Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179970 Прегледи
Re: Показатели за брак
« Отговор #780 -: Юни 16, 2013, 08:42:07 am »
здравеите имам нужда от помощ с карта на моя близка, въпреки напредналата и възраст до сега никога не е имала брак. Не мога да открия от наталната и карта кои са аспектите които говорят за това. Уран управител 7 ми дом , ме съмнява а и критичните му градуси 29. Гледаики символи4ните дирекции ми се струва 4е би могла да има съжутелство след около 9 години когато Уран съвпадне с натална луна. Мога ли да ви помоля за мнение ...

Бих и направила Ведически хороскоп, но на картинката са изтрити данните за месторождението.
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

*

gogo07

• *
  • 244
« Отговор #781 -: Юни 16, 2013, 12:55:23 pm »
в Брюксел , много ти благодаря

« Отговор #782 -: Юни 16, 2013, 05:02:09 pm »
 :blink:Благодарности akruks ...Извинявам се...едва сега видях,че си ми отговорила и ти на предната стр.

« Отговор #783 -: Юни 16, 2013, 06:41:40 pm »
в Брюксел , много ти благодаря

Притежателката на този хороскоп е амбициозна, взискателна към себе си - Ra в Lagnа,  трудолюбива (работохоличка направо) Su в 3-ти дом, педантична , изпипва всичко в детайли (в знака Дева),  има литературен талант, отлични комуникативни способности, силно развит интелект (Me в знак на екзалтация), освен  това Me в съединение със Su може да и донесе признание в обществото , даже известност. Финансовата и ситуация е променлива, ако става дума за пари изкарани с труд ( Mo във 2-ри дом). Може да се каже  печели си парите на периоди, вероятно разчита на хонорар.
Има усет и влечение към красотата и лукса - Ve  в 4-ти дом и в собствен знак. Особено си пада по комфортните  жилища и коли.
Ju в 8-ми дом показва влечение към окултно и езотерично знание, към спиритуално развитие, може би и астрология.
Благоприятно време за романтични отношения  се пада периодът на Ма (1988 -1995). Марс е управител на 5-ти дом. Тъй като планетата се намира в 12-ти дом връзките са завършвали с разрив, по-скоро по нейна вина.
 Тя се отъждествява с това, което върши. Сурия в 3-ти дом. Много е енергична и напориста.
Брак по всяка вероятност няма да има, тъй като 7-ми дом се намира, от една страна, в знак на Сатурн, което носи забавяне, препятствия, трудности. От друга страна Sa "живее" там, освен това в съединение с Ке дава  загуба, раздяла,  или  усещане за нужда от необвързване, от свобода. Аспектът на Ra от 1-ви дом говори за нереалистични очаквания от брака и за неправилно отношение към евентуалния партньор, което обрича връзката и я прави или трудна или невъзможна. Ако все пак се стигне до някаква близост на съпружески начала, то това ще стане много късно, някъде след 2029...Партьорът може би ще бъде значително по-млад, много алчен за пари и наслади, изкусен  в говора (може би със същите таланти и професия като въпросната дама).
"Когато ни споходи нещастие е най-добре да запазим спокойствие, защото все още не се знае какви ще са вредите, а какви ползите от него."
Платон

« Отговор #784 -: Юни 25, 2013, 08:49:54 pm »
Здравейте. Виждам тук много добри астролози :). Дали ще може някой да погледне тази карта - 28.06.1984 в 00.05 в Добрич - Въпроса ми е кога евентуално може да има брак, деца и т.н. Ходила съм при астролог и ми е казвал, че имам показател за развод и за втори брак евентуално :) Ще се радвам да чуя и други мнения или да се затвърдят тези. Благодаря Ви предварително.

« Отговор #785 -: Юни 27, 2013, 07:19:39 am »
Здравейте! Кои са астро факторите за ранен и късен брак според вас? Да не би да се гледат градусите на У7? Ранен градус-ранен брак и тн...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #786 -: Юни 27, 2013, 07:32:35 am »
Здравейте! Кои са астро факторите за ранен и късен брак според вас? Да не би да се гледат градусите на У7? Ранен градус-ранен брак и тн...
Асценденти в овен, везни, слънце,марс, венера в 7 дом с подобаващи аспекти от 1дом. Квадратът между марс-венера, точен дава склонност за голяма любов с бременност около 18 годишна възраст. Пример-моя роднина се омъжи на17-марс в ракв 7 ретро опозиран от сатрун, луна,венера, юпитер в 1 в козирог, а асцендентът е стрелец.
Познавам цяло семейство-майката, дъщерята и бабата се женят на 19 години, знам само х-па на майката-слънце в 7 дом-водолей, асц лъв, венера в овен в рецепция с марс, луна в 5 козирог....предполагам,че и трите имат акцентиран 7 дом.

За късен, или никакъв-сатурн и ретро в 7 дом, стелиуми в телец, козирог във връзка с 7 и у-ля му , управител на 7 акцентиран по някакъв напрегнат начин, или пък натоварен 1 дом...може и венера съвпад,квадрат , опозе сатурн.

И все пак-няма готови, точно работещи правила, човек си прави изборите.
За да се направи представителна извадка трябват тонове статистичен материал, къде го...
« Последна редакция: Юни 27, 2013, 07:45:43 am от Enigma »

*

Нова

• 3491
« Отговор #787 -: Юни 27, 2013, 08:21:31 am »
За късен, или никакъв-сатурн и ретро в 7 дом, стелиуми в телец, козирог във връзка с 7 и у-ля му , управител на 7 акцентиран по някакъв напрегнат начин, или пък натоварен 1 дом...може и венера съвпад,квадрат , опозе сатурн.

Ако може на тази възраст да съм показателна, но все пак най-вероятно ако има изобщо такъв, той ще е късен, та потвърждавам:
Комбинация от р марс+р сатурн+р плутон в интерсептиран 7. Дори и в сидералната карта тези тримата си остават в 7. И трите в тригон с нелюбовна венера, при сатурна е много точен. Земни планети нямам, но у 7 е в първи и единствено прави сходящо каре с нептун.
Светила в първи. Вълк единак съм отвсякъде. Дори любовта бързо ме натоварва и ми пречи.

« Отговор #788 -: Юни 27, 2013, 08:28:27 am »
Да се включа и аз за статистиката, не съм стара мома, но може би натам да отиват нещата, та какво имаме насреща:
АЦ Везни, Венера квадрат Марс (Везни-Козирог), стелиум в Козирог (Луна, Марс, Нептун, като МАрс е У7). Много ми е трудно да открия човек, който да ме заинтересува, до сега съм имала една-единствена смислена и дълга връзка, кандидати не ми липсват, но сякаш ТОЙ все още не се е появил.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #789 -: Юни 27, 2013, 09:11:16 am »
А предложенията за брак дали се виждат в радикса? Бившия ми приятел ми беше предложил баш на 14-ти февруари преди 4 или 5 години,само след 4 месечна връзка.Аз приех,но някак със свито сърце и му казах да не избързваме със сватбата,а да почакаме още една година,за да се опознаем по-добре. Та мина годината и като го опознах разбрах,че съвсем не искам да се омъжвам за него. Та се чудя дали това се вижда в радикса...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #790 -: Юни 27, 2013, 10:19:28 am »
Мен ми се струва, че интерсептиран знак в 7ми дом говори за повече от един брак.

а майка ми има стелиум в козирог, включващ и У7 и има два брака. Но и интерсептиран знак в 7ми

*

Нова

• 3491
« Отговор #791 -: Юни 27, 2013, 10:23:38 am »
И Синухето така ми каза, аз му говоря, че направо ще ми се случи втория /защото е ясно, че с този юпитер Той ще е, а и застарявам, нямам време за два/, а Синухето ми отговаря, че "много зная аз какво ще ми се случи" ))))

« Отговор #792 -: Юни 27, 2013, 11:44:32 am »
Явно никой не се интересува от моята скромна карта :)

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #793 -: Юни 27, 2013, 11:48:19 am »
Явно никой не се интересува от моята скромна карта :)
По ред причини не мога да качвам карти, ако някой я качи-ще се включа. Не форсирай излишно-много хора, много инфо, динамичен живот, времето-малко :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #794 -: Юни 27, 2013, 01:15:41 pm »
Ето я картата.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #795 -: Юни 27, 2013, 01:40:21 pm »
Здравейте. Виждам тук много добри астролози :). Дали ще може някой да погледне тази карта - 28.06.1984 в 00.05 в Добрич - Въпроса ми е кога евентуално може да има брак, деца и т.н. Ходила съм при астролог и ми е казвал, че имам показател за развод и за втори брак евентуално :) Ще се радвам да чуя и други мнения или да се затвърдят тези. Благодаря Ви предварително.
[/quote
Сега накратко, после-пак...„Картата ти е тип пясъчен часовник, в определени моменти-периоди работи горният етаж-тежкарите и марс, работа, социални отношения, после идва ред на първия етаж-личните планети, силно домашни, с необходимост от дом, любов, обгрижване.
Подвижните оси-да, дават склонност към НЕ само 1 брак, но ако си преживяла връзка на сем.начало досега напр. и се оглеждаш  за друга-то значи си минала първия сезон....Точно обратното-сатурн=трайност и марс=трон в скорпион тригонират слънце и венера,което си дава трайност и стабилност във връзките. От друга страна пък луната прави тригон с плутон, което показва,че сравнително по-лесно преживяваш критични ситуации.
Да, слънцето си има опозиция с юпитер, но няма готови стопроцентови рецепти, ако искаш да си задържиш нещо, ще направиш усилия, приемеш негативите...Мъжът може да го търсиш покрай работата си.
Нямаш огън-малко дръзваш и рискуваш по принцип. Скоро юпитер ще съвпадне с меркурий-управляващ 7 и в 5 , ето ти шанс, а преди това ще мине и през слънце и венера... ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #796 -: Юни 27, 2013, 01:56:06 pm »
Как да няма, нали има Уран и Нептун в Стрелец, а Нептун и управлява асцендента?

*

Нова

• 3491
« Отговор #797 -: Юни 27, 2013, 02:04:54 pm »
Веско, това и аз го имам, ама какво от това. Но тя има у7 в 5 дом, венера и слънце в 4, има стремеж към любов, хубави аспекти отгоре към тях. Луна на к4. Но и идеализиране на партньора и търсене на съвършения по нептун, което си е проблем и за мен сериозен. Може и семейството да пречи нещо, да не си дават цветето в саксия, какви са тези опозиции по оста 4-10, че и от у4?

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #798 -: Юни 27, 2013, 02:53:38 pm »
Как да няма, нали има Уран и Нептун в Стрелец, а Нептун и управлява асцендента?
[/quot

Ами така, не са планети от септенера, ще дадат своята специфика повече като друго влияние, това е за мен, отчитам ги с ОМ
Външните планети не са лични
Може и юпитер да й упрявлява асцендента, въпрос на гледна точка...

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #799 -: Юни 27, 2013, 02:55:59 pm »
На мен лично плутон, и нептун не са ми дали събитие в живота, дълбоко осъзнаване, проблем и криза-да...Виж уран е друго -при мен...  :P