Здравей Гост

прозерпина

• 170 Отговора
  • 40511 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: прозерпина
« Отговор #20 -: Август 28, 2008, 07:18:54 pm »
наричат я също хано.много ми е интересна по редица причини.питам се какво ли влияние оказват транзитите й,в/у различните лични планети.интересни са ми и мажорните им аспекти към личните.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Dora

• 32
« Отговор #21 -: Август 28, 2008, 07:35:11 pm »
      Моля ви ,не  ми стана ясно Прозерпина и Хано нали са  различни?     -                                                                          ето за Хано http://www.astrohoroscope.info/10planet.htm

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #22 -: Август 28, 2008, 07:47:03 pm »
Името Хано надали ще го срещнете в световните сайтове. В astro.com планетата след Плутон (ако става дума за същата) е описана с официалното си астрономическо наименование - Eris. Но сега, доколкото разбирам, май става дума за съвсем различна планета? Има ли Хано нещо общо с Нибиру, за която писах?
« Последна редакция: Август 28, 2008, 07:52:18 pm от Hermit »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #23 -: Август 28, 2008, 08:18:06 pm »
Hermit, в астрокома има списък с 14 574 различни астероида.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Dora

• 32
« Отговор #24 -: Август 28, 2008, 08:45:35 pm »
  Ето милички разясни ми се въпроса около Прозерпина, Хано и Ерис.  Който се интересува да влезе тук: http://www.info2012.org/eris/

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #25 -: Август 28, 2008, 09:00:15 pm »
Благодаря на Кали и Дора - видях, че става дума за различни планети.
Има и открит астероид Прозерпина през 1853 г. - http://en.wikipedia.org/wiki/26_Proserpina

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Август 28, 2008, 09:23:11 pm »
благодаря ви!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #27 -: Септември 06, 2008, 05:59:15 pm »
Възобновявам темата, понеже не ми стана съвсем ясно дали Прозерпина, за която се говори тук, е фиктивно космическо тяло или наистина съществува и има нещо общо с астероида "26 Прозерпина"? Доколкото разбрах, планетата Прозерпина (или още Хано) не е Ерис. И докато Ерис е открит, то Прозерпина не е. Тогава откъде постъпват данни за положението и влиянието на една планета, която може и да не е там? ;)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #28 -: Септември 06, 2008, 06:44:52 pm »
Възобновявам темата, понеже не ми стана съвсем ясно дали Прозерпина, за която се говори тук, е фиктивно космическо тяло или наистина съществува и има нещо общо с астероида "26 Прозерпина"? Доколкото разбрах, планетата Прозерпина (или още Хано) не е Ерис. И докато Ерис е открит, то Прозерпина не е. Тогава откъде постъпват данни за положението и влиянието на една планета, която може и да не е там? ;)

Hermit, както добре знаеш астрономията и астрологията съществуват отделно. За Нибиру също нямаме ясни съвременни доказателства, но имаме ефемериди  ;). Пък ако хванем зодиите става мътна и кървава, като начало ще споменем, че съзвездията не са всичките по 30*. Ти ако искаш можеш да продължиш с разследването, например намери темата на Лили "Истината за зодиите" в раздел Астрология.

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #29 -: Април 03, 2010, 11:41:50 am »
  Ето милички разясни ми се въпроса около Прозерпина, Хано и Ерис.  Който се интересува да влезе тук: http://www.info2012.org/eris/
Стара тема за Прозерпина слу4айно я открих.Да си призная 4естно харесах си името на Планетата много преди да знам какво озна4ава,когато за първи път разглегдах астро програма.По късно се уграмотих но малко .Рових се в нета ,но не намерих информация за аспектите и например,и въобще имат ли някакво влияние .От малкото информация която намерих за нея е...... 4е астрономите все още мъл4ат по въпроса Плането ли е или не е от нашата галактика ли е и т.н.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
Re:прозерпина
« Отговор #30 -: Април 03, 2010, 11:50:58 am »
какво е не знам , но я ползвам в солара и дава много информация.
въобще откакто започнах курсовете по мунданна астрология ,мога да споделя ,че в астрологията има много тънкости . а ,ако някой иска да ти ги "подари" си щастливец ;D.
щото без тях е сложно .
мога да ти кажа ,че прозерпина въобще не е за подценяване....

*

Helo

« Отговор #31 -: Април 03, 2010, 12:04:25 pm »
въобще откакто започнах курсовете по мунданна астрология ,мога да споделя ,че в астрологията има много тънкости . а ,ако някой иска да ти ги "подари" си щастливец ;D.
щото без тях е сложно .

Марая, при кого ходиш на курсове?

« Отговор #32 -: Април 03, 2010, 12:11:12 pm »
Стара тема за Прозерпина слу4айно я открих.Да си призная 4естно харесах си името на Планетата много преди да знам какво озна4ава,когато за първи път разглегдах астро програма.По късно се уграмотих но малко .Рових се в нета ,но не намерих информация за аспектите и например,и въобще имат ли някакво влияние .От малкото информация която намерих за нея е...... 4е астрономите все още мъл4ат по въпроса Плането ли е или не е от нашата галактика ли е и т.н.
До "големите "тънкости сигурно не съм стигнала но тази Прозерпина ми е съвпад със Слънце на 24 градуса и предполагам 4е за това не се определям като Везни въпреки 4е и Луната ми е Във въздушна стихия.Да не ми се сърдят Везните (аз съм Везни)но са ми малко лигави и лицемерно дипломати4ни .Пору4ах си една книга в която пише нещи4ко за Прозерпина да видим какво ще е
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Helo

« Отговор #33 -: Април 03, 2010, 12:26:04 pm »
Богините, на които са наречени астероидите са различни проявления на Богинята-Майка. Тя си има ужасни, разрушителни аспекти и аспекти на закрилница, майка. Тя е едновременно Владетелка на Подземното царство и Небесна Богиня. Подземното царство е нейно владение. Затова и поради други причини смятам, че Плутон е едно от нейните проявления, наред с Венера, Луната и Земята.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Април 03, 2010, 12:29:20 pm »
щото без тях е сложно .

неетично е да правя реклама в такъв сайт ,ориентиран към астрология. ;) :blink:

*

Helo

« Отговор #35 -: Април 03, 2010, 12:29:57 pm »
щото без тях е сложно .

неетично е да правя реклама в такъв сайт ,ориентиран към астрология. ;) :blink:

Тогава ми кажи на ЛС.  ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Април 03, 2010, 12:30:21 pm »
.Пору4ах си една книга в която пише нещи4ко за Прозерпина да видим какво ще е

ха, и какво е то? коя е книгата?! :o

« Отговор #37 -: Април 03, 2010, 12:35:13 pm »
.Пору4ах си една книга в която пише нещи4ко за Прозерпина да видим какво ще е

ха, и какво е то? коя е книгата?! :o
На Николай Дой4инов не знам какво има в нея нямам време да ходя по книжарници но има някаква информация,която се надявам да ми е поне малко полезна
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #38 -: Април 03, 2010, 12:35:20 pm »
Ето тук има интересна информация за Прозерпина. Между другото някъде бях споменавала, че управителите на Дева, Везни - малко ме объркват. В смисъл, че примерно ако приемем Прозерпина за управител на Дева и Хирон на Везни - има някаква логика, но не съм проверила статистически как стоят нещата, не съм ги изследвала.

http://astro-club.net/publ/1-1-0-29

« Отговор #39 -: Април 03, 2010, 12:39:41 pm »
Богините, на които са наречени астероидите са различни проявления на Богинята-Майка. Тя си има ужасни, разрушителни аспекти и аспекти на закрилница, майка. Тя е едновременно Владетелка на Подземното царство и Небесна Богиня. Подземното царство е нейно владение. Затова и поради други причини смятам, че Плутон е едно от нейните проявления, наред с Венера, Луната и Земята.
Все още Астрономите нямат становище за Прозерпина астероид ли е или Планета.Тя е 2пъти по голяма от Плутон
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв