:blink:Дано не се натрапвам...но бих искала да попитам enigma,понеже анализа и за cleo...много ми допадна...Какво мислите за аспект квадрат м/у У7 Марс /в 9дом/ и У9 /Меркурий съвпад с К7 и с Венера???
Означава според мен конфликти с партньора,спорове,остри и обидни реплики...
А това,че Марс ми е в 9 дом ...вероятно означава,че ме привличат чужденци/до сега не съм имала връзка с чужденец обаче/.
С две думи ...искам да Ви попитам...как виждате партньорството в моята карта???Ще съм Ви мн.благодарна,ако ми отговорите.
Давам жокер:вече имам 1 развод.
А къде ти е картата?
Марс в 9 дом си е малко труден за постоянна връзка, някак търсещ, държащ на свободата и автномността си,9 е и щироката възможност и въображението. Може мъжът да е с коренно различна култура и среда от твоята , да си склонна да го срещнеш на път, или /не/съзнателно да търсиш такъв,който да е близко до твоите идеали, философия, мироглед. Вероятно връзките ти ще оказват влияние върху житейският ти възглед- доколкото разбирам марс е в близнаци, а меркурий в овен с венера в овен на К7.
Ако наистина марс е в близнаци, пак акцентира нуждата да общуваш, умен мъж, вероятно афинитет към младите, интелигентния флирт е твоето амплоа. Въпреки венера в овен, която е по-конкретна, с този марс чрез словото би те привлякъл един мъж, ако е сладкодумник-има още по-голям шанс, венера в овен също обича с главата.
Дай повече инфо, меркурий съвпад с венера-също акцент върху комуникацият, макар и в заточение, венера в съвпад с меркурий е много приятна комбинация.
Квадратът от кои знаци се сключва?