Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179037 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Показатели за брак
« Отговор #240 -: Април 09, 2010, 08:27:55 pm »
Не мисля, че има пречки за съжителство, това лесно става, ако успееш да си срещнеш половинката. Стига в големия наплив - визирам опозицията по оста Стрелец/Близнаци  ;D - да разпознаеш "истинската".  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #241 -: Април 09, 2010, 08:28:57 pm »
За втори брак, няма начин, така ли.... :(

*

Lillie

• 30532
« Отговор #242 -: Април 09, 2010, 08:30:49 pm »
Първо го срещни, а после каквото сабя покаже.  :blink:
За какво ти е втори брак? Бързаш ли занякъде?
Аз например дотук не съм имала нито един, а с теб сме връстници.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #243 -: Април 09, 2010, 08:34:42 pm »
Така ли....аз пък вече имам две деца....трудно е, когато си сама...явно и ти не виждаш втори такъв, и интелигентно ме отклоняваш от темата...благодаря все пак....просто в момента съм в тежък период и ми се искаше да се хвана като удавник за сламка... :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #244 -: Април 09, 2010, 08:41:34 pm »
Доколкото се сещам, някъде беше споделила, че си реализирала се жена. Но те разбирам, че е трудно да съчетаваш кариерата с живота на самотна майка. Имаш две деца... Таткото не го ли интересуват децата?
Не ти отклонявам въпроса, не съм ти гледала картата в динамика. Няма ли мъже наоколо, някой колега  ;D? Или по цял ден търчиш като кон напред-назад /както ти самата спомена/ и не ти остава много време за мъже?  :blink: Но пък като ти гледам хороскопа ме съмнява, че ти липсва мъжко  ;D внимание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #245 -: Април 09, 2010, 08:43:58 pm »
ger4o, въпросът ти изисква по-сериозен анализ на картата в динамика, не става само с един поглед, което изисква съответното време  ;) А и освен време върви и със съответната отговорност за вероятната прогноза. А това е само форум. Напоследък се забелязва тенденция на новорегистрирани потребители с желание за подобни анализи.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #246 -: Април 09, 2010, 08:48:13 pm »
Асол, разбирам те....не задължавам никой, това е просто форум наистина..който иска да пише...и ако никой не го направи, така да е... :-\

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #247 -: Април 09, 2010, 08:56:12 pm »
За втори брак, няма начин, така ли.... :(

Управителят на 10 дом - Луната е в 9 дом. Можеш да позаминеш на работа в чужбина и там да срещниш втория. Имаш и Юпитер в 9 дом, съуправител на 6 дом. Акцентираните 3 и 9 домове и планетите в опозиция не отхвърлят изобщо втори партньор, но си доста напрегнат човек и бързо се палиш. А всеки не намира партньор, който да му търпи квадрата на Марс и Уран, пък и Меркурий в Стрелец ......  ;D, както спомена Небесна, управлява 9-я ти дом и е с напрегнати аспекти. Та, ако се появи друг мъж, по-добре живейте без подпис. А дали ще се появи, трябва да се гледат още много неща.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #248 -: Април 09, 2010, 08:57:30 pm »
Доколкото се сещам, някъде беше споделила, че си реализирала се жена. Но те разбирам, че е трудно да съчетаваш кариерата с живота на самотна майка. Имаш две деца... Таткото не го ли интересуват децата?
Не ти отклонявам въпроса, не съм ти гледала картата в динамика. Няма ли мъже наоколо, някой колега  ;D? Или по цял ден търчиш като кон напред-назад /както ти самата спомена/ и не ти остава много време за мъже?  :blink: Но пък като ти гледам хороскопа ме съмнява, че ти липсва мъжко  ;D внимание.

Да, реализирах се...но децата си искат своето...и да, търчането като кон по цял ден, вече ме умори тотално и ми липсва каквото и да е време за личен живот...мъжко внимание не липсва, изглеждам добре, никой не ми дава, че съм раждала две деца, но едно е внимание, съвсем друго е....споделеното чувство...
Лили, остави....просто трябва да се примиря, такава ми била съдбата... :(

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #249 -: Април 09, 2010, 08:58:54 pm »
ger4o, въпросът ти изисква по-сериозен анализ на картата в динамика, не става само с един поглед, което изисква съответното време  ;) А и освен време върви и със съответната отговорност за вероятната прогноза. А това е само форум. Напоследък се забелязва тенденция на новорегистрирани потребители с желание за подобни анализи.

Да не говорим и за притесненията на лични от някои новорегистрирани.  :o

*

Lillie

• 30532
« Отговор #250 -: Април 09, 2010, 08:59:37 pm »
А дали ще се появи, трябва да се гледат още много неща.

Все някога ще се появи, въпросът е кога.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #251 -: Април 09, 2010, 09:03:06 pm »
Привет, на всички четящи толкова добре по звездите....реших да я изкарам тая тема пак напред, и си казах, що не пуснеш твоите данни, да видим какво ще се окаже...имам един брак вече зад гърба си, имам ли шансове за втори, разбира се, по-щастлив.... :P
Родена съм на 25.12.1977 г. в Пловдив, 01.20 през нощта...
Като гледам как е тръгнало, по-скоро в манастир ще ида ;D

С тези Близнаци на върха на 9-ти дом и напрежението между стелиумите в 3 и 9-ти, ще трябват много компромиси, дори и да го срещнеш. Даже и съжителтсвото на семейни начала ще бъде трудно за теб, поради факта, че са замесени светилата в опозиция помежду си.

Така си и знаех...сама ще си остана... :(

Какво значи "сама". И аз съм като тебе, ама не се определям като сама. Какво като сме разведени, да не ни е сгазил влак?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #252 -: Април 09, 2010, 09:03:26 pm »

Никой тук не е казал, че такава ти е съдбата.
А пък и като ти гледам картата, не ми се струваш много меланхоличен и затворен тип човек, нито пък инертен.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #253 -: Април 09, 2010, 09:04:09 pm »
За да задам въпроса тук, бе вследствие на дългото ми блеене в собствената ми карта и твърдата ми преценка, че няма да има такъв втори случай....Скарлет е права, много съм напрегната и паля, както казват от четвърт....това никой не може да го търпи....така че въпроса не е вече кога...имала съм шанс, проиграла съм го...
Какво да кажа, нека да сме живи и здрави...Благодаря ви... ;)

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #254 -: Април 09, 2010, 09:06:39 pm »

Никой тук не е казал, че такава ти е съдбата.
А пък и като ти гледам картата, не ми се струваш много меланхоличен и затворен тип човек, нито пък инертен.  :blink:

Някога бях много позитивна, купонджийка, но нещо се счупи в мен-сега съм песимистка, затворена, тъжна и мрачна...екстровертната ми нагласа, помен няма от нея...така е трябвало да се случи, за да науча уроците си...

« Отговор #255 -: Април 09, 2010, 09:11:01 pm »
Това е само период, ще мине. Най-вероятно, когато се успокоиш и престанеш да търсиш ще срещнеш някой. Нали за втори брак се гледаше девети дом. Деветият дом си има планети.

*

Nebesna

« Отговор #256 -: Април 09, 2010, 09:17:43 pm »
Ще го срещнеш на път, в командировка, в библиотеката, в пощата може и в интернет, на местата, където хората обменят идеи или в учебно заведение - Меркурий У9 е в 3-ти дом. Освен това партньорът ти ще бъде красив и с изискани маниери. Меркурий е в съвпад с Венера.

Може да ти е съсед или с него да те запознае бивша съученичка, брат, сестра или братовчед.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #257 -: Април 09, 2010, 09:19:36 pm »
Освен това партньорът ти ще бъде красив и с изискани маниери. Меркурий е в съвпад с Венера.

И аз го имам тоя съвпад, дано да "намажа".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #258 -: Април 09, 2010, 09:23:15 pm »
Ще го срещнеш на път, в командировка, в библиотеката, в пощата може и в интернет, на местата, където хората обменят идеи или в учебно заведение - Меркурий У9 е в 3-ти дом. Освен това партньорът ти ще бъде красив и с изискани маниери. Меркурий е в съвпад с Венера.

Може да ти е съсед или с него да те запознае бивша съученичка, брат, сестра или братовчед.

Видя ли сега? Бързаш да цивриш!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #259 -: Април 09, 2010, 09:28:38 pm »
Или да Го срещне в дискусионен форум, само че тук тенденциозно липсват мъже.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.