Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179667 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Показатели за брак
« Отговор #760 -: Май 28, 2013, 10:18:01 pm »
Много се извинявам,но напоследък съм разсеяна...забравих да я кача...всъщност има я ,но по-напред някъде в темата.Заповядайте. :-[ ;D
Асцендентът ти е в съвпад с 2 щастливи неповижни звезди-Спика и Арктур, бонус по рождение. Може да срещаш щастливи случайности в запознанства, връзки. Асц. като задача чрез него да намерим индивидуалността си изисква от теб да сътрудничиш,  щастието ти е в "ние", а венера в овен си е друга опера...тя е индивидуална, активна, егоцентрична...има мъже, които харесват независими жени, лошо няма, харесвам ги и аз :blink:, . Луната ти в лъв-също огнена, 2-те женски планети показват, че в мъжа до теб трябва да има малко огън,  но и воден елемент, един "земноводен" тип трудно ще те направи щастлива.
Венера в 6 дом също е в падение по дом, носи елемент на необходимост от служене-да смириш малко егото, да гледаш първо добруването на партньор и така-косвено да намериш своето щастие. Тя е под лъчите на слънцето, а е нощна пасивна планета-значи това, че й е трудно да партнира въпреки достойнствата, които има,- недостатъците се забелязват от другия, всъщност тях ще вижда повече докато не промениш нещо . Марс-диспозитор я квадратира-сигурността, емоционална, ревностната защита на семейството са твои приоритети. Много по-чувствителна си, отколкото те мислят, ако те засегнат на достойнство и способности в работата, или обидят семейството ти може да си тръгваш с гръм и трясък поне в по-ранните години. Марс е грубата физическа сила плюс импулс и решителност, а в рак тези качества са подчинени на емоциите и дават разнопосочни послания на външния свят и околните,трудно ти е да си защитиш интересите, да аргументираш себе си. Не че ще си оставиш магарето в калта-засегнат ли те-ще ги разпердушиниш. :91:
 Значи трябва по приемлив начин-първо за себе си да интегрираш марс и венера да работят заедно.
Слънцето в 00 гр овен също си  е първолаче и по градус и по знак, но пък си е в 5 дом, макар и близо до 6-търсене на Аз-а в работата и чрез това да станеш номер 1 за себе си като вяра, способности, действие. Планетите от 10 дом го потвърждават-трябва да си шефка, поне на себе си, но са заключени в лъв-реализирала ли си ги?
Сатурн в огнен знак и съвпад луна малко "изсушава" чувствата, но когато се наредиш в кариерата-на способностите, подплатено с материален успех, или пост в работата-иска постижения, това е канал за венерата да се "очовечи", ще ти е по-хармонично във  любовта. Тогава ще можеш да бъдеш и с по-зрял мъж, в смисъл такъв- като че ли има лека дилема-марс-любовник тип, по-хлапашки и сатурн-установен и стабилен като идеал за мъжа,който искаш да е до теб .
Всъщност на прогресиите на венера и луна, ти включваш нови качества и опитности за тези планети и това е шанс и възможност за теб.
НО-в действителност най-силната връзка на венера е опозицията й с плутон :-[Любов на живот и смърт-символично, раздели-събирания, най-вече борби за власт и съдбовни връзки...Ако си била с плутонови хора знаеш какво говоря, но и това е било по-добре, иначе може и ти да отиграваш плутон-манипулативна, ревнива, командваща парада. Все пак това дава и много сила, опит и мъдрост в сферата на партньорствата, това си е било част от твоя път. Трябва да  даваш свобода, да търсиш баланс, равноправие. Тригонът с нептун-управител на 5 дом дава на венера един творчески отдушник, вдъхновение, много аспектирана тази хубавица...
Това по-горе може да си го усетила, изживяла, променила, нали се развиваме... ;D
« Последна редакция: Май 29, 2013, 08:06:33 am от Enigma »

« Отговор #761 -: Май 29, 2013, 08:34:33 pm »
:blink: :blink: :blink:Еnigma...Изпратих отговора си на лични.
« Последна редакция: Юни 16, 2013, 05:00:28 pm от venera1978 »

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #762 -: Юни 11, 2013, 08:26:38 pm »
здравеите имам нужда от помощ с карта на моя близка, въпреки напредналата и възраст до сега никога не е имала брак. Не мога да открия от наталната и карта кои са аспектите които говорят за това. Уран управител 7 ми дом , ме съмнява а и критичните му градуси 29. Гледаики символи4ните дирекции ми се струва 4е би могла да има съжутелство след около 9 години когато Уран съвпадне с натална луна. Мога ли да ви помоля за мнение ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #763 -: Юни 11, 2013, 08:50:19 pm »
Слънце/Раху на АС и ретро Сатурн/Кету на ДС - това е първото, което забелязвам по темата за брака и обвързването.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #764 -: Юни 11, 2013, 09:01:37 pm »
да но Сатурн е все още в 6 ти дом .... не седми ... Квадрата Сатурн-Нептун ме тревожи ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #765 -: Юни 11, 2013, 09:02:22 pm »
Гледам ведическата карта.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #766 -: Юни 12, 2013, 08:54:33 am »
На мен ми се набива на очи липсата на апликиращи мажорни аспекти между У7 и останалите планети. Това не е добър индикатор за брак и за връзки изобщо...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #767 -: Юни 12, 2013, 09:03:38 am »
Тя май и по връзките не е изобщо. При все, че явно има приятели, популярна е сред хора, има обкръжение, но като стане въпрос за интимничене се губи.

*

Uran

• 6041
« Отговор #768 -: Юни 12, 2013, 05:44:37 pm »
На мен тази карта не ми е много категорична относно някаква невъзможност за връзки. По- скоро броблематичен ми се струва 4 дом и възможността за деца- не от позиция на възрастта й, а изобщо :blink:. Имала ли е отговорности към болен родител/близък?

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #769 -: Юни 12, 2013, 07:24:43 pm »
На мен ми се струва, че е по скоро нежелание да влиза във някакви сериозни отношения - анаретен и детрониран У7 и позицията на сигнификаторите.
Ако се гледа Сатурн по скоро са съществували пречки за да не изгради здрава връзка.
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

« Отговор #770 -: Юни 12, 2013, 07:35:02 pm »
На мен тази карта не ми е много категорична относно някаква невъзможност за връзки. По- скоро броблематичен ми се струва 4 дом и възможността за деца- не от позиция на възрастта й, а изобщо :blink:. Имала ли е отговорности към болен родител/близък?
Нептун в 4-ти дом при мен се прояви като неясни отношения с бащата,който почти не познавам и като абсолютно ужасна семейна среда,в която съм израстнала.Проблем с алкохол и наркотици при втория баща.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #771 -: Юни 12, 2013, 07:57:53 pm »
ами на първо място много благодаря за мненията. Ако можете наистина ми помогнете защото като човек е много свестна а ми е болно като виждам как страда. Тя сама ме помоли ако може някои по-сериозно да погледне наталната и карта и да открием защо не е имала вьзможност за брак. По време на сьвпада на Прогресивното слънце и наталната Венера изживяла голямата си любов но с женен мъж. Отношенията още съществуват , но без особени вьзможности. Доколкото знам баща и е бил изклю4ително добър човек. Познавам маика и тя е страхотна едва ли проблеми в деството е имало. По скоро тя е била винаги ролята на любовницата в живота на някои., Ина4е е изклю4ителен писател и поет , невероятен талант.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #772 -: Юни 12, 2013, 11:15:06 pm »
ами на първо място много благодаря за мненията. Ако можете наистина ми помогнете защото като човек е много свестна а ми е болно като виждам как страда. Тя сама ме помоли ако може някои по-сериозно да погледне наталната и карта и да открием защо не е имала вьзможност за брак. По време на сьвпада на Прогресивното слънце и наталната Венера изживяла голямата си любов но с женен мъж. Отношенията още съществуват , но без особени вьзможности. Доколкото знам баща и е бил изклю4ително добър човек. Познавам маика и тя е страхотна едва ли проблеми в деството е имало. По скоро тя е била винаги ролята на любовницата в живота на някои., Ина4е е изклю4ителен писател и поет , невероятен талант.
Аз мисля,че венера в дева тук е проблематична. Венера показва как се свързваме с другия...тази венера е склонна към ниска самооценка, ако някой я хареса, тя се чуди-какво е намерил в нея, трудно показва чувствата си, по-често чрез конкретна грижа към физическия комфорт на другия, има необходимост да служи...може би това се отразява на партньорствата й....Не че не е способна да обича, но не умее да го изрази и може да бъде приета като малко студена
Управителят на 5 дом-юпитер е в 8 в съвпад с хирон, "наранения лечител"-прекаляване, в отдаването, приемането на другия, вкл. и в интимните отношения, а отсреща е плутон. Получават се т.нар. "властови игри", свързани с пари, или чувство за притежание. Или прекалява с обгрижването по 8 дом, или й е нужна фин. издръжка, а после се чувства зависима. Варианти много-зависи от човека.
А в действителност как е ,Gogo07?
« Последна редакция: Юни 12, 2013, 11:31:58 pm от Enigma »

*

Нова

• 3491
« Отговор #773 -: Юни 13, 2013, 08:47:00 am »
Хм, и на мен ми стана интересно. Гого казва, че й е болно, страда и сама иска промяна, а пък като че ли тя бяга. Както и други потвърдиха.

Та, по въпроса на Гого, мислите ли, че ще се "задоми" и има партньорство тип брак?

« Отговор #774 -: Юни 13, 2013, 04:54:19 pm »
Възможно е да греша, но не мисля, че е проблем със самочувствието. Мисля, че е грешна представа, която тя създава сама за себе си пред другите. Изглежда твърде независима, самостоятелна. Един обвързан мъж, който има нужда от забежка извън брачното ложе, си мисли: "Идеална е за мен, не иска обвързване, няма да усложнява нещата и т.н.". Но кой в действителност има нужда от връзка, в която да е резервен вариант по подразбиране?
Във ведическата ѝ карта (която Лили вече коментира) има показатели за несподелена любов, любов от разстояние, с вече заети партьори, включително.
« Последна редакция: Юни 13, 2013, 04:58:39 pm от Mirabella »

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #775 -: Юни 13, 2013, 07:52:35 pm »
не знам от кьде идва проблема при нея но наистина ако мога да ви помля да погледнем за в бьдеще дали се о4артава някаква вьзможност за сьбместно сьжителство , това което ми се струва е Дирекционния сьвпад на Уран с натална луна след 9 години , ще има и тригон на на Дирекционна луна кьм Уран У7, но пьк луна е управител 12 ..... което не ми се струва врьзка ...
Ина4е и Енигма, Мирабела и Нова и трите сте прави до някаква степен, по някакав на4ин отбльсква партниори за дьлгосро4на врьзка. Не знам защо така се получава , самата тя няма отговор на този вьпрос ...

*

Uran

• 6041
« Отговор #776 -: Юни 13, 2013, 08:58:01 pm »
При престоя на Сатурн в лъв -преди 6-7 години, не е ли имала известни възможности по отношение на партньорствата?

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #777 -: Юни 13, 2013, 09:12:10 pm »
да Уран както винаги си права ,това е и най-голямата любов на живота и но с женен мьж ....

*

elfidka

• 3129
« Отговор #778 -: Юни 13, 2013, 10:08:31 pm »
По картата на Гого,
Трябва пурво да бъдем сигурни на колко градуса с точност е К4 ?
Правена ли е ректификация на нейната карта ?

За този час на раждане, се вижда една коренна променя на дефиницията за любов при нея до година и половина, след което може да последва задомяване.
« Последна редакция: Юни 13, 2013, 10:17:19 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #779 -: Юни 15, 2013, 07:57:06 pm »
ами не е ректифицирана карта ... това което ми се набива на о4и е Плутон и ингреса му в Скорпион 4 ти дом и Юпитер в Телец и минаването му през МЦ като Юпитер е управител натален 5 ти. Аз по скоро до тълкувам с преминаване на хоби в професия , таи като тя е писател не толкова като любов и брак ;-)