Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179517 Прегледи
*

Nebesna

Re: Показатели за брак
« Отговор #20 -: Октомври 31, 2008, 01:11:41 pm »
Благодаря на всички, които се включиха. Господинът е лекар по професия, но непрекъснато се занимава с имотни въпроси и дела. Даже съм се учудвала откъде у него тази наклонност към юридическите въпроси, много е вещ. Наследил е професията на баща си, който е бивш военен лекар. Но казва, че ако сега трябва да избира е щял да избере някаква професия, свързана с правото. Има интересен произход. Дядо му е украински фабрикант, емигрирал в България по времето на руската национализация. Работил е като счетоводител на големи фабриканти във Варна. И майката и бащата произхождат от имотни семейства, в които се държи на образованието и високия социален статус. В дома има истински картини, рисувани от лелите на майка му, които са били художнички. Едната е завършила изобразително изкуство във Венеция. Него са го "мъчили" да става художник. Има дарба момчето, но след като не го приемат в Академията се разочарова и завършва медицина. В ранните си години е трябвало да се справя с твърде високите изисквания на родителите си. А между другото, майката няма висше образование, а проектира това изискване върху "бъдещата си снаха".

Та, съпругата я търсим да е от град, не от село, да е с висше образование (задължително), да не е богата (понеже той си има достатъчно), но  да не е и бедна (за да не го вземе, заради имотите му). Родителите трябва да са "от сой" и т.н. и т.н. Всичко това под давление на мама. И така дълги години. Работата е там, че всичките потенциални кандидатки, които мама одобряваше, на него не паднаха на сърце. С течение навремето, момчето стесни критериите, но ...годинките си вървят, а резултатът засега е отчайващ.

Разприказвах се прекалено, но много ме развълнува темата за това как родителите могат да провлияят на живота на детето си с прекалените си изисквания.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #21 -: Ноември 02, 2008, 06:11:33 pm »
Общо взето, ако гледаме западния хороскоп, налице са показатели за повече от един брак. От една страна, се търси емоционален, задушевен, грижовен партньор, променлив, но от друга страна самият брак може да се окаже нестабилен, изпълнен с противоречия, приливи и отливи...
Сигнификаторът на съпругата в мъжка е Луната при нощно раждане, косигнификатори са планетата-управител на ДС и планетата в 7ми дом (ако има такава). В случая това са Луната и Юпитер. Юпитер няма есенциални достойнства, намира се в заточение и сключва мажорен дисхармоничен аспект със сигнификатора на съпругата.
Вторият сигнификатор на любимата - Венера - също е с негативен космически статус, намира се в знак на заточение.
Луната е в опозиция с Юпитер, Плутон и Уран, което може да предположи и склонност към внезапни раздели, и съпруга с много противоречив характер. Юпитер управлява и IC в картата (Стрелец на върха на 4 дом) и аспектът му с Луната не допринася за хармония и спокойствие в семейния живот. Възможни са и юридически спорове по повод наследства, (съ-)собственост, имоти...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #22 -: Ноември 02, 2008, 08:03:49 pm »
Общо взето, ако гледаме западния хороскоп, налице са показатели за повече от един брак. От една страна, се търси емоционален, задушевен, грижовен партньор, променлив, но от друга страна самият брак може да се окаже нестабилен, изпълнен с противоречия, приливи и отливи...
Сигнификаторът на съпругата в мъжка е Луната при нощно раждане, косигнификатори са планетата-управител на ДС и планетата в 7ми дом (ако има такава). В случая това са Луната и Юпитер. Юпитер няма есенциални достойнства, намира се в заточение и сключва мажорен дисхармоничен аспект със сигнификатора на съпругата.
Вторият сигнификатор на любимата - Венера - също е с негативен космически статус, намира се в знак на заточение.
Луната е в опозиция с Юпитер, Плутон и Уран, което може да предположи и склонност към внезапни раздели, и съпруга с много противоречив характер. Юпитер управлява и IC в картата (Стрелец на върха на 4 дом) и аспектът му с Луната не допринася за хармония и спокойствие в семейния живот. Възможни са и юридически спорове по повод наследства, (съ-)собственост, имоти...

Благодаря, Лили!
Ще видим какво ще му донесе  Урановата опозиция. Аз познавам мъж, чиято Луна е в падение в Скорпион, а Венера в заточение в Овен - верно късен брак (господарят на 7-ми дом е в съвпад със Сатурн, но седми дом като цяло е хармоничен. А тук имаме както слаб есенциален статус на Венера и Луна, така и поразен 7-ми дом. Много негативни фактори. Някъде бях чела, че родените с ЮЛВ във Везни в предишни животи са имали прекалено много бракове, били погълнати от обязаности и грижи за партньорите и затова в сегашния живот идвало време да си отдъхнат, за да поработят върху собственото си личностно усъвършенстване. За целта трябвало да запазят автономия и ако все пак се стремят към брак, "фиктивните" отношения били по-подходящи за тях (например да обитават отделни стаи и т.н.). Също така се препоръчва съвместно съжителство без брак. Аз не зная, може би това което е нередно от социална и морална гледна точка в  кармичен аспект е напълно оправдано и си има своя дълбок смисъл. И тук опираме до моралния въпрос как да кажеш на един човек: "На теб не ти е писано".

« Отговор #23 -: Ноември 04, 2008, 09:28:52 pm »
Здравейте на всички и от мен - Мария!
Ровя се из нета и издирвам Антоанета Георгиева - астролог, името на когото преди години случайно чух и сега, когато смятам, че имам спешна нужда от хороскоп по темата тук се зачетох във вашите писания. Аз не се занимавам с астрология - имам бледи познания в областта, но знам, че ако нещо ме притеснява и се колебая - мога да се опра на хороскопа си. Не бих искала да ви досаждам, но имам молба към вас - посъветвайте ме към кого да се обърна - имам много въпроси, на които не мога да си отговоря и ми се иска да знам какво са начертали звездите за мен :)
Благодаря ви предварително! 

*

Skarlet

« Отговор #24 -: Ноември 04, 2008, 09:36:27 pm »
 Здравейте,Мария! Не знам другите какъв съвет биха Ви дали,но аз не мога да кажа към кого да се обърнете,защото съществува едно нещо,наречено етика.Ако предложа някого,рискувам да пренебрегна друг.Най-добре е да се поровите из Гугъл или сама да се спрете на някой,чийто маниер на работа Ви допада.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Ноември 04, 2008, 09:53:42 pm »
Здравейте на всички и от мен - Мария!
Ровя се из нета и издирвам Антоанета Георгиева - астролог, името на когото преди години случайно чух и сега, когато смятам, че имам спешна нужда от хороскоп по темата тук се зачетох във вашите писания. Аз не се занимавам с астрология - имам бледи познания в областта, но знам, че ако нещо ме притеснява и се колебая - мога да се опра на хороскопа си. Не бих искала да ви досаждам, но имам молба към вас - посъветвайте ме към кого да се обърна - имам много въпроси, на които не мога да си отговоря и ми се иска да знам какво са начертали звездите за мен :)
Благодаря ви предварително! 

Аз изобщо не ща да се подмазвам, ама ако Скарлет прави хороскопи, подлъжи я нея. Тук от вчера ме разби!  8)
А иначе тарторката на нашия мил и добър форум е АН, и на нея имам абсолютна вяра.
Винаги е най-добре добронамерен оптимист астролог да те подхване.  ;D

*

Skarlet

« Отговор #26 -: Ноември 04, 2008, 10:02:13 pm »

Аз изобщо не ща да се подмазвам, ама ако Скарлет прави хороскопи, подлъжи я нея. Тук от вчера ме разби!  8)
Не,неее,аз имам страшно много работа.Не ме изтипосвай мен пред строя,че мъ засрамваш.  :-[

« Отговор #27 -: Ноември 05, 2008, 12:11:00 am »
Скъпи дами, искам само да кажа, че след няколко дена имам рожден ден - на 8ми. Родена съм сутринта, по спомени на моята майка към 9-10,ч но тя е била под упойка и никой не се е интересувал толкова тогава - в далечната 1981-ва година. По изчисленията на една приятелка, която има някакъв опит на астро-полето, съм с асцендент Стрелец - нямало какво друго да е. Много, наистина много искам да си подаря за рожденния си ден един професионално направен и разтълкуван хороскоп, който да ме ориентира малко в обстановката, че в момента ми е такава боза...  :-[
Аз само като се зачетох по вашите писания тук и веднага разбрах, че съм намерила точното място, където искам да питам. Вече две седмици ровя из нета - вие сте най-доброто, което намирам. Поне аз така мисля. Ще ударите ли едно рамо?  ;) Координатите ми ги пише в профила... ::)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #28 -: Ноември 05, 2008, 10:35:22 am »
Неточният час предполага, че има нужда от професионално направена ректификация.
Тук не се сещам някой да се занимава с това професионално, освен може би АН...
Ето тук има контактна форма за попълване:
http://astrosite.org/sendmail/form.htm
Надявам се да намериш астролога, който търсиш.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

iris_n

• *
  • 208
Re:Показатели за брак
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2009, 03:25:53 pm »
Здравейте! Искам да попитам имам ли някакви показатели за брак или сериозна връзка в Чужбина и ако имам въобще - кога?
Родена съм на 14.12.1982 в гр. Троян в 12.00 на обяд.

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #30 -: Ноември 29, 2009, 09:57:53 pm »
Ами май никой няма да каже нищо по моя въпрос!

« Отговор #31 -: Декември 05, 2009, 04:36:20 pm »
Моля, вижте и моята карта. Вече ще загубя надежда...

*

iris_n

• *
  • 208
« Отговор #32 -: Декември 05, 2009, 05:11:04 pm »
И моята очаквам някой да види, но за сега ентузиасти по този въпрос няма !!! :o

« Отговор #33 -: Декември 06, 2009, 09:29:09 am »
   Момичета, не искам да ви засягам, но интересно е да прочетете, темата за старите моми. Съответно да си направите сверка - има ли ги тези показатели при вас. И тогава да се притеснявате основателно...А от личен опит да ви кажа - колкото повече се стремите към нещо, то толкова повече ще бяга от вас! Оставете се в ръцете на Бог и си живейте всеки един ден пълноценно...И аз дълги години се надявах на брак, защото се чувствах като че ли непълноценна, отритната, но сега вече нямам желание и нужда. Променяш погледа върху нещата и те се променят веднага.  :)

*

Nebesna

« Отговор #34 -: Януари 06, 2010, 06:31:51 pm »
Поставям отново картата на моя приятел, защото има развитие в живота му. Намери най-сетне своята принцеса и вероятно на пролет ще тропаме на сватба. Който иска да прочете предисторията. Ако ви е интересно можем да разгледаме транзитите. Започнали са се през октомври. Тя е психолог в една фондация.. и вече живеят заедно.

*

Nebesna

« Отговор #35 -: Януари 06, 2010, 06:39:47 pm »
Поставям и картата с транзитите в месеца, в който са се запознали. Има доста класически показатели. Чак не смеех да си помисля, защото той ме е карал да му правя прогнози на личните отношения, но аз все се въздържах, като се има предвид колко неуспешни запознанства с жени има пред себе си, но никога досега, независимо от възрастта си, не е имал сериозна връзка с жена.

« Отговор #36 -: Януари 06, 2010, 09:22:30 pm »
Та, съпругата я търсим да е от град, не от село, да е с висше образование (задължително), да не е богата (понеже той си има достатъчно), но  да не е и бедна (за да не го вземе, заради имотите му). Родителите трябва да са "от сой" и т.н. и т.н.

Това е като обява за работа ;D

И сега момичето, което е намерил, отговаря ли на високите критерии  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #37 -: Януари 06, 2010, 10:08:07 pm »
Отговаря, красива, има добър произход, добра кариера и най-важното, на което наблегна той - домакиня е!
Последното беше няколко пъти подчертано.

*

Divna

« Отговор #38 -: Януари 07, 2010, 12:02:50 am »
Izglejda naistina vluben. Kogato tranzitna Venera katzne na ascendent e 100% vlubvane (pone pri men e taka.)  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Януари 07, 2010, 12:06:55 pm »
При транзит на Венера през АС и първи дом на човек му се иска да изглежда привлекателен, да въздейства върху другите, да бъде оценен и забелязан. Ако транзитът не е съпроводен с влюбване/увлечение, т.е. когато липсват други подкрепящи аспекти - транзитни, прогресивни и прочие, възможно е да се отделя повече внимание на външния вид, стила, визията и въобще всичко, с което се отличаваме външно от другите. При преминаване на Венера през първи дом в женска карта в рамките на периода се зачестяват посещенията на фризьорски и козметични салони, визажисти, магазини за модни и луксозни стоки. Може да се появи желание да се промени прическата, цветът на косата, да се следва някаква модна тенденция... Искаме да изглеждаме привлекателни в очите на другите, отделяме повече време и средства за козметика и грим. Възможни са по-импулсивни и необмислени харчове, по ще сме склонни да си угаждаме. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.