Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179674 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Показатели за брак
« Отговор #720 -: Май 26, 2013, 01:12:29 pm »
Всички хора искат да бъдат богати. :blink:

Хората искат да са богати, защото това им дава някакъв тип власт и носи сигурност и свобода в някакъв аспект.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #721 -: Май 26, 2013, 01:15:33 pm »
Всички хора искат да бъдат богати. :blink:

Хората искат да са богати, защото това им дава някакъв тип власт и носи сигурност и свобода в някакъв аспект.

А нима не е истина? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #722 -: Май 26, 2013, 05:00:19 pm »
Здравейте  на всички!
Прилагам наталната си карта и искам да помоля да ми помогнете да науча за всичко свързано с брак и партньор в нея...кога ми е заложено да се омъжа..щастлив ли ще е бракът ми ...успешен ли ще е или имам аспекти за повече от един и най -общо тези неща..предварително благодаря :)

*

Veselin

• 2737
« Отговор #723 -: Май 26, 2013, 05:12:19 pm »
Ще можеш ли да си направиш карта в www.astro.com, че там картите са по-лесно читаеми?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #724 -: Май 26, 2013, 05:50:52 pm »
cleo 2019,

Първо трябва да се анализира твоята карта, какви са потребностите ти във връзките, дали си от типа моногамен партньор и др...Така че -нека бъде диалог ;D
Най-общо: имаш 4 планети на трон, в домицил-дошла си с 4 научени урока, в посочените области си в свои води. А те са
-меркурий в дева-на трон, добри ментални способности, лесна комуникация, усет за конкретното и практичното в познанието, склонност лесно да учиш езици и науки. Понякога задълбаването в детайла може да те подведе към дребнотемие и буквоядство, от дървото да не виждаш леса. Имаш какво да кажеш, предадеш на другите и е необходимо заради асц. лъв и слънцето в 3 дом. Блестиш с ума си. :blink:
-конкретно за партньорствата е нужна венера, при тебе на трон във везни, търсиш, намираш обективно и хармонично баланса във връзки и отношения, добър партньор си, вероятно имаш красиво обкръжение от културни, интелигентни хора. Или в ранните години си опознала естетичното чрез изкуство, музика, танц..това вероятно е възпитано в теб и от семейството, единият от родителите ти...Прекаленият стремеж към търсене на "ние" в отношенията може да попречи на кариерата, макар че успешната комуникация с другия пол ти помага в работата и те прави популярна, в смисъл добре приета със симпатии в ежедневните контакти.
-луната-на трон в рак, чувствителна, състрадателна, интуитивна, в 12 дом-психологически усет за хората, и то-верен, най-вече за чувствата им. Но в дома на рибите,12-вероятно не показваш, поглъщаш чужди проблеми, или не се справяш винаги със собствените емоции. Нощната половина на картата ти е заета, само луната е тук, казват й синглетон, сама планета. Специфична,много силна ,защото е сама, или по-вероятно непризната и малко реализирана.
-Плутон ,на трон в скорпион, силна възможност за регенерация на вътрешния ти психологически потенциал, засега това, че е сложно и нееднозначно...
Нептун, управляващ 9 дом има квадрат със слънцето-евентуални качества на партньорите ти. Практичната подреденост и чисти, прости навици, потребности и идеали на дева се разтварят в необятния, безкритичен, любящ свят на рибите, където всичко е замъглено, идеален е всеки, който има проблеми-слаб психически, със зависимости, или друго-бягащ от действителност и проблеми... а ти си "спасител" на изгубени души, виждаш и най-малкото красиво в тези хора...Ако мъжът до теб е поет, музикант, духовен търсач, това е една по-добра еманация за теб на аспекта слънце-квадрат нептун.
Възможно е част от духовните ти нагласи, житейска философия да пречат да се реализираш и блестиш по асц.в лъв.
Спорт, музика, педагогика са 1 част от лесно удаващите ти се области, друга е свързана с практични професии-икономика, библиотекарство, археология, езици....
Фиксираните оси водят до трайност на партньорствата, луната има тригон от сатурн, отговорност и постоянство от твоя страна.
Венера и марс имат секстил от 3 и 5 домове, харесват те лесно, не си без ухажори. :blink:
А ти доволна ли си от досегашния си любовен живот?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #725 -: Май 26, 2013, 05:52:28 pm »
Здравейте  на всички!
Прилагам наталната си карта и искам да помоля да ми помогнете да науча за всичко свързано с брак и партньор в нея...кога ми е заложено да се омъжа..щастлив ли ще е бракът ми ...успешен ли ще е или имам аспекти за повече от един и най -общо тези неща..предварително благодаря :)

В общи линии искаш астрологичен анализ... ;D
Дано има хора със свободно време за анализ...и наличие на желание. ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #726 -: Май 26, 2013, 06:03:49 pm »
Ще можеш ли да си направиш карта в www.astro.com, че там картите са по-лесно читаеми?

« Отговор #727 -: Май 26, 2013, 06:14:37 pm »
cleo 2019,

Първо трябва да се анализира твоята карта, какви са потребностите ти във връзките, дали си от типа моногамен партньор и др...Така че -нека бъде диалог ;D

Скъпа Енигма,невероятно е как си познала голяма част от характерните ми особености :) Първо държа да кажа ,че съм изключително моногамен партньор..много съм общителна наистина...много окуражавам приятелите си ...голяма опора съм им ...езиците ми се удават ужасно много и колкото и нескромно да прозвучи наистина блестя с ума си ...добре избирам обкръжението си и пускам само хора на нужното ниво в него..харизматична личност съм ,но съм адски наивна понякога :)  търся силни мъже за партньорство като цяло...слабите и неамбициозни не ме привличат...като цяло си права ,че имам адски много обожатели ,но го няма все този ,който да ме грабне истински..а аз или ще съм с такъв човек или предпочитам сама..от досегашния си любовен живот не съм доволна...не намирам това ,което търся..а мъжете гледат предимно визията... интересно ми е кога ми е заложено за се омъжа  в натала...ако въобще ми е заложено :) инач се разбирам прекрасно с противоположния пол :) Благодаря ти за подробния анализ между другото...и точен

*

Uran

• 6041
« Отговор #728 -: Май 26, 2013, 06:33:25 pm »
Не Ви липсва любов Клео както и чисто прагматично отношение към нея. Предполагам, именно в тази "практичност" е заключен проблемът. Допускам, че Ви интересува връзка с "подпис", защото, както казах, картата не предполага самота? Няма никаква връзка м/у управителите на 7 и 9 домове. Получавала ли сте досега предложения за брак и ако Да, защо е НЕ? :blink:
« Последна редакция: Май 26, 2013, 06:43:37 pm от Uran »

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #729 -: Май 26, 2013, 06:36:55 pm »
Заложено, колко да е заложено, в голяма степен зависи и от теб ;D
Като че ли си склонна към по-късен брак, заради показалците в 4 дом, венера, сатурн. Вероятно за теб бракът наистина ще бъде една здрава, отговорна институция, нещо веднъж завинаги., плутон също е близо до венера, макар и широчък да е този съвпад...
За разнообразие си имаш напрегнат аспект на меркурий, комуникацията и уран, управляващ 7дом-брачния партньор в 5. Което говори за нещо вълнуващо, интересен, оригинален кандидат, макар и с твърде различни възгледи, произход, или виждания за любов и връзка. Ако си склонна към приключения, ще харесаш такъв мъж, но ми се вижда, че ще дадеш приоритет на стария у-л-сатурн/по-интегриран е при теб/ и ще пристанеш на улегнал, стабилен и зрял партньор, както го и описваш, може и по-голям значително, или да е много по-зрял от теб житейски.
Вероятно е да си спорите често, леко конфликтно повече, отколкото да се разделяте.
Кога-сега около сатурновия възврат е възможно...Трябва анализ с прогностични методи в съседните раздели. Така или иначе
партньорствата с хубавите им значения ще те занимават до старини заради венера на ИЦ. Ехе, колко биха искали такава прогноза ;D
Уран съвсем в реда на нещата, както и аз те питаме досега как е било, не знаем кои планети са те определяли, няма ОВ един вид ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #730 -: Май 26, 2013, 06:44:40 pm »
За кое ме питаш Енигма?

« Отговор #731 -: Май 26, 2013, 06:48:29 pm »
Не Ви липсва любов Клео както и чисто прагматично отношение към нея. Предполагам, именно в тази "практичност" е заключен проблемът. Допускам, че Ви интересува връзка с "подпис", защото, както казах, картата не предполага самота? Няма никаква връзка м/у управителите на 7 и 9 домове. Получавала ли сте досега предложения за брак и ако Да, защо е НЕ? :blink:
Уран,в тази насока не може ли да търсим и аспект между У7 и Юпитер за подпис? А не само между У7 и У9....
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #732 -: Май 26, 2013, 06:48:46 pm »
Имам едно отхвърлено предложение за брак и една раздяла точно преди второ предложение за брак..но някак си не чувствах ,че това са хората ,с които искам да прекарам живота си...

« Отговор #733 -: Май 26, 2013, 06:49:52 pm »
Като че ли си склонна към по-късен брак, заради показалците в 4 дом, венера, сатурн. Вероятно за теб бракът наистина ще бъде една здрава, отговорна институция, нещо веднъж завинаги., плутон също е близо до венера, макар и широчък да е този съвпад...
За разнообразие си имаш напрегнат аспект на меркурий, комуникацията и уран, управляващ 7дом-брачния партньор в 5. Което говори за нещо вълнуващо, интересен, оригинален кандидат, макар и с твърде различни възгледи, произход, или виждания за любов и връзка. Ако си склонна към приключения, ще харесаш такъв мъж, но ми се вижда, че ще дадеш приоритет на стария у-л-сатурн/по-интегриран е при теб/ и ще пристанеш на улегнал, стабилен и зрял партньор, както го и описваш, може и по-голям значително, или да е много по-зрял от теб житейски.
Вероятно е да си спорите често, леко конфликтно повече, отколкото да се разделяте.
Кога-сега около сатурновия възврат е възможно...Трябва анализ с прогностични методи в съседните раздели. Така или иначе
партньорствата с хубавите им значения ще те занимават до старини заради венера на ИЦ. Ехе, колко биха искали такава прогноза ;D
Уран съвсем в реда на нещата, както и аз те питаме досега как е било, не знаем кои планети са те определяли, няма ОВ един вид ;)
Енигма,ако У7 е в 5-ти дом не показва ли брак по любов??

« Отговор #734 -: Май 26, 2013, 06:52:28 pm »
Уран,в тази насока не може ли да търсим и аспект между У7 и Юпитер за подпис? А не само между У7 и У9....
  Или пък между У7 и К9?

« Отговор #735 -: Май 26, 2013, 06:52:59 pm »
Като че ли си склонна към по-късен брак, заради показалците в 4 дом, венера, сатурн. Вероятно за теб бракът наистина ще бъде една здрава, отговорна институция, нещо веднъж завинаги., плутон също е близо до венера, макар и широчък да е този съвпад...)

Никога не съм подхождала лекомислено към идеята за брака ...винаги съм искала да се омъжа само веднъж и за човека,който ме прави истински щастлива и ме допълва...
Вярно  е също и ,че в по-голямата част са ме привличали винаги по-зрели и опитни мъже :)  много съм склонна към приключения и много харесвам интересни мъже :) Не обичам скуката...бяха ми казали ,че именно сега е периодът ,в който със сигурност ще се омъжа...ама знам ли :)) не го виждам някак тоя брак  на хоризонта :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #736 -: Май 26, 2013, 06:54:14 pm »
Имам едно отхвърлено предложение за брак и една раздяла точно преди второ предложение за брак..но някак си не чувствах ,че това са хората ,с които искам да прекарам живота си...
Така и предполагах. ;D
Любов- Да, но за пред олтара- цедката е мнооого гъста.

*

Uran

• 6041
« Отговор #737 -: Май 26, 2013, 06:55:55 pm »

Аз това го видях, но и двата могат да се разглеждат като управители на 9 дом. Даже ми се струва, че Юпитер е леко коварен в този случай.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #738 -: Май 26, 2013, 06:56:19 pm »
Енигма,ако У7 е в 5-ти дом не показва ли брак по любов??
да, но виж коя планета е-уран и е включена, проблем да я признае, извади на светло, или просто обстоятелствата ще са предизвикващи тази конфликтност... Старият у-л на водолей е сатурн и е по-добре интегриран с луната, аз го писах, затова така казах. А уран има квадрат с мерк, той й държи слънцето при асц. лъв. Освен това уран и сатурн са си антиподи.
А Уран е права за цедката, а Клео пък трудно споделя заради тези планети в 4 и 12 домове, също е склонна тя да "ръководи".

« Отговор #739 -: Май 26, 2013, 06:56:32 pm »
Така и предполагах. ;D
Любов- Да, но за пред олтара- цедката е мнооого гъста.

Да...просто знам ,че ,когато се появи моят човек със сигурност ще го усетя....брака за мен е не просто един подпис ,,,а много повече...много точно си се изразила уран :)