е идеала ми за мъж..или трябва да се държа като неговия идеал за жена?

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #33 -: Юли 11, 2009, 10:03:10 pm »
nishto ne pomaga

Трябва да осъзнаеш какво те държи при този мъж и да работиш върху това нещо.

при мен пък е нещо друго, може би защото преоткрих себе си по начин , по които не се бях виждала преди и все си мислех че има нещо предопределено от съдбата и така  :)  мисия  или това , аккто еидн приятел ми каза наскоро, че имам нещо като фетиш към болката на другите, търсят се мъже с травми хехе ... никoй друг не беше успявал  да провокира толкова чувстав наведнъж в мен, че чак да избухна насред улицата :)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #34 -: Юли 11, 2009, 10:09:47 pm »
божеее,
различията ме държат..при него
трябва да се опитам да бъда като него ли?
след като той е идеала ми за мъж..или трябва да се държа като неговия идеал за жена?

никoй на никого не трябва да бъде идеал, то иделани хора няма, дори всъщност анти-идеала е по-силен бих казала

лелеле, сега гледам картата на срещата-то всичкото във везни-слънце,венера,марс, луна и всички те в 4-ти дом в дева :( аз имам дева на върха на 4-ти а в композита имам луна в рак там :( моята луна е в рак ...асцендент лъв и сатурн на асцендент и той в лъв

« Отговор #35 -: Юли 11, 2009, 10:11:23 pm »
ohh tezi luvove shte me umorqt..
vezni trqbva da e balansiran znak i da nqma problem?? ili se luja

*

123

« Отговор #36 -: Юли 11, 2009, 10:16:34 pm »
Да разбереш какво те държи при него ли!? И какво като разбереш, да не говорим доколко е вярно, това което си разбрал, без да имаш релно възможност за съжителство с този човек, когато наистина можеш да добиеш представа за отсрещната страна...и как тя се оглежда в теб
Срещнах/Започнах такава връзка преди 6-7 г., когато НЕ бях 20 годишна...и ми беше за първи път, и както се казва "колкото по-късно, толкова по-мръсно"...продължи толкова - 6-7 г., понякога се чудя дали наистина е свършила,минах през много метаморфози през това време, наняколко пъти умирайки и раждайки се отново
Със сигурност знам, че това е нещо, на което не трябва да се съпротивляваш и непрекъснато да си повтаряш, че трябва да свърши, само защото ти така си решил точно тук и сега :)

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #37 -: Юли 11, 2009, 10:21:01 pm »
ohh tezi luvove shte me umorqt..
vezni trqbva da e balansiran znak i da nqma problem?? ili se luja

ami nali vezni e znaka, koito nai-dobre se 4uvstva vuv vruzki, znaka na vruzkite  ;D  a za lyvovete da , tozi vaprostniq ima luna v lyv , koqto mai hich ne se vruzva s moqta luna v rak  :-\  puk v kompozita ima luna v rak v 4-ti dom

*

Flora

• *
  • 140
« Отговор #38 -: Юли 11, 2009, 10:24:54 pm »
Със сигурност знам, че това е нещо, на което не трябва да се съпротивляваш и непрекъснато да си повтаряш, че трябва да свърши, само защото ти така си решил точно тук и сега :)

е, да , но то искаш не искаш понякога се развива не както мислиш, когато искаш да се отървеш не става, когато искаш обратното  тогава пак не става ... бе не знам

« Отговор #39 -: Юли 11, 2009, 10:25:59 pm »
ohh tozi moq e luv, asc luv, luna strelec..mnogo ogun mnogo neshto..
v kompozita imame nabluskani 6 planeti vuv vezni.. a de.. nali vezni e znaka na vruzkite..
kazaha mi s tiq 6 planeti vuv vezni v kompozita da bqgam dokato ne e stanalo opasno..
znam li i az inache na 1va sreshtata imah tranzitna venera vurhu natalen hiron opoziciq na natalna venra i uran ..subda ili ne