Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 178997 Прегледи
*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Re: Показатели за брак
« Отговор #400 -: Май 07, 2013, 02:40:26 pm »
А за истински брак с подпис не е ли логично да има апликиращ аспект между У3 и У7? Току що ми хрумна...

С У9 доколкото знам - узаконяване на връзката.

Ако имаш 4 апликиращи аспекта значи ще имаш 4 бракоподобни връзки. Не е задължително да има подпис,г-н,Санти!

Аз пък си гледам У7 и аспектите му, интерсептиран знак и негови управител, планети в 7-ми/ако има/, пък и отделно силата на аспекта предопределя първият избор - /твърдите аспекти печелят/.

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #401 -: Май 07, 2013, 02:59:12 pm »
При майка ми У7 и У9 са в куинконс,което ме навежда на мисълта,че и минорните аспекти играят. При мен У3 и У9 са в секстил,но до напускане на знака на Венера,която е У9 ще образуват полу-квадрат. Ще поживеем ще видим  ;D Ако не ще сформирам организация на анонимните стари моми  ;D ;D ;D
« Последна редакция: Май 07, 2013, 03:31:10 pm от Just_a_Dream »
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #402 -: Май 07, 2013, 03:10:49 pm »
при мен у7 прави един сходящ аспект с планета след марс. и това е с У3. толкоз. 
слънцето значи не го броя, защото е в последните градуси на знака и не сключва никакъв аспект преди да го напусне.

« Отговор #403 -: Май 07, 2013, 03:40:34 pm »
К7 ми е в Риби. Рибите заемат първата половина на дома,Овен втората. Марс да го гледам ли??

« Отговор #404 -: Май 07, 2013, 04:12:52 pm »
А за истински брак с подпис не е ли логично да има апликиращ аспект между У3 и У7? Току що ми хрумна...

С У9 доколкото знам - узаконяване на връзката.

Ако имаш 4 апликиращи аспекта значи ще имаш 4 бракоподобни връзки. Не е задължително да има подпис,г-н,Санти!

Аз пък си гледам У7 и аспектите му, интерсептиран знак и негови управител, планети в 7-ми/ако има/, пък и отделно силата на аспекта предопределя първият избор - /твърдите аспекти печелят/.
Какво се има впредвид под твърди аспекти?  :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #405 -: Май 07, 2013, 04:35:13 pm »
;DПропуснах да уточня,че първият ми брак наистина е приключил/развод/. :yahoo:

А какъв астрологичен типаж беше твоят съпруг - марсов, юпитеров, друг?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #406 -: Май 07, 2013, 04:44:16 pm »
;DПропуснах да уточня,че първият ми брак наистина е приключил/развод/. :yahoo:

А какъв астрологичен типаж беше твоят съпруг - марсов, юпитеров, друг?

Мъж ;D..Кажи му мъж- това му стига...
В общи линии не са особено различни....
Един дол дренки... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #407 -: Май 07, 2013, 04:53:19 pm »
К7 ми е в Риби. Рибите заемат първата половина на дома,Овен втората. Марс да го гледам ли??
Никой не ми обръща внимание. Започвам да се чувствам като перегрин  :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #408 -: Май 07, 2013, 05:02:30 pm »
Спокойно. Те и на моя пост не обърнаха внимание.  ;) Явно не му е сега времето.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #409 -: Май 07, 2013, 05:36:04 pm »
 А за доведени деца 11-ти дом ли гледаме?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #410 -: Май 07, 2013, 05:38:19 pm »

Отношение има определено Марс, но преди него управителя на самата куспида. Чии тип припознаваш повече - по Нептун/Юпитер или по Марс, въпреки че е малко условен така зададен въпроса ?
За себе си лично ми е трудно да намеря разграничение, защото имам К7 в Лъв, интерсептирана Дева и 17 гр. от Везни в 7-ми, но като чели вариант 3 доминира т.е знакът Везни - от една страна, защото се упр. от Венера, който е сигнификатор при мен и от друга, защото К8 е във Везни/1-ви от 7-ми/ и възлите са тук/ЮЛВ във Везни/.

[/quote]

Съвпад, Опозиция, Квадрат :) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Lillie

• 30532
« Отговор #411 -: Май 07, 2013, 09:51:01 pm »
Слънцето му да не е било близо до твоя Марс? В съчетание със съвпада на неговия Марс с твоята Луна се получава двойно подчертаване (Марс/Светило). Ти си имаш съвпад Луна/Сатурн, той е Рак с АС Козирог.

Забелязала съм и друг път такива съвпадения, например при две мои близки. При едната има съвпад Луна/Сатурн, първият съпруг е със Слънце в Рак, вторият е АС Рак и силен Сатурн към светилата, при другата има квадрат Луна/Сатурн, Сатурн в 7 дом - съпругът е със Слънце в Рак и Луна в Козирог.

Това за аспектите на Слънцето...дали е надеждно...за браковете

Не е надеждно, нито е астрологично правило.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #412 -: Май 07, 2013, 10:03:02 pm »

Отношение има определено Марс, но преди него управителя на самата куспида. Чии тип припознаваш повече - по Нептун/Юпитер или по Марс, въпреки че е малко условен така зададен въпроса ?
За себе си лично ми е трудно да намеря разграничение, защото имам К7 в Лъв, интерсептирана Дева и 17 гр. от Везни в 7-ми, но като чели вариант 3 доминира т.е знакът Везни - от една страна, защото се упр. от Венера, който е сигнификатор при мен и от друга, защото К8 е във Везни/1-ви от 7-ми/ и възлите са тук/ЮЛВ във Везни/.

Съвпад, Опозиция, Квадрат :) .
[/quote] Имала съм 2 дълготрайни връзки досега.Едната продължи близо 4 години.Мъжа беше със Слънце във Везни,Асцендент Козирог и Луна в Дева. Сегашния е със Стелиум в Телец,Асцендент Водолей и Луна в Риби.Сегашната ми връзка продължава 2 години. Хрумна ми дали не оказва влияние тази планета,която има повече достойнства? Примерно съуправителя ми в 7-ми дом е Марс,който е на трон в Скорпион.

« Отговор #413 -: Май 07, 2013, 10:13:17 pm »
Слънцето му да не е било близо до твоя Марс? В съчетание със съвпада на неговия Марс с твоята Луна се получава двойно подчертаване (Марс/Светило). Ти си имаш съвпад Луна/Сатурн, той е Рак с АС Козирог.

Забелязала съм и друг път такива съвпадения, например при две мои близки. При едната има съвпад Луна/Сатурн, първият съпруг е със Слънце в Рак, вторият е АС Рак и силен Сатурн към светилата, при другата има квадрат Луна/Сатурн, Сатурн в 7 дом - съпругът е със Слънце в Рак и Луна в Козирог.

Това за аспектите на Слънцето...дали е надеждно...за браковете

Не е надеждно, нито е астрологично правило.
Правилно ли разбрах? Според теб това за Слънцето не е астрологично обосновано? Значи гледаш само У7,така ли? Иначе аз твърди аспекти нямам.Само 2 секстила-Нептун-Марс и Нептун-Плутон.И Марс и Плутон са в Скорпион.Интересното ми е,че и при двамата ми партньори Асцендента на композита е Скорпион. Но само с тези 2 аспекта излиза,че ще имам само 2 дълготрайни връзки!!!  :o
« Последна редакция: Май 07, 2013, 10:18:39 pm от Just_a_Dream »

« Отговор #414 -: Май 07, 2013, 10:23:23 pm »
Явно и съуправителите играят понеже гледам картата на жена,която е била омъжена 2 пъти.Самият У7 и сключва само един тригон.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #415 -: Май 07, 2013, 10:30:39 pm »
Сходящите аспектите на Слънцето в женска карта и на Луната в мъжка на практика не дават потвърждение за броя бракове. Познавам карти на жени с неаспектирани Слънца с по 2-3 брака.

Мисля, че имаше такава статия и от Галина Иванова (Гали) - доколкото се сещам, там се гледаха само планетите на изток или запад от Слънцето (в женска карта), не помня от коя страна на светилото, а сега не ми се търси статията.

Гледам всичко комплексно, не броя аспектите на светилата. Просто някои астролози трябва да си издават книжките, а те се пълнят с някакво съдържание, нали? Затова се раздуват такива теории за аспектите на светилата и влиянието им върху брачната тема. Астрологията далеч не е толкова елементарна. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #416 -: Май 07, 2013, 10:32:23 pm »
А ти как мислиш? Освен управителя,трябва да гледаме и съуправителя,нали? Справка-жената с 2 брака,при която У7 сключва само един мажорен аспект.

« Отговор #417 -: Май 07, 2013, 10:35:28 pm »
О боже! Сега гледам и втора карта на друга жена с 2 брака.И при нея У7 и сключва само един мажорен аспект,а дори 7-мия и дом е съвсем мъничък и няма съуправител!!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #418 -: Май 07, 2013, 10:36:52 pm »
О боже! Сега гледам и втора карта на друга жена с 2 брака.И при нея У7 и сключва само един мажорен аспект,а дори 7-мия и дом е съвсем мъничък и няма съуправител!!!

А слънце и марс?

« Отговор #419 -: Май 07, 2013, 10:37:52 pm »
У7 и е именно Марс,който сключва само един тригон.Сега ще огледам Слънцето.