Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179967 Прегледи
Re: Показатели за брак
« Отговор #580 -: Май 18, 2013, 12:48:33 pm »
Някой пришълец ще да е...от друга планета...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #581 -: Май 18, 2013, 01:21:13 pm »
Юнона? Не съм я ползвала. От Magi Society твърдят, че Юнона не се свързва с брака, а само със сексуалните връзки. Не знам дали това е така, защото не съм го изследвала. Определено е друг поглед върху нещата - http://www.astro5.net/forum/viewtopic.php?p=18585&highlight=%FE%ED%EE%ED%E0#18585.

« Отговор #582 -: Май 18, 2013, 01:34:08 pm »
Ами незнам...Аз четох че Юнона показвала точно брачния ти партнъор. Юнона била единствената законна съпруга на...? Забравих му името. Но при майка ми например нещата са доста буквални-Юнона в Скорпион-Мъж Скорпион

*

Lillie

• 30532
« Отговор #583 -: Май 18, 2013, 01:42:34 pm »
Юнона била единствената законна съпруга на...?

На Зевс (Юпитер), който според митологията бил голям кръшкач. Та, в тази връзка дали е била щастлива? ;D

Астрологически Юнона далеч не е първостепенен фактор, ако трябва да се определят възможностите за брак и какъв ще е брачният партньор. Просто някои астролози трябва да си тиражират и издават книжките, в тази връзка все по-активно се използва митологията - далеч не цялата митология, а само елинистичното наследство. А модерната западна астрология, особено в частта Астропсихология, се основава предимно на елинистичния модел.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #584 -: Май 18, 2013, 01:50:31 pm »
Ами незнам ама гледам една друга карта на една жена. На нея Юноната и е в Дева и голямата и любов,една 10 годишна връзка е със Слънце в Дева. Но едва ли винаги нещата са толкова буквални.Ще разгледам и други карти...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #585 -: Май 18, 2013, 01:53:55 pm »
Една карта представителна извадка не прави, за да се правят обобщения, трябва да се разгледат стотина.

Но винаги могат да се намерят интересни съвпадения, ако ги търсим.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #586 -: Май 18, 2013, 02:05:09 pm »
Юнона е деветата дупка на кавала по въпроса. Помисли, ако имаше готови шаблонни отговори и то по единични фактори, нямаше да ти трябва нищо друго да знаеш освен това къде ти е Юноната.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #587 -: Май 18, 2013, 02:09:11 pm »
Юнона е деветата дупка на кавала по въпроса.

Асол го каза по-директно  :blink:, опитах се да бъда деликатна.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #588 -: Май 18, 2013, 02:10:46 pm »
Така е...При друга жена Юнона е във Водолей,но мъжа и нито е луд,нито е гениален,нито пък има нещо общо с Водолея. Явно при предните 2 жени е било чисто и просто съвпадение.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #589 -: Май 18, 2013, 02:14:35 pm »
Добре де, я ми кажете моят какъв ще е - Юнона в Скорпион в опозиция с Юпитер?

Зевс и Хера все ще са в опозиция - виждат се, но не могат да се срещнат.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #590 -: Май 18, 2013, 02:17:27 pm »
Лошичък ще е твоя  :blink:

« Отговор #591 -: Май 18, 2013, 02:20:16 pm »
Така е...При друга жена Юнона е във Водолей,но мъжа и нито е луд,нито е гениален,нито пък има нещо общо с Водолея. Явно при предните 2 жени е било чисто и просто съвпадение.
Леко допълнение. Мъжа и много обича да помага на хората и да е съпричастен с тях.

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #592 -: Май 18, 2013, 02:45:32 pm »
Добре де, я ми кажете моят какъв ще е - Юнона в Скорпион в опозиция с Юпитер?

Зевс и Хера все ще са в опозиция - виждат се, но не могат да се срещнат.  ;D

според мен с негова философия за справедливост :))) може и малко егоист да си пада  :-\ или пък точно обратното  ;D

В картата на баща ми юнона е в лъв, на майка ми асц е лъв. А на майка ми юноната е в дева съвпад с на татко слънцето :)))

Чела съм, че по слънцето и марс се определят типовете които жените предпочитаме, а юноната показва какъв тип партньор сме си заслужили и ще получим. Знака, дома и аспектите може просто да показват характера..  :-\ но тук мисля, че става въпрос за брак, а не връзка или съжителство.. но това са си мои размисли и страсти, нямам толкова карти на хора, че да направя извадка :))))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #593 -: Май 18, 2013, 02:57:01 pm »
Да, в повечето случаи привличам егоистични и незрели мъже. Но оттук нататък и аз ще съм егоист. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #594 -: Май 18, 2013, 03:02:04 pm »
Абе има нещо,ама трябва да се изследват повече карти.

*

Uran

• 6041
« Отговор #595 -: Май 18, 2013, 03:33:06 pm »
При мен Юнона е в стрелец в 5 дом, но до К6. Нито е чужденец, нито има стрелешки акцент.
При едната ми сестра е в 1-ия градус на Рак, ако беше в близнаци- щеше да описва идеално съпруга й, но така- НЕ.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #596 -: Май 18, 2013, 03:40:30 pm »
При мен е в 1 в близнаци, на 0.78 от АС, но такъв типаж не ме влече близнашки... Бях преди години с една дева, ако кажем, че гледаме Меркурий, но нещо не можахме да се разберем. Ама като се замисля... всичките ми мъже (да се разбира 2 бр сериозни за последните 10 години...) се е налагало или той да пътува, или аз, за да се видим... Първия даже си живееше в София, аз в Пловдив.

« Отговор #597 -: Май 18, 2013, 04:10:12 pm »
При мен Юнона е в стрелец в 5 дом, но до К6. Нито е чужденец, нито има стрелешки акцент.
При едната ми сестра е в 1-ия градус на Рак, ако беше в близнаци- щеше да описва идеално съпруга й, но така- НЕ.
А мъжа ти поне пътува ли? Или по професия да е юрист,да се интересува от философия или религия?
« Последна редакция: Май 18, 2013, 04:14:28 pm от Just_a_Dream »

*

Uran

• 6041
« Отговор #598 -: Май 18, 2013, 04:36:19 pm »
А мъжа ти поне пътува ли? Или по професия да е юрист,да се интересува от философия или религия?

Не, не и не, а заради него и аз не пътувам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #599 -: Май 18, 2013, 06:22:44 pm »
Мухахаха... Ох, ще падна!  :haha:

Транзитния Марс в съвпад с мипдойнта Слънце/Луна на ДС ми донесе любовно обяснение и предложение за брак от непознат идиот в соц. мрежа.  :rolf:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.