Здравей Гост

прозерпина

• 170 Отговора
  • 40512 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:прозерпина
« Отговор #80 -: Април 03, 2010, 06:00:25 pm »
А Прозерпина нали се движи бавно? В руската школа я използват, цикълът й е около 550 години. В някои източници се споменава за интервал от 550 до 700 години.

675 год. е цикъла според гита мерджанова.
в солара е важна ,защото ,ако попадне в съвпад със соларна планета или има кармичен аспект/а тя е планета на кармата/ ,дава възможност за повече информация. в момента е в скорпион. от 1984год всъщност е там.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #81 -: Април 03, 2010, 06:06:46 pm »
В астрокома е под номер  (26) Proserpina и в момента я дават на ок. 4 градуса Риби. А по време на раждането ми е била в Дева  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Април 03, 2010, 06:07:45 pm »
това е само за Кайли по отношение на прозерпина:
соларна прозерпина на асц! - пренастройване , усъвършенстване на личността,пробуждане на неизвестни таланти. възможна е промяна на външния вид ,обновяване на клетките ,тъканите ,тялото.
а има ли кармични аспекти?
става дума за соларната.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #83 -: Април 03, 2010, 06:13:57 pm »
Натална Прозерпина върху соларен асцендент.
В натала наталната има квиконс с Луната и квинтил със Слънцето, квото и да значи това...

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Април 03, 2010, 06:17:59 pm »
Натална Прозерпина върху соларен асцендент.
В натала наталната има квиконс с Луната и квинтил със Слънцето, квото и да значи това...

точно това отговаря на търсенето на духовност и намирането на пътя. твойта е във везни ,както и мойта ;D. много е важно на кой градус точно попада.
ще ти пиша на лични ,но не ме карай сега . ;) :blink:

« Отговор #85 -: Април 03, 2010, 06:18:15 pm »
Аз ще мутирам сигурно щом ми е върху Слънцето ;D ;D ;D

такава позиция са имали буда и христос ;) :blink: ,така ,че донт лори ,би хепи! ;D
Не се виждам хи4 ама хи4 в ролята на Христос  или Буда но не се знае ще видим
 ;D ;D ;D
Може пък като мина христовата възраст и да мутирам и да стана някой месия
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #86 -: Април 03, 2010, 06:22:18 pm »

такава позиция са имали буда и христос ;) :blink: ,така ,че донт лори ,би хепи! ;D
 ;D ;D ;D

никога не е късно! :wink2: :blink:

« Отговор #87 -: Април 03, 2010, 06:37:30 pm »

[/quote]
[/quote]
Това беше в кръга на шегата дале4 съм от мисълта ,4е то4но аз съм някой духовно просветен 4овек просто ме грабна тази тема защото от малка се интересувам от отвъдното ,харесваше ми да ходя на гробища и разни подобни .Изпадала съм в състояния все едно не принадлежа на този свят и ако не беше детето да ме приземява заради битовите и морални ангажименти сигурно ве4е да съм се отнесла кой знае къде.Има моменти ,в които не ме интересува нищо от това,което се слу4ва около мене само моменти)
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Nebesna

« Отговор #88 -: Април 03, 2010, 06:40:42 pm »
тя е планета на кармата/ дава възможност за повече информация. в момента е в скорпион. от 1984год всъщност е там.

Прозерпина въобще не е планета, струва ми се.

*

Марая

• 28287
« Отговор #89 -: Април 03, 2010, 06:42:14 pm »
интересно ми е къде ти е прозерпината ,може и да си казала ,но не съм обърнала внимание.имам избирателна памет и това много ми помага да не си пълня главата с много информация. виж лили, е опасна в това отношение ,помни на много хора аспектите даже ,направо ме е учудвала. :rolleyes:.
та , къде в натала ти е прозерпината и какви аспекти прави?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #90 -: Април 03, 2010, 06:42:45 pm »
Цитат

Карай... Всичко, що е камънак, трябва да го изследваме!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #91 -: Април 03, 2010, 06:43:06 pm »
тя е планета на кармата/ дава възможност за повече информация. в момента е в скорпион. от 1984год всъщност е там.

Все още няма твърдо становище по въпроса Планета ли е или не е .Това съм 4ела за нея.Но е 2 пъти по голя от Плуто има и орбиса защо да не е Планета.Астрономите мъл4ат все още нямат достатъ4но информация.Дори не се знае със сигурност дали е от наща слън4ева система или не е.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #92 -: Април 03, 2010, 06:44:02 pm »
интересно ми е къде ти е прозерпината ,може и да си казала ,но не съм обърнала внимание.имам избирателна памет и това много ми помага да не си пълня главата с много информация. виж лили, е опасна в това отношение ,помни на много хора аспектите даже ,направо ме е учудвала. :rolleyes:.
Към мене ли беше въпроса?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Април 03, 2010, 06:47:15 pm »

Все още няма твърдо становище по въпроса Планета ли е или не е .Това съм 4ела за нея.Но е 2 пъти по голя от Плуто има и орбиса защо да не е Планета.Астрономите мъл4ат все още нямат достатъ4но информация.Дори не се знае със сигурност дали е от наща слън4ева система или не е.

наричали са я черно джудже и се предполага ,че е загаснала звезда. за хората от миналото прозерпина е :персефона,деметра,диана,хано. преоткрита е през 1984г. според Гита Мерджанова е планета.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #94 -: Април 03, 2010, 06:48:10 pm »
Мойта наталната е в 11 дом, ама после е минала в 12 и там ще си остане вовеки и веков.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #95 -: Април 03, 2010, 06:48:30 pm »
В астрокома е под номер  (26) Proserpina и в момента я дават на ок. 4 градуса Риби. А по време на раждането ми е била в Дева  :unsure:

Това не е Прозерпина,с която работят руснаците.

Офф,с някакви 2 зета съм нови и не мога да намеря въобще от къде се слага Прозерпина.От по-старите версии мисля ми беше на 29 във Везни,егати майтапа не ми стига анарета Уран,а ми и Прозерпина  :rolleyes:

За мен това което съм чел за ПРЗ във 2 дом е вярно-за това и не мога да пълнея,още повече че там е и Сатурн (+Юпитер и Плутон).Просто трансформирам храната в енергия от друг порядък,отделно мисля една такава Прозерпина във 2 дом може даде и способност за усвояване на праната,космическата храна.

При мен Прозерпинчето е силно-съвпад с Плутон,квадрат със Слънце.Което мисля по някакъв начин ми позволява да надмогна този квадрат,да има по-изразена регенерация на физическо и духовно ниво.

*

Nebesna

« Отговор #96 -: Април 03, 2010, 06:49:42 pm »

Орбиса ли каза или имаше предвид "орбита". Абе днес много спам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Април 03, 2010, 06:51:12 pm »

да ,към теб!

« Отговор #98 -: Април 03, 2010, 06:52:10 pm »
тя Все още няма твърдо становище по въпроса Планета ли е или не е .Това съм 4ела за нея.Но е 2 пъти по голя от Плуто има и орбиса защо да не е Планета.Астрономите мъл4ат все още нямат достатъ4но информация.Дори не се знае със сигурност дали е от наща слън4ева система или не е.

Орбиса ли каза или имаше предвид "орбита". Абе днес много спам.
Сори грешката е моя днес и в4ера имам мигрена и кирилицата не работи и за това се извинявам на съфорумците ползвам "4"  и мене ме дразни но няма как
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #99 -: Април 03, 2010, 06:54:04 pm »
]
[/quote]
[/quote

да ,към теб!
3 дом Везни съвпад Слънце орбиса 24 градуса тригон Луна
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв