Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179177 Прегледи
Re:Показатели за брак
« Отговор #320 -: Април 14, 2011, 08:40:21 pm »
 :blink:
Привет,
Моля  за  помощ  ето  тук  върху  тези  карти  да  помогне  някой  да  потърсим  индикации  за  брак  и  деца  и  т.н.

*

Divna

• 2478
« Отговор #321 -: Април 14, 2011, 09:03:20 pm »
С тази квадратура на Луните, съжителството, ако има такова, няма да е никак лесно.  :-[

Къде е композитната карта? Жената и мъжът от дълго ли се познават и заедно ли живеят?

« Отговор #322 -: Април 14, 2011, 09:07:28 pm »
НЕ  ЖИВЕЯТ  ЗАЕДНО ,  НО  ОТ  ОКОЛО  4  ГОДИНИ  СА  ПОСТОЯННО  / ПРЕЗ  ЦЕЛИЯ  ДЕН /  ЗАЕДНО  РАБОТЯТ  И  НЕ  САМО /РЕАЛНО САМО  КОГАТО СПЯТ СЕ  РАЗДЕЛЯТ /
« Последна редакция: Април 14, 2011, 09:12:46 pm от valski »

*

Divna

• 2478
« Отговор #323 -: Април 14, 2011, 09:17:50 pm »
Композитната карта е обещаваща. Слънце /ядрото на двойката/ е много добре поставено. Съжителството е възможно. Борбата ще е доста голяма обаче. Всичко зависи от това дали и двамата са готови да се борят за взаимното щастие.

Успех!

« Отговор #324 -: Април 14, 2011, 09:20:04 pm »
БЛАГОДАРЯ  ОТ  СЪРЦЕ  :blink:
дАНО  СИ  МИ  НА  КЪСМЕТ  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #325 -: Април 15, 2011, 12:42:00 am »
Квадратурата на луните не е проблем - имате интераспекти - Слънце-Луна, а това компенсира нещата.
Подходящи сте един за друг. Друг е въпросът дали ще прерастне връзката в брак.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #326 -: Април 15, 2011, 12:48:01 am »
НЕ  ЖИВЕЯТ  ЗАЕДНО ,  НО  ОТ  ОКОЛО  4  ГОДИНИ  СА  ПОСТОЯННО  / ПРЕЗ  ЦЕЛИЯ  ДЕН /  ЗАЕДНО  РАБОТЯТ  И  НЕ  САМО /РЕАЛНО САМО  КОГАТО СПЯТ СЕ  РАЗДЕЛЯТ /

Ти ли си Луната във Водолей?  Върхът на десцендента във Водолей и Луна в 7-ми дом показват неспокоен брачен живот, а скорошната промяна на Уран по знак, може да е индикация за промяна в брачния статус. Кога е бил развода ти?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #327 -: Април 15, 2011, 12:51:15 am »
Stella, ne kazvaii,4e kvadraturata na Lunite ne e problem pri uslovie, 4e i dvete Luni sa naraneni v radiksite.

NB: Luna v 7 mi dom pokazva, 4e pritejatelq i 6te ima 4uvstvitelni pyrtniori sy6to.

*

Stella

• 7765
« Отговор #328 -: Април 15, 2011, 12:54:34 am »
Видях още нещо в картите, което ми направи огромно впечатление. Вие имате съвпад на господарите на 7-мите си домове. На вас ви е писано да бъдете заедно, откъдето и да го поглегна. Недей да настояваш за брак - съдбата ви е събрала вече. Остави нещата да се случат по естествения начин.

*

Stella

• 7765
« Отговор #329 -: Април 15, 2011, 12:59:07 am »
Stella, ne kazvaii,4e kvadraturata na Lunite ne e problem pri uslovie, 4e i dvete Luni sa naraneni v radiksite.

NB: Luna v 7 mi dom pokazva, 4e pritejatelq i 6te ima 4uvstvitelni pyrtniori sy6to.

Знам какво казах. Щеше да бъде голям проблем, ако нямаше възможност за компенсация. Но Луна във Водолей в тригон със Слънце в Близнаци и Луна в съвпад със Слънце в Телец са мощни компенсиращи аспекти. Зле щеше да бъде, ако си бяха останали само с квадратурата на луните.

*

Divna

• 2478
« Отговор #330 -: Април 15, 2011, 01:06:41 am »
Не знам дали ще е достатъ4на компенсацията на емоционално ниво, особено за жената. Позицията на Луна в композитната карта затвръждава това.

*

Stella

• 7765
« Отговор #331 -: Април 15, 2011, 01:17:08 am »
Не знам дали ще е достатъ4на компенсацията на емоционално ниво, особено за жената. Позицията на Луна в композитната карта затвръждава това.

Никъде няма "по мед и масло".
Луната на жената ще бъде приласкана от Слънцето на мъжа.
Все пак синастричната карта е реална карта, а композитната не е, защото не държи сметка за съвместимостта на елементите.

Освен това от композита виждаме, че тя идеализира връзката - Луна в тригон с Нептун в 4-ти дом. А тази идеализация може да задържи двамата във връзката за дълго време.

*

Divna

• 2478
« Отговор #332 -: Април 15, 2011, 01:23:31 am »
Така е. Съгласна съм. Но ако се мисли за съжителство нещата трябва добре да се проу4ат предварително. Струва ми се, 4е 4 години е доста дълъг период, за да не се вземе решение дали ще се създаде семейство или не. Тук определено има някакъв блокаж и като 4е ли жената е наранена. Желанието при нея е много силно, имайки предвид транзитите й.

Аз бих погледнала дирекциите за близките години, за да видя дали въобще има брак и деца и едва тогава бих гледала транзитите и останалите партньорски карти.

*

Stella

• 7765
« Отговор #333 -: Април 15, 2011, 01:30:58 am »
Така е. Съгласна съм. Но ако се мисли за съжителство нещата трябва добре да се проу4ат предварително. Струва ми се, 4е 4 години е доста дълъг период, за да не се вземе решение дали ще се създаде семейство или не. Тук определено има някакъв блокаж и като 4е ли жената е наранена. Желанието при нея е много силно, имайки предвид транзитите й.

Аз бих погледнала дирекциите за близките години, за да видя дали въобще има брак и деца и едва тогава бих гледала транзитите и останалите партньорски карти.

Аз бих я посъветвала да си изживее каквото има да изживее с мъжа, когото обича. Те и без това прекарват почти целия ден заедно на работното място, а там ние прекарваме по-голямата част от живота си, повече от колкото у дома. Също така бих я посъветвала заживявайки с него, всеки да си обособи отделно пространство в жилището, което е само негово. Дори и да спят в отделни стаи и да се събират само за секс в едно легло, не би следвало това да се изживява като трагедия при това разположение на луните.

ПП. Дъщеря ми има точно такава ситуация на Луни-Слънца и вече втора година съжителства и спи в едно легло с момчето което обича. Засега съжителството е успешно.

« Отговор #334 -: Април 15, 2011, 03:19:31 am »

Ти ли си Луната във Водолей?  Върхът на десцендента във Водолей и Луна в 7-ми дом показват неспокоен брачен живот, а скорошната промяна на Уран по знак, може да е индикация за промяна в брачния статус. Кога е бил развода ти?

Здравейте,  аз съм  блиэнака , а  той   телец ,  а  вие  неверотни :blink:

« Отговор #335 -: Април 15, 2011, 03:23:34 am »

Ти ли си Луната във Водолей?  Върхът на десцендента във Водолей и Луна в 7-ми дом показват неспокоен брачен живот, а скорошната промяна на Уран по знак, може да е индикация за промяна в брачния статус. Кога е бил развода ти?

az  sum  s  luna  v  telec -  toi  s  luna  vuv  vodolei ,  a  razvoda  mi  v  momenta  teche :(
 :(/ izvinete  malko  shte  pisha  taka,  klaviaturata  e  razvalena /
« Последна редакция: Април 15, 2011, 03:33:16 am от valski »

« Отговор #336 -: Април 15, 2011, 03:29:12 am »

Ти ли си Луната във Водолей?  Върхът на десцендента във Водолей и Луна в 7-ми дом показват неспокоен брачен живот, а скорошната промяна на Уран по знак, може да е индикация за промяна в брачния статус. Кога е бил развода ти?

Здравейте,  аз съм  блиэнака , а  той   телец ,  а  вие  неверотни :blink:

A  na  men  mi  hrumna,  poneje moeto  momce  teleto  e  malko  strahlivo  i  tozi  Uran  s  promianata  na  znaka si
da    e   primerno  nova  vruzka  razlichna  ot  nashata?  A ? Moje  li  v  tazi  poska  ... ima li  takiva  indikacii ?  Kakvo  shte  kajete ?  Negovoto  semeistvo  e  v  ujas  ot  vruzkata  mu  s  po - goliama  jena,  a  toi  e  mnogo  privurzan  kum  semeistvoto  si :'(

« Отговор #337 -: Април 15, 2011, 03:38:26 am »

Znachi  predi  2  godini  imah  predlojeie  za  brak  ot  nego,  no  ne  nabrah  mai  smelost, puk  i  ne  biah  se  razvela /  i  moje  bi  zashtoto  imah  mnogo  uspeshen  brak,  koito  se  razrushi  bukvalno  za  2  min,  ne  misleh  naseriozno  za  novi  vruzki  i  t.n. sega  az  iskam  da  sme  zaedno,  toi  iavno  razmishliava  -  tova  po  lunite  ni  li e   :(

« Отговор #338 -: Април 16, 2011, 02:48:32 am »
Имам проблем, гледм, гледам, гледам си картата и никъде не отчитам някъв брак. Лошото е, че не мога да разбира и тоя СЛВ какви ги върши там :unsure: :unsure:
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #339 -: Април 16, 2011, 02:49:27 am »
Щях да забравя и картата да си я сложа... ето я, ама и не за първи път се чудя за това нещо...
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.