Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179995 Прегледи
Re: Показатели за брак
« Отговор #520 -: Май 09, 2013, 03:28:19 pm »
Първия брак на по-младата дама е през 2000 година,втория през 2004-та година. При другата дама първия брак е през януари 1986-та,втория през януари 1992-ра.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #521 -: Май 09, 2013, 03:29:58 pm »
Довечера ще ви кача и карти на стари моми и ергени. Имам доста такива.

*

Papy

• 4343
« Отговор #522 -: Май 09, 2013, 03:35:05 pm »

защото е свързан с продължаването на рода и отношението с децата.

Тогава домошарите да са и по 8-ми, защото повечето хора правят секс вкъщи
А тези, които имат натоварен 3-ти, вероятно обичат да го правят в колата, м?

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #523 -: Май 09, 2013, 03:41:10 pm »
четох го някъде и съм го запомнила ;D

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #524 -: Май 09, 2013, 03:50:56 pm »
Малко в страни от темата. Казват, че по време на период на диспозитара на UL (или на планета с UL) се среща първия сериозен партньор в живота. Някакви наблюдения върху това имаш ли? Само в две карти засега успях да го потвърдя (не че съм разглеждала много повече от две карти в тази насока).

Не мога да кажа за момента, ще разгледам повече карти но имам наблюдение, че в периоди на управителя на ДК се случва, но не винаги  :blink:.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #525 -: Май 09, 2013, 03:51:43 pm »
Принципно не съм съгласна. 4-ти дом е този който управлява дома,корените и семейството,а в композитите показва и възможността за съвместно съжителство.

« Отговор #526 -: Май 09, 2013, 05:15:52 pm »
Ще поставя карта на жена без брак. Известен и много успешен учен - Рита Леви-Монталчини http://www.astro.com/astro-databank/Levi-Montalcini,_Rita. Забележителното в нейната карта определено е дълголетието - умира на 103 години.

Още карти на хора без брак или с късен брак (не съм ги проучвала подробно) - http://www.astro.com/astro-databank/Category:Family_:_Relationship_:_Married_late/never.
« Последна редакция: Май 09, 2013, 05:53:56 pm от Mirabella »

« Отговор #527 -: Май 09, 2013, 05:24:20 pm »
Първия брак на по-младата дама е през 2000 година,втория през 2004-та година. При другата дама първия брак е през януари 1986-та,втория през януари 1992-ра.

Благодаря ти много, Дрийм! Благодаря ти, Санти, за споделеното!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #528 -: Май 09, 2013, 05:55:41 pm »
трябва да се гледа не само УП лагна, но и дарапада за партньорите (обаче те показват партньорствата не браковете). за какъв ще е брака УП към Арудха лагна ( считано по домова с-ма)
Дк-  по мои наблюдения само  може да описва качества на партньора- друго до сега не съм наблюдавала... и накшатрата същата бира..
за лудия партньор има доста показатели, но някой беше споменал тук и си е вярно, че  раху+ луна дава доста мътен разсъдък;
 не видях добре двете картни, но мосля, че в едната имаше слънце съвпад венера във ведическата това  винааги дава развод.. в западната- не;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #529 -: Май 09, 2013, 06:07:12 pm »
В смисъл, ако UL e в 6-ти, 8-ми или 12-ти от AL - кофти брак, а в трикона дом от нея - добре, за това ли става дума? Мисля, че някъде бях чела и за подобен "номер" с А7 (дарапарада) към AL за качеството на сексуалните отношения в брака. Сега ще намеря из линковете си. Мисля, че беше това - http://parijaata.com/category/mind-body-and-soul-jyotish/relationship-astrology/.
Санти мисля, че спомена възлите към Луната.
Да, в картата на дамата, родена през 68-ма, Слънце и Венера са в един знак.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #530 -: Май 09, 2013, 06:57:04 pm »
ами, логиката за А-лагна  към Упапада е друга-  например  Уп ако е 12 дом от А-лагна, то брака е щастлив и по любов (поради нематериалността на 12 и юпитеровото влияени в него);
раху съвпад венера- дава курварлък ( в навамша или раши), раху в 7 също и повече бракове и връзки
гледаме 6 защото се пада 12 от 7  и е причина за разпадането на брак...
сатурн само забавя, но дава:)

брак по любов: у на 5  в отношение към  у на 7, у на 5 в 11 дом, у  на 7 в 11 дом, у на 5 в вотношения с венера, венера в 5 или в 11; респективно ако венера е със сатурн или у на 7 е със сатурн има пречки;
за жени гледаме юпитер за брак, когато юпитер е съвпад, взаимна рецепция и т.н. хиляди техни правила имаме партньор по  любов и какъвто го искаме; понеже избираме гаджетата по марс е добре юпи у марс да са заедно:) дава и желаещи
« Последна редакция: Май 09, 2013, 07:02:04 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #531 -: Май 09, 2013, 06:58:53 pm »
Мирабела,светни ме ако обичаш какво е "УЛ" и "АЛ''? Какви са тези термини.В моято карта Слънце и Венера са в съвпад.Казваш това е лошо...Не знаех.Аз все си мислех,че е на хубаво

*

Uran

• 6041
« Отговор #532 -: Май 09, 2013, 07:29:04 pm »
Кая, как така курвалък. Изтупуркваш го насред форума, знаейки, че съм Венерина рахувица. ;D
Ауууу, възмутена съм.

Имам карти на хора с повече бракове, включително и фиктивни ( за зелена карта), но без точни часове.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #533 -: Май 09, 2013, 07:33:32 pm »
за жени гледаме юпитер за брак, когато юпитер е съвпад, взаимна рецепция и т.н. хиляди техни правила имаме партньор по  любов и какъвто го искаме; понеже избираме гаджетата по марс е добре юпи у марс да са заедно:) дава и желаещи

Сигурно съм някакво изключение от правилата.  ;D

Юпитер е ДК, Марс е У7 в раши и навамша, Марс в 5 дом в раши и в 9 дом в навамша (екзалтирал и в съвпад с Луна, рецепция със Сатурн), Марс аспектира Юпитер, Юпитер във взаимна рецепция с Венера (Лагнеш и АК). Кету в 7 дом в раши и Слънце/Сатурн в 7 дом в навамша ми развалят брачните перспективи, но по всички други аналогии не ми се е случвало да страдам от липса на желаещи.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #534 -: Май 09, 2013, 08:00:29 pm »
Много ти благодаря, Кая!

ами, логиката за А-лагна  към Упапада е друга-  например  Уп ако е 12 дом от А-лагна, то брака е щастлив и по любов (поради нематериалността на 12 и юпитеровото влияени в него);
раху съвпад венера- дава курварлък ( в навамша или раши), раху в 7 също и повече бракове и връзки
гледаме 6 защото се пада 12 от 7  и е причина за разпадането на брак...
сатурн само забавя, но дава:)

брак по любов: у на 5  в отношение към  у на 7, у на 5 в 11 дом, у  на 7 в 11 дом, у на 5 в вотношения с венера, венера в 5 или в 11; респективно ако венера е със сатурн или у на 7 е със сатурн има пречки;

Подчертаното. Любимият ми певец е така - Луна, Венера и Раху в Скорпион (възможно в 5-ти дом) в раши, Луната в Джиештха. Мацка след мацка. Сега се е сгодил за Аврил Лавин, та уж е мирясал.

Папи, AL е Арудха лагна. Давам линк от Асол за значение и начин на намиране - http://starinthenightsky.wordpress.com/2012/09/22/%D0%B0%D1%80%D1%83%D0%B4%D1%85%D0%B0/. Арудха лагна е лицето (маската) ни за пред света, имиджа ни.
UL е Упапада лагна. Аналогично, но за 12-тия дом. Всеки дом си има собствена Арудха, за която казват, че представлява делата на дома в по-видима светлина.

« Отговор #535 -: Май 09, 2013, 08:54:07 pm »
Качвам карта на жена,която няма брак.Не е имала и нормална продължителна връзка доколкото знам.Единствения проблем който виждам е че У7 е в падащ дом в опозиция със Сатурн.
« Последна редакция: Май 09, 2013, 08:59:49 pm от Just_a_Dream »

*

Uran

• 6041
« Отговор #536 -: Май 09, 2013, 09:02:53 pm »
Да не би родителите й да са някаква пречка?

« Отговор #537 -: Май 09, 2013, 09:05:44 pm »
Знам че е имала трудно детство.Знам че е доста критична,емоционално дистанцирана и на моменти груба с мъжете.Мисля,че не е имала връзка досега.Само е ходела по срещи,но без резултат.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #538 -: Май 09, 2013, 09:07:03 pm »
Присъединявам се към въпроса на Уран.

Какви са отношенията с тях, най-вече с майката? Създава ли й някакви грижи? Ядосва ли я?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #539 -: Май 09, 2013, 09:08:23 pm »
Знам че е доста критична,емоционално дистанцирана и на моменти груба с мъжете.

Умът й е неспокоен, натрупала е доста огорчение и гняв. Но тя сама може да си помогне, ако осъзнае първопричината, не й е нужна външна помощ, евентуално само провокация.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.