Здравей Гост

Краят на нещата...

• 72 Отговора
  • 17344 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re: Краят на нещата...
« Отговор #60 -: Септември 02, 2008, 03:19:16 pm »
Аз залагам на инцидент. Слънце и Луна във Водолей. Марс в 8 дом. Незнам защо така реших с моите бегли познания, просто интуиция.
Чакай сега да се вгледам детайлно, че да мога още повече да се объркам.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #61 -: Септември 02, 2008, 03:48:43 pm »
Ако картата е на жена е много възможно да е била модел,актриса или певица с тези изгряващи планети и Нептун на Мц,трябва да е била харизматична личност,отделно може да е била съпруга на известна личност или лидер (Луна Упр на ДСЦ съвпад Слънце, Венера в Козирог).Луната точно преди Новолуние може да показва затормозена психика, налудничавост + аспектите към Нептун може и да се е самоубила;Нептун има опозиция към Юпитер в 4ти дом-в края на живота си богатство,известност и възможен скандал заради опозицията на Юпитер с Нептун и квадрата му към Слънце/Луна или развод.
Натоварения 8 дом може да даде смърт при катастрофа/може и самолетна/,операция или неправилно лечение, усвояване на медикаменти и вещества (Дева),от ток и чрез машини и инструменти.Макар че е възможно и убийство с тоя Марс и Плутон,това че са ретро и че нямат твърди аспекти,нещо ме карат да мисля,че не е съзнателна външна намеса на друга личност /ще се разбере накрая дали само това е достатъчно ::)/
Тъй като личността вероятно е била себелюбива и със склонност към нарцисизъм /изгряваща венера,съвпад на слънце/луна/,може и да е посегнала на живота си-поне аспектите на Нептун засилват тази тенденция/което не е задължително/.

Ако картата е на мъж,като нищо може да е килнат от съпругата си  ;D Или пак при катастрофа, вероятно по време на път или някъде в чужбина.Като цяло мъжките планети в 8 дом засилват тенденцията за убийство,ако личността е мъж.

« Отговор #62 -: Септември 03, 2008, 09:36:57 pm »
.Макар че е възможно и убийство с тоя Марс и Плутон,това че са ретро и че нямат твърди аспекти,нещо ме карат да мисля,че не е съзнателна външна намеса на друга личност /ще се разбере накрая дали само това е достатъчно ::)/
Ей тая част беше най-доброто попадение :)
Картата е на актьора Брендън Лий ,който загина по време на снимките на един от любимите ми филми "Гарванът".

« Отговор #63 -: Септември 03, 2008, 10:16:29 pm »
.Макар че е възможно и убийство с тоя Марс и Плутон,това че са ретро и че нямат твърди аспекти,нещо ме карат да мисля,че не е съзнателна външна намеса на друга личност [/b]ще се разбере накрая дали само това е достатъчно ::)/
Ей тая част беше най-доброто попадение :)
Картата е на актьора Брендън Лий ,който загина по време на снимките на един от любимите ми филми "Гарванът".

Е така ли се зарежда случайно истински куршум вместо халостен? Но с това обяснение.....дали пък не е инцидент...

Това е цитат от Уикипедия:

Брендън Лий умира на 31 март 1993 г. при трагичен инцидент на снимачната площадка на „Гарванът“ - в пушка, с която е планувано да се стреля по него при заснемане сцената на убийството му, вместо халосен е зареден истински патрон. Прострелян в корема, актьорът е откаран в болница, но предприетите животоспасяващи мерки са неуспешни. Брендън Лий е погребан до баща си в Сиатъл, на 3 април 1993 г.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

mamma_mia

« Отговор #64 -: Септември 03, 2008, 10:18:02 pm »
Много те влекат тия гарвани.  ;D  :P  :D

Скоро се чудех кои са допирните ви точки или по-точно с коя част от него се идентифицираш?

Ето и Кали е споменала думата гарвани,защо ли? ???
Или аз нещо пак не разбрах.... :)

« Отговор #65 -: Септември 04, 2008, 03:05:40 pm »
Много те влекат тия гарвани.  ;D  :P  :D

Скоро се чудех кои са допирните ви точки или по-точно с коя част от него се идентифицираш?

Ето и Кали е споменала думата гарвани,защо ли? ???
Или аз нещо пак не разбрах.... :)
Преди време аватара ми не беше маймун ,а Брендън Лий в ролята на гарвана, а Кали се сети за тази моя слабост и за да не предаде на кого е картата ме закачи по този начин ;D

*

mamma_mia

« Отговор #66 -: Септември 04, 2008, 04:08:44 pm »
Мммм Ясно ;D

« Отговор #67 -: Септември 04, 2008, 04:10:55 pm »
Уран в осми дом или на куспида му се свързва с катастрофа ,нещастен случай.
Плутон в осми или на куспида му се свързва с масови катастрофи ,но в случая не това е свързано с картата ,а това че показва и смърт от ръка на престъпник.
Марс в осми дом или на куспида му показва убийство ,техническа авария .

*

porto_kalka

« Отговор #68 -: Септември 04, 2008, 06:34:14 pm »
Уран в осми дом или на куспида му се свързва с катастрофа ,нещастен случай.
Плутон в осми или на куспида му се свързва с масови катастрофи ,но в случая не това е свързано с картата ,а това че показва и смърт от ръка на престъпник.
Марс в осми дом или на куспида му показва убийство ,техническа авария .
Лейди Ди има подобни аспекти в картата. Марс, Уран и Плутон в 8 дом, Луна във водолей 2 дом /включена в тау-квадрат също като при Брендън Лий/, Нептун в 10 дом

« Отговор #69 -: Септември 04, 2008, 10:57:57 pm »
Цитат
Луната точно преди Новолуние може да показва затормозена психика,
Хора,как ги разбирате тези неща за Луната по картата?Как да разбирам в каква фаза е била тя при рождението-в Ефемеридите ли гледате?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Септември 05, 2008, 08:11:27 am »
Луната в тази карта е намаляваща след пълнолуние.
Пълнолуние се случва при опозиция между светилата, в случая по оста Рак-Козирог.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #71 -: Април 02, 2010, 07:36:08 pm »
- Мястото на затъмнението, пердшестващо раждането (според други автори - сизигията преди раждане)

имам преднатално слънчево затъмнение в съвпад с Луната ми  :unsure: Дали се броят тези преди зачеване  ;D, защото има такова в опозиция на нея отново. Как пък съм могла да я бодна точно там?!

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
Re:Краят на нещата...
« Отговор #72 -: Април 05, 2010, 07:40:52 pm »
Ако е последното преди твоето раждане, брои се. Доколкото съм запозната дава много ценна информация, но аз за себе си все още не съм я извела, то кое по-напред.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.