Здравей Гост

хорарен въпрос

• 11 Отговора
  • 2490 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
хорарен въпрос
« -: Август 27, 2008, 08:53:15 pm »
ще се омъжа ли следващата година?
софия 20:55мин. 27.08.2008

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re: хорарен въпрос
« Отговор #1 -: Август 27, 2008, 09:35:43 pm »

Въпреки красивия сходящ секстил на Луната с Венера/Меркурий на ДС не бих избързвала да давам изцяло положителен отговор.

АС в картата е в последните градуси на знака.
Владетелят на АС е с негативен есенциален статус и ретрограден.
Луната е в силна позиция по знак, а позицията й в 5 дом загатва за твоята нагласа при задаване на въпроса.
АС е в мутабелен знак, има стелиум планети в мутабелен знак, Луната е в кардинален... Мисля, че ситуацията ще се променя неколкократно.

И понеже, доколкото разбирам, става въпрос за втори брак, според мен констелациите в хорара не се разглеждат по този начин, а в производните домове. Например, седми от седми.
Двата основни сигнификатнори на въпроса - Венера и Юпитер - са със слаб статус, в падение. Марс, който е ко-сигнификатор на въпроса (госп. на интерсептиран в 7 дом знак), е в заточение.

С други думи, желанието от твоя страна е налице (силна Луна в 5 дом, три планети в производния 1ви), но като че ли то не се "стикова" с желанията на партньора. Липсват аспекти с господаря на ДС и ко-сигнификатора. Луната има разходяща опозиция с ретро Юпитер.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #2 -: Август 27, 2008, 09:37:42 pm »
Не знаех,че хорара отговаря на въпроси за година напред  ???  ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3 -: Август 27, 2008, 09:41:35 pm »
Ей, сега да не кажете пък, че съм песимист  :-[
И давам само отрицателни отговори...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Август 27, 2008, 10:01:05 pm »
брака е третИ лили. питам се има ли място в което си слаба?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #5 -: Август 27, 2008, 10:08:23 pm »
Лили е много силна в хорарите, миналата година беше учудващо точна на фона на факта, че аз се пак се допитвам до астрологията, ма много много гледам да не и се връзвам.
За другите гледанички не знам, ма аз лично сериозен въпрос бих избягвала да и задавам, освен ако не е наистина крайно належащо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Август 27, 2008, 10:09:26 pm »
Има, разбира се. И считам, че това са предикциите, защото съм пъзла  :-[
Предпочитам да премълча пред вероятността да сгреша, да бъда неточна и по този начин да объркам човека отсреща.

В хорарната астрология мисля, че няма значение дали настоящият брак е 2-ри, 3-ти или n-ти, защото не се гледат същите домове като в радикса.
Доколкото разбирам, всеки предстоящ брак се търси в производната карта, тъй като дефакто все още не се е състоял.
Но ако се пита за настоящ (сключен вече) брак, тогава мисля, че се гледа 7 дом в хорара, от който изхождаме, без да стигаме до производни домове...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #7 -: Август 27, 2008, 10:11:33 pm »
Лили е много силна в хорарите, миналата година беше учудващо точна на фона на факта, че аз се пак се допитвам до астрологията, ма много много гледам да не и се връзвам.

Откъде знаеш, че тайничко, преди да отговоря на хорарния въпрос, не хвърлям бобчета?  ::)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #8 -: Август 27, 2008, 10:21:14 pm »

Откъде знаеш, че тайничко, преди да отговоря на хорарния въпрос, не хвърлям бобчета?  ::)

Е това вече обяснява нещата.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #9 -: Август 28, 2008, 12:56:14 am »
софия 20:55мин. 27.08.2008

Според мен ти по-скоро си задала принципно въпроса.Има ли изобщо кандидат жених? Ако няма,значи е зададен въпроса неправилно.Трябва да има наличен партньор и тогава можеш да попиташ дали ще се омъжиш догодина за еди кой си. По-лесно можем да ти отговорим дали ще се омъжиш догодина,ако си качиш наталната със соларната карта+соларните домове,за да видим тенденциите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Август 28, 2008, 01:36:35 am »
имааа,намира се

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Август 28, 2008, 01:40:47 am »
пратих ти данни лично