Здравей Гост

хороскоп на зачатието

• 4 Отговора
  • 1612 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
хороскоп на зачатието
« -: Август 26, 2008, 10:20:07 am »
как мислите по този въпрос?какво значение има хороскопът на зачатието.за какво е важен?какви събития или факти се търсят по него?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: хороскоп на зачатието
« Отговор #1 -: Август 26, 2008, 10:33:33 am »
Първо, много трудно може да се улови точният момент на зачатието. Затова този тип хороскоп е по-скоро ориентировъчен. Методът, наречен Трутина на Хермес, все още не е доказал точността и безпогрешността си.
Дали може да се прогнозира някаква събитийност по тази карта не съм сигурна, тъй като самата карта е ориентировъчна. В античната астрология широко приложение имат сизигиите (преднатални новолуния и пълнолуния, предхождащи раждането). Те се използват за оценяване силата и достойнствата на планетите в хороскопа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Август 26, 2008, 10:35:01 am »
лили,прочете ли ми съобщението? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Август 26, 2008, 10:36:39 am »
Да, но сега нямам възможност да погледна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Август 26, 2008, 10:40:50 am »
много благодаря!иии,кога да те попритисня ?нали не съм досадна?-много имам впредвид. :)