Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179066 Прегледи
Re: Показатели за брак
« Отговор #380 -: Май 07, 2013, 12:53:40 pm »
Според Ръшман - да, включен втори знак в 7 дом, и то близнаци. Интересно ми стана, първия брак с чужденец ли е? Защото втория има голяма вероятност да е такъв. ;)
Не е с чужденец, но пък приятелят ми, който ме интересува е между България и чужбина, дори има постоянна регистрация в чужбина, работата му е такава.

« Отговор #381 -: Май 07, 2013, 01:11:09 pm »
Има книга "Изкуството на предсказателната астрология". Виждала съм и линк към тази книга, но не помня къде. :-[
Интересно е, още повече че управителя на включения знак е Меркурий, а той е в 9 дом. Това ме наведе на мисълта за чужденец /а той си е почти такъв/. :blink:

« Отговор #382 -: Май 07, 2013, 01:12:36 pm »
а пък на мен все ми обясняват да гледам 9-ти дом и планетите в него.

« Отговор #383 -: Май 07, 2013, 01:14:42 pm »
Има книга "Изкуството на предсказателната астрология". Виждала съм и линк към тази книга, но не помня къде. :-[
Интересно е, още повече че управителя на включения знак е Меркурий, а той е в 9 дом. Това ме наведе на мисълта за чужденец /а той си е почти такъв/. :blink:
Благодаря ти за отговора :blink:

*

Kler

• **
  • 576

« Отговор #385 -: Май 07, 2013, 01:24:29 pm »
Да, това е, работи. Приятно четене! :blink:

« Отговор #386 -: Май 07, 2013, 01:28:47 pm »
линка работи, аз вече изтеглих книгата.

« Отговор #387 -: Май 07, 2013, 01:31:41 pm »
Според Ръшман - да, включен втори знак в 7 дом, и то близнаци. Интересно ми стана, първия брак с чужденец ли е? Защото втория има голяма вероятност да е такъв. ;)
Интересува ме какво дефинирате като брак? Защото примерно връзка,която продължава повече от 2 години да речем май се разглежда като брак и без да е налице подпис.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #388 -: Май 07, 2013, 01:39:37 pm »
Ми, пак ако следваме Ръшман, то сходящите аспекти на Слънцето определят възможностите за брак. Следователно, една такава връзка ми трябвало да може да се определи според аспектите в картата. ;)

« Отговор #389 -: Май 07, 2013, 01:42:56 pm »
Доколкото знам се гледат и сходящите аспекти на управителя на 7-ми дом от Марс нагоре и е добре ако управителя е в ъглов дом.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #390 -: Май 07, 2013, 01:46:24 pm »
Доколкото знам се гледат и сходящите аспекти на управителя на 7-ми дом от Марс нагоре и е добре ако управителя е в ъглов дом.
аспекти към възлите броят ли се?

« Отговор #391 -: Май 07, 2013, 01:49:10 pm »
За тях нищо не знам,но мисля че не. Колкото и да са важни все пак те не са реални обекти.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #392 -: Май 07, 2013, 01:52:19 pm »
 И при мен АЦ/ДЦ е Скорпион/Телец и слънцето ми е в 9-ти дом.
 Мъжът, с който съм в момента по бащина линия не е българин, и само времето ще покаже дали ще бъде вторият ми съпруг.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #393 -: Май 07, 2013, 01:55:36 pm »
тогава би трябвало по правилото за слънцето въобще да не съм се женила - сходящ аспект имам само един много широк квадрат и то с луната.

« Отговор #394 -: Май 07, 2013, 01:56:23 pm »
Ей, без да искам изтрих отговора си. :-[
Според Ръшман се гледат сходящите аспекти на Слънцето /за жена, за мъж - Луната/, преди да напусне знака. Такива с по-бавно движещи се планети. Сходящите с Меркурий и Венера показват преди всичко любовни връзки, но не и брак.
По-силния аспект се проявява пръв.

« Отговор #395 -: Май 07, 2013, 01:57:20 pm »
тогава би трябвало по правилото за слънцето въобще да не съм се женила - сходящ аспект имам само един много широк квадрат и то с луната.
Не е така, пак според Ръшман - сходящ аспект на Слънцето с Луната също би могъл да бъде показател.

« Отговор #396 -: Май 07, 2013, 02:17:12 pm »
Мисля че и Слънцето и У7 са еднакво важни. Разположението им по домове и аспектите,които образуват. А астероида Джуно гледате ли го? На майка ми е в Скорпион и има мъж Скорпион. Но някой път нещата може да не са толкова буквални. Примерно Джуно в Скорпион може да даде и мъж,който има връзка с подземния свят,погребален агент,детектив,хирург и пр.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #397 -: Май 07, 2013, 02:19:50 pm »
Скептичен съм относно подобно твърдение, повече се опирам на управителя на К7. Слънцето/Луната и аспектите им по скоро могат дадат информация за самият архетип на човекът, който търсим и само толкова. По логиката на това правило трябва да имам минимум 4 брака, което звучи меко казано нелепо  ;D.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #398 -: Май 07, 2013, 02:23:59 pm »
Скептичен съм относно подобно твърдение, повече се опирам на управителя на К7. Слънцето/Луната и аспектите им по скоро могат дадат информация за самият архетип на човекът, който търсим и само толкова. По логиката на това правило трябва да имам минимум 4 брака, което звучи меко казано нелепо  ;D.
Ако имаш 4 апликиращи аспекта значи ще имаш 4 бракоподобни връзки. Не е задължително да има подпис,г-н,Санти!

« Отговор #399 -: Май 07, 2013, 02:26:36 pm »
А за истински брак с подпис не е ли логично да има апликиращ аспект между У3 и У7? Току що ми хрумна...