Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179986 Прегледи
*

ger4o

• *
  • 235
Re:Показатели за брак
« Отговор #260 -: Април 09, 2010, 09:29:48 pm »
Ами, какво да кажа-Благодаря и дано се случи...въпреки че вече не вярвам...
Благодаря, момичета...

*

Asol

• 4140
« Отговор #261 -: Април 09, 2010, 09:42:14 pm »
Герчо, не е въпрос, че не те разбираме, но физически е невъзможно да бъдат направени подобни анализи най-малкото, защото ако се направи на един, ще се изпорегистрират една камара народ с подобни въпроси. Всеки в един момент има трудни моменти в живота, но казват че нещата се променят.  Ако е толкова важно за теб, защо не се обърнеш към професионален астролог ?  :blink:

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #262 -: Април 09, 2010, 09:48:04 pm »
Герчо, не е въпрос, че не те разбираме, но физически е невъзможно да бъдат направени подобни анализи най-малкото, защото ако се направи на един, ще се изпорегистрират една камара народ с подобни въпроси. Всеки в един момент има трудни моменти в живота, но казват че нещата се променят.  Ако е толкова важно за теб, защо не се обърнеш към професионален астролог ?  :blink:

Асол, казах, че разбирам и никой не е длъжен...а колкото до професионалния астролог, обърнах се, имам няколко професионални хороскопа, и във всеки от тях ми пише, че ще имам втори брак, но аз колкото и да си гледам картата, такъв вариант не видях....а и се убедих, че тук във формалния разговор, се раждат много достоверни прогнози, вече можах на няколко пъти да се убедя, за което отново поздравявам всички Ви.
Благодаря! :blink:

« Отговор #263 -: Април 10, 2010, 07:28:24 pm »
Първо го срещни, а после каквото сабя покаже.  :blink:
За какво ти е втори брак? Бързаш ли занякъде?
Аз например дотук не съм имала нито един, а с теб сме връстници.  :blink:
Имах транзитен Уран в 7 дом а той нали дълго се застоява по домовете.......та едни връзки започват странно завършват странно неприятни и куриозни ситуации
точно когато напускаше 7 дом Юпитер навлезе там и за сега съм щастливо семейна а вече смятах че ще си остана сама не правех каквито и да било опити за връзки и т.н. съвсем случайно се получи
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Helo

« Отговор #264 -: Април 10, 2010, 08:09:34 pm »
 ;D

Лиз Тейлър ще се омъжва за девети път

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2899291

*

Helo

« Отговор #265 -: Април 10, 2010, 08:13:42 pm »
Я бройте за 9-ти брак кой дом се гледа.

*

Divna

« Отговор #266 -: Април 10, 2010, 08:19:15 pm »
По мойте изчисления е 11 дом.

Луна в Скорпион. Луна е управител на 8 и прави каре с ретрограден Юпитер (управител на Асцендента).
Вторият й съпруг да не е починал докато са биле женени?

*

Divna

« Отговор #267 -: Април 10, 2010, 08:21:20 pm »
Пък и управителя на 11 дом (ретрограден Плутон) е в 8.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #268 -: Април 10, 2010, 08:26:59 pm »
11 и аз го сметнах.

Чудно ми стана по методите на Ръшман ли беше, дето смятахме тука за броя на браковете, нещо не ги виждам да отговарят в нейната карта.

А предпоставките по натал ги има, но чак 9 - рекордьорка.  ;D

7-ми дом се управлява от Близнаци, Меркурий е в Риби в съвпад със Слънцето, което е диспозитор на Юпитер в 8 дом. Тук в схемата мога да сложа и Марс, който е в съвпад със Слънце/Меркурий.  

Повече инфо за браковете може ли? Те явно са били все секс за пари или пари/секс.  :P Това в кръга на шегата. Предполагам хора от близката й среда, с които са се познавали, с които е имала преживявания в чужбина, живели са си добре заедно. Да и какви са причините за нейните раздели, ако са известни?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #269 -: Април 10, 2010, 08:31:07 pm »
Първо го срещни, а после каквото сабя покаже.  :blink:
За какво ти е втори брак? Бързаш ли занякъде?
Аз например дотук не съм имала нито един, а с теб сме връстници.  :blink:
Имах транзитен Уран в 7 дом а той нали дълго се застоява по домовете.......та едни връзки започват странно завършват странно неприятни и куриозни ситуации
точно когато напускаше 7 дом Юпитер навлезе там и за сега съм щастливо семейна а вече смятах че ще си остана сама не правех каквито и да било опити за връзки и т.н. съвсем случайно се получи

Мой приятел срещна случайно бъдещата си жена при Уран в съвпад с десц. Много бързо и Юпитер влезе там и сега ще се женят. Но Уран ще продължи да си стои в 7-ми дом и след като Юпитер напусне дома, та да видим!

*

Nebesna

« Отговор #270 -: Април 10, 2010, 08:33:41 pm »
;D

Лиз Тейлър ще се омъжва за девети път

Тя на 78, а той на 49 години? Смяяях!
Петдесет годишните мъже не търсеха ли млади момичета?

*

Nebesna

« Отговор #271 -: Април 10, 2010, 08:35:36 pm »
По мойте изчисления е 11 дом.

Луна в Скорпион. Луна е управител на 8 и прави каре с ретрограден Юпитер (управител на Асцендента).
Вторият й съпруг да не е починал докато са биле женени?

Тя има един починал съпруг при самолетна катастрофа, но не помня кой подред беше.

*

Divna

« Отговор #272 -: Април 10, 2010, 08:42:45 pm »
Небесна, тя жената явно има пари в излишек и е решила да подпомага по-бедните и по-млади от нея  ;).
Може да съм консервативна ама не мога да ги разбера тия хора. То все едно да спиш със сина си.

*

Nebesna

« Отговор #273 -: Април 10, 2010, 08:56:09 pm »
Небесна, тя жената явно има пари в излишек и е решила да подпомага по-бедните и по-млади от нея  ;).
Може да съм консервативна ама не мога да ги разбера тия хора. То все едно да спиш със сина си.

От една определена възраст нататък разликите в годините се размиват.

*

Divna

« Отговор #274 -: Април 10, 2010, 09:02:41 pm »

чак пък 30 години да се размият  :-[

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #275 -: Април 10, 2010, 09:09:00 pm »
Като се има предвид колко близнаци могат да се родят, т.е. тризнаци, четиризнаци и т.н., с десцендент Близнаци може да има ундурнайсе бракове. При всеки предивикателен аспект.  ;D Да й честито на жената! Не завиждайте, а се учете!  :P Майтапче!  ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #276 -: Април 10, 2010, 09:11:19 pm »

Днес по една телевизия представиха тази вест точно след новината за протестите по повод насилието над животни.
Новината за Лиз започна по следния начин "Следващата новина отново е за домашен любимец, само че от човешкия род... :-X"
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #277 -: Април 10, 2010, 09:24:54 pm »

Днес по една телевизия представиха тази вест точно след новината за протестите по повод насилието над животни.
Новината за Лиз започна по следния начин "Следващата новина отново е за домашен любимец, само че от човешкия род... :-X"

Ами то не случайно и двата дома (5 и 6) в наталната й карта се управляват от Венера.

*

Helo

« Отговор #278 -: Април 10, 2010, 09:39:33 pm »
Елизабе Тейлър има двама сина и една дъщеря. И една осиновена дъщеря, която май живее с бившия и съпруг.

Лекувала се е от алкохолизъм.

*

Nebesna

« Отговор #279 -: Април 10, 2010, 09:43:21 pm »
Даваха филм за живота и. Голяма любов е имала с тоя си съпруг, който умира при самолетна катастрофа.
От алкохолизъм се лекува, докато е с губернатора, с когото не живее добре - по време на брака си с него се пропива и напълнява.