Здравей Гост

прозерпина

• 170 Отговора
  • 40469 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:прозерпина
« Отговор #40 -: Април 03, 2010, 12:46:50 pm »
Ето тук има интересна информация за Прозерпина. Между другото някъде бях споменавала, че управителите на Дева, Везни - малко ме объркват. В смисъл, че примерно ако приемем Прозерпина за управител на Дева и Хирон на Везни - има някаква логика, но не съм проверила статистически как стоят нещата, не съм ги изследвала.

http://astro-club.net/publ/1-1-0-29

обратното- хирон на дева , прозерпина на везни.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: прозерпина
« Отговор #41 -: Април 03, 2010, 12:49:25 pm »
Да не ми се сърдят Везните (аз съм Везни)но са ми малко лигави и лицемерно дипломати4ни .Пору4ах си една книга в която пише нещи4ко за Прозерпина да видим какво ще е

луна в близнаци , марс и венера в скорпион и още нещо меркурий в скорпион- та за лицемерие ли говорим? :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Helo

« Отговор #42 -: Април 03, 2010, 12:56:52 pm »
Марая, защо не ми писа на ЛС при кой астролог ходиш на курсове по Мунданна астрология? Искаш да пазиш всички знания само за себе си, за да си единствената от форума, която може да познава какво ще става в мунданен план?

Re: прозерпина
« Отговор #43 -: Април 03, 2010, 01:01:39 pm »
Да не ми се сърдят Везните (аз съм Везни)но са ми малко лигави и лицемерно дипломати4ни .Пору4ах си една книга в която пише нещи4ко за Прозерпина да видим какво ще е

луна в близнаци , марс и венера в скорпион и още нещо меркурий в скорпион- та за лицемерие ли говорим? :blink:

Скорпитата може да са потайни и коварни но особено любезни и дипломати4ни поне аз не съм срещала пък може и да има
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #44 -: Април 03, 2010, 01:08:13 pm »
Марая, защо не ми писа на ЛС при кой астролог ходиш на курсове по Мунданна астрология? Искаш да пазиш всички знания само за себе си, за да си единствената от форума, която може да познава какво ще става в мунданен план?

;D ,защото ти не я поиска на лични ,Хело ;D ;D.

*

Helo

« Отговор #45 -: Април 03, 2010, 01:12:24 pm »

Напротив, на предната страница писах да това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Април 03, 2010, 01:13:10 pm »

не съм го прочела -извини ме! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #47 -: Април 03, 2010, 01:18:22 pm »
въртиме ,сучеме и все тях обсъждаме ;D ;D ,скорпитата.
принципно , един марс на трон не може да бъде лигав и фалшив дипломат.
той си е марс , а в съвпад с венера ,сексуалността е онова място на което избива всичко. ;) :blink:

*

Helo

« Отговор #48 -: Април 03, 2010, 01:20:51 pm »

един марс на трон не може да бъде лигав и фалшив дипломат.

Моят Марс е такъв и обичам честността. Но тук роля имат и зодия Телец и Луна в Стрелец.

Не си падам по лавирането, мазненето, ласкателствата и типично Везнишките методи за манипулиране наоколните.

*

Helo

« Отговор #49 -: Април 03, 2010, 01:25:00 pm »

Е, ще пишеш ли кой е този астролог, при който ходиш на уроци по Мунданна астрология?

Ама без да лъжеш!!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Април 03, 2010, 01:25:15 pm »
Не си падам по лавирането, мазненето, ласкателствата и типично Везнишките методи за манипулиране наоколните.

ласкателството не е присъщо на огъня , мазненето също!
принципно виновници за ласкателството и мазненето са  венера , нептун и юпитер.
манипулацията е по плутон!

« Отговор #51 -: Април 03, 2010, 02:32:46 pm »

ласкателството не е присъщо на огъня , мазненето също!
принципно виновници за ласкателството и мазненето са  венера , нептун и юпитер.
манипулацията е по плутон!
Та за Прозерпина нали е била отвле4ена и изнасилена от Хадес-Плутон с две думи жертва но....в последствие тя е станала съуправител на подземното царство  била е равна на Плутон .Та се 4удя как може да е и жертва и господар?Относно отвли4ането такова ли е било Плутон е поискал разрешение от баща и много порядъ4ни бракове в миналото и сега в някои етноси са се склю4вали и се склю4ват по този на4ин .Това поведение се заклеймява като зло а похожденията  и любовните афери на Юпитер и други богове -те не се третират като нещо нередно
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #52 -: Април 03, 2010, 02:41:13 pm »

Ако имаше толкова добри мунданни астролози в БГ, щяха да правят прогнози, а не да анализират постфактум станалите събития, камо ли да я преподават.  ;D Човек като иска да учи, може да се научи и сам.  :72: Да не говорим колко от астролозите имат лични страници и пишат в тях прогнози. Единствено на сайта на Кирил Стойчев съм чела прогнози.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Април 03, 2010, 02:42:55 pm »

Ако имаше толкова добри мунданни астролози в БГ, щяха да правят прогнози, а не да анализират постфактум станалите събития, камо ли да я преподават.  ;D Човек като иска да учи, може да се научи и сам.  :72: Да не говорим колко от астролозите имат лични страници и пишат в тях прогнози. Единствено на сайта на Кирил Стойчев съм чела прогнози.  :blink:

:57: :57: :57:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #54 -: Април 03, 2010, 02:43:10 pm »
Изнасилена? Някъде четох, че Прозерпина бива отвлечена от Хадес в царството му, но той не я насилва. По време на престоя си там тя не яла нищо, но накрая посегнала да изяде няколко зрънца на нар. И по този начин символично се отдава и става господарка на подземния свят заедно с Хадес.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #55 -: Април 03, 2010, 02:47:29 pm »
Изнасилена? Някъде четох, че Прозерпина бива отвлечена от Хадес в царството му, но той не я насилва. По време на престоя си там тя не яла нищо, но накрая посегнала да изяде няколко зрънца на нар. И по този начин символично се отдава и става господарка на подземния свят заедно с Хадес.
[/qu
Има множоство художествени произведения сцената се нари4а отвли4ането и изнасилването на Персефона
Имам и доста стара книга митология и то4но така е описан слу4ая
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #56 -: Април 03, 2010, 02:55:18 pm »

Манипулациите, ако не си чувала, са по Плутон. А той кой знак управляваше? А ти не беше ли с асц. Везни?  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Април 03, 2010, 03:05:24 pm »
Манипулациите са по Плутон, но и Сатурн участва. По Сатурн е изнудването, манипулация чрез вменяване на вина и чувство за дълг. В междуличностните отношения Сатурн може да бъде доста по-брутален от Плутон, стигне ли се до манипулация. Плутоновите са по-завоалирани, по-фини, докато човек с непроработен Сатурн буквално те изнудва.
В тази връзка забелязвам една интересна повтаряемост в семейната динамика. Ако в картите на родителите и други близки се повтаря сатурнова доминанта, възможно е да се появи дете със силен Плутон. Потарящите се плутонови теми в една семейна общност често привличат уранови индивиди с цел да се внесе свеж полъх, да се разчупят оковите.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #58 -: Април 03, 2010, 03:24:10 pm »

Е, ще пишеш ли кой е този астролог, при който ходиш на уроци по Мунданна астрология?

Ама без да лъжеш!!!

Марая, ти продължаваш да не казваш при кой астролог учиш. А преди това излъга, че уж не си видяла въпроса ми да ми кажеш на ЛС кой е той.

Ти искаш да пазиш информацията само за себе си и затова не казваш.

*

Марая

• 28287
« Отговор #59 -: Април 03, 2010, 03:32:40 pm »
хело ,нали ти каза Скарлет ,че никой не познава ;D ;D.
за какви знания говориш?! ;D ;D ;D