Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179339 Прегледи
*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
Re: Показатели за брак
« Отговор #900 -: Август 20, 2013, 09:49:51 am »
краби без да досаждам и нахалства моля те ще ми погледнеш ли синастрията

Да днес ще гледам две, щом ти е важна едната ще е твоя.
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #901 -: Август 20, 2013, 09:50:56 am »
благодаря ти аз ти пратих данни на лични вчера да важно ми е все пак с този човек за първи път в живота си се замислих за брак никога до сега не ми се беше случвало

« Отговор #902 -: Август 20, 2013, 10:30:59 am »
На думи, Нерил, всичките сте велики, не търпите и не обичате. Но практиката друго показва.
По делата ще ги познаете, малко крайно звучи, но е факт. Огледай се, колеги, комшии, приятели.
хаха нова права си малко стават за каквото и да било ако не е женат до тях ама тоя лъв тука повярвай трудно ще го убедиш в нещо такова

Лъвът най-лесно се държи на къс повод :)
Аз съм си ревнивка, със Скорпион на К5. Но не трябва да изпадаш в истерии, малко здравословна ревност и умение да контролираш. Мъжете обичат да има налагаш контрол, но не от типа "домакиня".
Момичета, според мен въпроса е до самоуважение и уважение...
Като видя, че не се получава...некст...и даже апартамента, където живея съм го кръстил " Сатиаго Бернабеу:..Това е стадиона на Реал( Мадрид)...Може да е доста гостоприемен, ама може и ад да бъде...:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #903 -: Август 20, 2013, 10:33:32 am »
На думи, Нерил, всичките сте велики, не търпите и не обичате. Но практиката друго показва.
По делата ще ги познаете, малко крайно звучи, но е факт. Огледай се, колеги, комшии, приятели.
хаха нова права си малко стават за каквото и да било ако не е женат до тях ама тоя лъв тука повярвай трудно ще го убедиш в нещо такова

Аз съм си ревнивка, със Скорпион на К5. Но не трябва да изпадаш в истерии, малко здравословна ревност и умение да контролираш. Мъжете обичат да има налагаш контрол, но не от типа "домакиня".
Като видя, че не се получава...некст...и даже апартамента, където живея съм го кръстил " Сатиаго Бернабеу:..Това е стадиона на Реал( Мадрид)...Може да е доста гостоприемен, ама може и ад да бъде...:)

въперос на мнение за мен ад е стадиона на Барса нали знеш как му викат стадиона на смъртта

« Отговор #904 -: Август 20, 2013, 10:35:43 am »

въперос на мнение за мен ад е стадиона на Барса нали знеш как му викат стадиона на смъртта
Стадиона на Мадрид е истинана...!!!!
МОже и на Челси, зарада Жозе...много ме кефи тоя...луд е...хахахаха
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Нова

• 3491
« Отговор #905 -: Август 20, 2013, 10:37:15 am »
Хаха, споко, и друг път сме попадали на кукувци с акцент по лъв. Един си беше кръстил леглото, където се търкаляхме "Летто Матримониале" ))))

« Отговор #906 -: Август 20, 2013, 10:39:19 am »
Хаха, споко, и друг път сме попадали на кукувци с акцент по лъв. Един си беше кръстил леглото, където се търкаляхме "Летто Матримониале" ))))
Това име е да всява смут в редиците...ахаххахахахахаххааххаха
Според теб, на моята карта, дава ли се брак и развод...не знам, защо ама снимисля че и двете ще целна...?

*

Нова

• 3491
« Отговор #907 -: Август 20, 2013, 10:50:11 am »
Ще целнеш ти, тръцки. Къвто си отвореняк, ама на думи, някоя кака така ще те целне тя, че свят ще ти се завие. С този ретро нептун. Първото ще ти се случи, второто е малко вероятно.

Сега сериозно, мисля, че ще се задомиш за статус, за парички, ако не може да е хубава, поне да е представителна и да те "вдигне". Ти се взимаш насериозно, постна манджа не щеш да ядеш, претенциозен си, отбираш /може и без покритие/, този уран, който сигурно е на к5 освен иди ми, дойди ми, дава и внезапност, да се влюбиш като гръм от ясно небе и да те целне сляпата неделя.

« Отговор #908 -: Август 20, 2013, 10:57:13 am »
Ще целнеш ти, тръцки. Къвто си отвореняк, ама на думи, някоя кака така ще те целне тя, че свят ще ти се завие. С този ретро нептун. Първото ще ти се случи, второто е малко вероятно.

Сега сериозно, мисля, че ще се задомиш за статус, за парички, ако не може да е хубава, поне да е представителна и да те "вдигне". Ти се взимаш насериозно, постна манджа не щеш да ядеш, претенциозен си, отбираш /може и без покритие/, този уран, който сигурно е на к5 освен иди ми, дойди ми, дава и внезапност, да се влюбиш като гръм от ясно небе и да те целне сляпата неделя.
Не не се правя на отворен на думи...
Няма и смисъл...Но да за постната манджа си тотално права...подбирам..Визията е важна, но не най важното...
Според теб, брак ще има развод не така ли..?

*

Нова

• 3491
« Отговор #909 -: Август 20, 2013, 10:58:52 am »
Кой би могъл да каже такова нещо, аз поне не се наемам, но си мисля, че ще паднеш в плен на любовта )))))))))

« Отговор #910 -: Август 20, 2013, 11:00:13 am »
Кой би могъл да каже такова нещо, аз поне не се наемам, но си мисля, че ще паднеш в плен на любовта )))))))))
Ами дано...:)
На мен единия от дядовците ми по бащина линия е направил атентата на Света Неделя, това вижда ли се в хороскопа ми..?

« Отговор #911 -: Август 20, 2013, 11:02:23 am »
Но иначе това което написа е тотално вярно...такива жени харевам, наистина

*

Нова

• 3491
« Отговор #912 -: Август 20, 2013, 11:04:12 am »
Мдам ))) у7 във втори )))))))

« Отговор #913 -: Август 20, 2013, 11:07:11 am »
Сериозно това ли означава...не съм се замислял и се чудих...
Мерси...:)

« Отговор #914 -: Август 20, 2013, 11:12:22 am »

На мен единия от дядовците ми по бащина линия е направил атентата на Света Неделя, това вижда ли се в хороскопа ми..?

в картата ти планетата на мафията (и престъпността като цяло) е заровена във 4ти дом (воден дом...дом на тайни и мистерии)...но дали показва дядо ти или нещо друго което не казваш  - не може да се каже...
може да показва и някаква "травма" в семейството...може да си бил изоставен или 3то-5то...десето нещо...без анализ не става
Родителите ми са разведени...нееее не съм престъпник и никога не съм бил...:)

« Отговор #915 -: Август 20, 2013, 11:15:58 am »

Родителите ми са разведени...нееее не съм престъпник и никога не съм бил...:)

е те и лудите не са луди ;) спокойно...не съм казал че СИ
Ами не не съм и няма защо да се сърдя все пак ми съдействаш...:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #916 -: Август 20, 2013, 11:18:23 am »
Може да имате семейна тайна, която не знаеш, Нерил. В това няма нищо лошо. А и наистина може да показва атентата.

« Отговор #917 -: Август 20, 2013, 11:20:52 am »
Може да имате семейна тайна, която не знаеш, Нерил. В това няма нищо лошо. А и наистина може да показва атентата.
Ами по скоро атентата...:)

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #918 -: Август 20, 2013, 11:46:09 am »
Хмм...малко кофти да знаеш, че някой в семейството ти е убил толкова много хора, кармата дано не си каже думата върху теб!
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

« Отговор #919 -: Август 20, 2013, 11:59:02 am »
Хмм...малко кофти да знаеш, че някой в семейството ти е убил толкова много хора, кармата дано не си каже думата върху теб!
Не мисля, че ще ми се отрази пряко на мен...Убеден съм даже...