Цитат на: Uran в Септември 07, 2013, 08:57:15 pmAз имах гадже, което искаше да става шеф на "Нефтохим" (това- съвсем сериозно). Е, не стана точно на това шеф, по обективни причини, но е СЕО. Стига бе! Тука да не станем все баджаначки.
Aз имах гадже, което искаше да става шеф на "Нефтохим" (това- съвсем сериозно). Е, не стана точно на това шеф, по обективни причини, но е СЕО.
:blink:Mirabella ,какво имаш предвид-това,че Марс е слаб в Рак ...това ли е причината да няма качествени мъже...Ако беше в Овен или в Козирог...можеше и да се появи някой бабаит/лошо момче ...това ли имаш предвид???Аз по принцип не харесвам мъжете от зодия Рак/бившият ми,а и други познавам/-не са ми "на сърце",много сме различни,като темперамент.Имам нужда от Огън и Въздух майййййййййййй...да ми "разпалят" пожара и страстите...
Стой та гледай какви глупаци харесвах.
;DКъм Калоян...ти нали такива "махленски" теми за "либоффф" не понасяш...как така се присъедини...Данеби да те споходи Либофта ...та да ти "размекна" душата???
Един древен философ беше писал, че обществото се състои от следната йерархия:1. Мъдреци2. Военни3. Земеделци и занаятчии....дано разберете забележката ми!
Жалко, можеше да си ни от помощ.
Цитат на: Нова в Септември 07, 2013, 09:24:42 pmЖалко, можеше да си ни от помощ.1. как точно?2. Уран, не е почти, а направо! ))) 3. Аз пък като ви слушам, си мисля, че или сте глупави, или се интересувате само от несериозни неща
Липсват свирачите на арфа. :blink: