Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179149 Прегледи
*

elodiq

• **
  • 903
Re: Показатели за брак
« Отговор #880 -: Август 20, 2013, 09:05:20 am »
но магнетизма си е магнетизъм, с всичкия този скорпион в картата му и това везнишко слънце, няма как друго яче да е

*

Нова

• 3491
« Отговор #881 -: Август 20, 2013, 09:09:47 am »
Ами от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...

Аааа, тук вече няма да се съглася. Повечето мъже всъщност "обичат" вилата да им е на врата. Или поне само тогава слушкат и изпълняват. Тия, дето получават свободия... в крайна сметка се разпасват и не им е добре. Магарето трябва да е със стегнат повод, много обича стопанина си.

« Отговор #882 -: Август 20, 2013, 09:14:18 am »
Ами от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...

Аааа, тук вече няма да се съглася. Повечето мъже всъщност "обичат" вилата да им е на врата. Или поне само тогава слушкат и изпълняват. Тия, дето получават свободия... в крайна сметка се разпасват и не им е добре. Магарето трябва да е със стегнат повод, много обича стопанина си.
Това е ужасно, което го казваш, ако го мислиш.... Това е типичният ''пухльо''....Не знам нормална жена да харесва такива мъже...ако те самите се харесват, това не са хора....
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #883 -: Август 20, 2013, 09:14:40 am »
абе нз какво да кажа, обаче едно мога дa ви каже, ако някога видите в синастрия огледален съвпад на марсове и слънца, да знаете сексът задължително е уникален и невероятен ,неповторим няма такова изживяване не мога да го опиша

*

Нова

• 3491
« Отговор #884 -: Август 20, 2013, 09:19:54 am »

Това е ужасно, което го казваш, ако го мислиш.... Това е типичният ''пухльо''....Не знам нормална жена да харесва такива мъже...ако те самите се харесват, това не са хора....

Нищо не мисля, нямам собствена база за сравнение, наблюдавам света и хората и до такива изводи стигам. Успешният брак е този, при който мъжа "се прибира от работа вкъщи", условно казано разбира се., имам предвид, че е изконтролиран и му се държи сметка и е държан на къс повод.

« Отговор #885 -: Август 20, 2013, 09:21:10 am »

Нищо не мисля, нямам собствена база за сравнение, наблюдавам света и хората и до такива изводи стигам. Успешният брак е този, при който мъжа "се прибира от работа вкъщи", условно казано разбира се., имам предвид, че е изконтролиран и му се държи сметка и е държан на къс повод.
Няма нормален мъж, да му се дъжи сметка без повод и да тъпи такива крайности...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #886 -: Август 20, 2013, 09:22:22 am »
нова помниш ли преди време май ти беше ако не греша ми гледа синастрия с него и точно това което съм написала по горе ми каза ама нз защо си исля че не се дължи само на този аспект цялата история

*

Lillie

• 30532
« Отговор #887 -: Август 20, 2013, 09:22:55 am »
Мъж на къс повод - хаххах, звучи забавно. Но и повечето мъже тук са с такава нагласа към жените, нищо че живеем в 21 век, ориенталските порядки още си важат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #888 -: Август 20, 2013, 09:24:56 am »
Мъж на къс повод - хаххах, звучи забавно. Но и повечето мъже тук са с такава нагласа към жените, нищо че живеем в 21 век, ориенталските порядки още си важат.  ;D
Абе аз не държа, на къс повод нито съм позволявал мен да ме държат...сигурно за това съм сингъл плеър..:)...хахахахаха

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #889 -: Август 20, 2013, 09:29:07 am »

абе нз какво да кажа, обаче едно мога дa ви каже, ако някога видите в синастрия огледален съвпад на марсове и слънца, да знаете сексът задължително е уникален и невероятен ,неповторим няма такова изживяване не мога да го опиша

Тъй ли интересно, аз го имам този съвпад с приятелят ми и да огледален е. Секса наистина е супер, мисля че и двамата се определяме като топ. Не знаех, че се тачи толкова!  ;D
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

Нова

• 3491
« Отговор #890 -: Август 20, 2013, 09:29:43 am »
На думи, Нерил, всичките сте велики, не търпите и не обичате. Но практиката друго показва.
По делата ще ги познаете, малко крайно звучи, но е факт. Огледай се, колеги, комшии, приятели.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #891 -: Август 20, 2013, 09:32:18 am »
хаха нова права си малко стават за каквото и да било ако не е женат до тях ама тоя лъв тука повярвай трудно ще го убедиш в нещо такова

« Отговор #892 -: Август 20, 2013, 09:34:41 am »

във форума бях прочел мнение, че Марс е единствената планета която "не може" да бъде изгорена от Слънцето...напротив - тя се захранва повече и повече от слънчевата енергия  ;D

Във ведическата астрология, мисля, Сатурн беше този, който строява Слънцето. Марс и Юпитер, когато са изгорени от него, се държат като генерал и жрец, подчинени на царя. Също и възлите на Луната всяват страх у Слънцето (и Луната) вместо то у тях. Луната и Венера най-много страдат от изгаряне, Меркурий - в по-малка степен.
« Последна редакция: Август 20, 2013, 09:40:36 am от Mirabella »

*

Нова

• 3491
« Отговор #893 -: Август 20, 2013, 09:35:39 am »
Що??? Че точно лъвът е една от най-семейните зодии.
Много повече стари ергени рак има.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #894 -: Август 20, 2013, 09:35:57 am »
на мен пък ще ми е уморително да съм пъдарин. къде са ви ДЦ тата?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #895 -: Август 20, 2013, 09:37:21 am »
хаха нова права си малко стават за каквото и да било ако не е женат до тях ама тоя лъв тука повярвай трудно ще го убедиш в нещо такова

Лъвът най-лесно се държи на къс повод :)
Аз съм си ревнивка, със Скорпион на К5. Но не трябва да изпадаш в истерии, малко здравословна ревност и умение да контролираш. Мъжете обичат да има налагаш контрол, но не от типа "домакиня".

*

Нова

• 3491
« Отговор #896 -: Август 20, 2013, 09:38:56 am »
Аз пъдар никога не съм била и сега не съм. Казах, че от гледане стигнах до теорията. Дева ми е дц.

Ооо, ето Зара ме подкрепи по 2 точки - лъва и контрола ))))

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #897 -: Август 20, 2013, 09:40:12 am »
на мен пък ще ми е уморително да съм пъдарин. къде са ви ДЦ тата?
е мойто е в козирог

*

Crabby

• **
  • 1460
  • I will carry your world
« Отговор #898 -: Август 20, 2013, 09:41:30 am »
Аз обичам лъвчета, дц е в лъв
I wish I could leave this behind,
fly free like the air would do,
burn like the fire would do,
feel stable like the earth would do,
but at the end of the day I know I am made to do differently,
I am made to be like the water...
feel like the water and love like the water...

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #899 -: Август 20, 2013, 09:43:49 am »
краби без да досаждам и нахалства моля те ще ми погледнеш ли синастрията