Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179506 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Показатели за брак
« Отговор #460 -: Май 08, 2013, 05:41:07 pm »
За подпис се гледа Юпитер - узаконяване. Аспекти, положение, отношение към сигнификаторите на брака в конкретната карта.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #461 -: Май 08, 2013, 05:43:40 pm »
Аспект, но какъв - хармоничен или дисхармоничен?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #462 -: Май 08, 2013, 05:50:11 pm »
За подпис се гледа Юпитер - узаконяване. Аспекти, положение, отношение към сигнификаторите на брака в конкретната карта.

И Сатурн...,ако позволиш да допълня. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #463 -: Май 08, 2013, 07:04:09 pm »
Не съм Лили... ;D, но докато я чакате да си погледнете картите..
Венера,Луна за мъж...Слънце, Марс за жена....Аспектите.
Забелязала съм, че броя на аспектите към ДСЦ отговаря за броя бракове...
Не съм го чела по дебелите и тънките книги, а от опит.
Не на последно място са и дирекциите.... ;D

Марая, аз нещо не схванах,
Слънцето може да напрви само един аспект с ДЦ, ако изобщо направи, същото важи и за Марса.
Явно нещо не мога да те разбера.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Grace

• 2257
« Отговор #464 -: Май 08, 2013, 07:08:33 pm »
Аспект, но какъв - хармоничен или дисхармоничен?

Хармоничен, но всеки случай е индивидуален и се разглежда съвкупността от фактори.

Сатурн се свързва със закона, по принцип, но освен ако няма отношение по темата за брака в съответната карта, аз не бих го взела впредвид. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #465 -: Май 08, 2013, 07:13:11 pm »
Не съм Лили... ;D, но докато я чакате да си погледнете картите..
Венера,Луна за мъж...Слънце, Марс за жена....Аспектите.
Забелязала съм, че броя на аспектите към ДСЦ отговаря за броя бракове...
Не съм го чела по дебелите и тънките книги, а от опит.
Не на последно място са и дирекциите.... ;D

Марая, аз нещо не схванах,
Слънцето може да напрви само един аспект с ДЦ, ако изобщо направи, същото важи и за Марса.
Явно нещо не мога да те разбера.

Аз имам дсц на 29* в телец. Имам Венера в тригон с ДСЦ.
Венера е упр. на ДСЦ. Има 150* с Юпитер , тригон Уран, тригон Плутон,секстил Нептун, нонагон Сатурн.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #466 -: Май 08, 2013, 08:43:54 pm »
Нали казват,че се гледат планетите след Марс? Вече съвсем се обърках...Марая ти гледаш и Венера,така ли? Принципно тя си е основен сигнификатор по въпроса,но доколкото знам в мъжка карта.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Veselin

• 2737
« Отговор #467 -: Май 08, 2013, 08:47:01 pm »
Ами тогава, при мен У3 е Венера, а У7 Слънцето, между тях имам полуквадрат.  :( А между У7 и У9 (Плутон) имам само полусекстил. Те и двата аспекта са минорни, май брак няма да имам.
По принцип си имам Марс в 7 дом, което май не е добър показател за брак.

« Отговор #468 -: Май 08, 2013, 08:48:48 pm »
Марая,ако У7 и Десцендента нямат аспект-на 70 градуса са един от друг,можем ли да считаме,че все пак са в секстил имайки предвид,че У7 ще измине това разстояните в рамките на знака,в който се намира?

« Отговор #469 -: Май 08, 2013, 08:51:04 pm »
Ами тогава, при мен У3 е Венера, а У7 Слънцето, между тях имам полуквадрат.  :( А между У7 и У9 (Плутон) имам само полусекстил. Те и двата аспекта са минорни, май брак няма да имам.
Веско,не се отчайвай! Едната от жените на която пуснах карта вчера имаше куинконс между У7 и У9.Нали това беше едната версия....Мисля че и минорните аспекти работят.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #470 -: Май 08, 2013, 08:52:21 pm »
Иначе, ако взема предвид интерсептирания знак Дева в 7 дом, то имам секстил между Меркурий и Венера.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #471 -: Май 08, 2013, 08:52:39 pm »

Марс в 7ми води до прибързан брак, по принцип. При мен и на практика се оказа така.
Да си имал гаджета слънчеви овни или скорпиони?

Щерката има 3 планети в 7-ми плюс СЛВ. Да го мисли баща й, той и без това беше приготвил базуката още когато доктора каза, че ще е момиче ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #472 -: Май 08, 2013, 08:54:25 pm »
Не, но попадам предимно на такива с асц. или Луна в Лъв.
Тази тема предизвика голям интерес.  ;D

« Отговор #473 -: Май 08, 2013, 08:55:10 pm »
Това за Марс не е вярно! Напротив! Марс в 7-ми дава склонност към прибързани бракове :) И както писа Лили в една тема,ако дадена планета попада в 7-ми дом и трябва врема да узрее.Марс узряваше на 28 годишна възраст мисля....Имаш ли съуправител в 7-ми дом? В смисъл втори знак,който да попада там?

*

Veselin

• 2737
« Отговор #474 -: Май 08, 2013, 08:56:11 pm »
Да, нали вече писах. Имам Дева в 7 дом, а Мерка е в секстил с Венера (У3 и У8).

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #475 -: Май 08, 2013, 08:57:04 pm »
Малее кой знае моя Нептун в 7 кога ще зрее  ;D ;D ;D пак добре, че АС ми е близнаци и ми е силен и Уран, че да ми харесва безбрачието  ;D

« Отговор #476 -: Май 08, 2013, 08:58:04 pm »
Извинявам се,сега забелязах :) При мен е много интересно.Седми дом се управлява от 2 еднакви по градуси знаци  ;D

« Отговор #477 -: Май 08, 2013, 08:59:23 pm »
За Нептун не знам ама най ме стресна ЮЛВ. Той узрява на 48 годишна възраст :)

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #478 -: Май 08, 2013, 08:59:50 pm »
Здравейте, момичета и момчета, много се развълнувахте покрай тези "показатели" ;). Само да ви напомня, че остта асц.-дсц.,още повече четирите ъгъла във фикс. знаци, трудно правят човек поддаващ се на промени ,респ. разводи, дори и да има слънчо 2-3 сходащи аспекта при жена напр. Също, ако има венера съвпад сатурн, трудно ще се реши на промяна...Също ул на дсц. във фикс. знак и планетата у- л на дсц. да е фиксирана, напр. в телец, скорп...
За уран имам О.М. като с-р на 7 дом, не винаги е развод, все пак е управител на фиксирания знак водолей.
По статистика най-много разводи има при раци и везни и по слънца и по асценденти, следват ги подвижните знаци, за фикса писах...

« Отговор #479 -: Май 08, 2013, 09:01:32 pm »
Здравейте, момичета и момчета, много се развълнувахте покрай тези "показатели" ;). Само да ви напомня, че остта асц.-дсц.,още повече четирите ъгъла във фикс. знаци, трудно правят човек поддаващ се на промени ,респ. разводи, дори и да има слънчо 2-3 сходащи аспекта при жена напр. Също, ако има венера съвпад сатурн, трудно ще се реши на промяна...Също ул на дсц. във фикс. знак и планетата у- л на дсц. да е фиксирана, напр. в телец, скорп...
За уран имам О.М. като с-р на 7 дом, не винаги е развод, все пак е управител на фиксирания знак водолей.
По статистика най-много разводи има при раци и везни и по слънца и по асценденти, следват ги подвижните знаци, за фикса писах...
Стига бе! Баш за Раците не вярвам! :) Та те безумно се страхуват да не останат сами....Отделен е въпроса да не ги оставят,че много мрънкат  ;D