Ами от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...
Цитат на: Нерил в Август 20, 2013, 08:48:48 amАми от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...Аааа, тук вече няма да се съглася. Повечето мъже всъщност "обичат" вилата да им е на врата. Или поне само тогава слушкат и изпълняват. Тия, дето получават свободия... в крайна сметка се разпасват и не им е добре. Магарето трябва да е със стегнат повод, много обича стопанина си.
Цитат на: Нова в Август 20, 2013, 09:09:47 amЦитат на: Нерил в Август 20, 2013, 08:48:48 amАми от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...Аааа, тук вече няма да се съглася. Повечето мъже всъщност "обичат" вилата да им е на врата. Или поне само тогава слушкат и изпълняват. Тия, дето получават свободия... в крайна сметка се разпасват и не им е добре. Магарето трябва да е със стегнат повод, много обича стопанина си.Това е ужасно, което го казваш, ако го мислиш.... Това е типичният ''пухльо''....Не знам нормална жена да харесва такива мъже...ако те самите се харесват, това не са хора....
Цитат на: Нерил в Август 20, 2013, 09:14:18 amЦитат на: Нова в Август 20, 2013, 09:09:47 amЦитат на: Нерил в Август 20, 2013, 08:48:48 amАми от мъжка гледна точко ще ти кажа, че никой мъж не иска да се чувства обсебен...Аааа, тук вече няма да се съглася. Повечето мъже всъщност "обичат" вилата да им е на врата. Или поне само тогава слушкат и изпълняват. Тия, дето получават свободия... в крайна сметка се разпасват и не им е добре. Магарето трябва да е със стегнат повод, много обича стопанина си.Това е ужасно, което го казваш, ако го мислиш.... Това е типичният ''пухльо''....Не знам нормална жена да харесва такива мъже...ако те самите се харесват, това не са хора....Нищо не мисля, нямам собствена база за сравнение, наблюдавам света и хората и до такива изводи стигам. Успешният брак е този, при който мъжа "се прибира от работа вкъщи", условно казано разбира се., имам предвид, че е изконтролиран и му се държи сметка и е държан на къс повод.
Мъж на къс повод - хаххах, звучи забавно. Но и повечето мъже тук са с такава нагласа към жените, нищо че живеем в 21 век, ориенталските порядки още си важат.
абе нз какво да кажа, обаче едно мога дa ви каже, ако някога видите в синастрия огледален съвпад на марсове и слънца, да знаете сексът задължително е уникален и невероятен ,неповторим няма такова изживяване не мога да го опиша
Цитат на: elodiq в Август 20, 2013, 09:14:40 amабе нз какво да кажа, обаче едно мога дa ви каже, ако някога видите в синастрия огледален съвпад на марсове и слънца, да знаете сексът задължително е уникален и невероятен ,неповторим няма такова изживяване не мога да го опишавъв форума бях прочел мнение, че Марс е единствената планета която "не може" да бъде изгорена от Слънцето...напротив - тя се захранва повече и повече от слънчевата енергия
хаха нова права си малко стават за каквото и да било ако не е женат до тях ама тоя лъв тука повярвай трудно ще го убедиш в нещо такова
на мен пък ще ми е уморително да съм пъдарин. къде са ви ДЦ тата?