Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179368 Прегледи
*

Divna

Re:Показатели за брак
« Отговор #40 -: Януари 07, 2010, 01:08:13 pm »
Moje li togava drugite podkrepia6ti aspekti da sa tr. Venera varhu nat. Pluton i nat. Upiter ili po-skoro tr. Uran varhu nat.descendent (nat. desc. mu e upravliavan ot Uran, a vijdame 4e Vodoleii e upravitel na 5 dom. Prez 5 dom preminavat sy6to tranziti kato Upiter i Neptun. Tr. Slantze pravi savpad s nat.Slantze i trigon s nat. Upiter v 5 dom. Ili naii-ve4e triabva da se nablegne na tova, 4e tr. Mars (11 dom e v rac), a nat. Luna se namira v 7 dom (saprugata) i praviat trigon (zna4i toii sre6ta podhodia6tata jena)
Mars v aspect Luna i Uran v aspect Luna mislia 4e davat vlubvane v slu4aia (7 dom) ama moje i da gre6a.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #41 -: Януари 17, 2010, 12:18:26 am »
един от случаие в които е ясно каква ще е патньорката при мъжете се оказва от първият  мажорен аспект, който прави луната, но не разходящ - при някои мои познати  тази зависимост е очевидна и буквално изразена в натала

при дамите се счита, че това е първият аспект, който прави слънцето и в двата случая съвпадите се водят най- силни; моля дами да споделите дали при вас се потвърждава правилото?
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 12:30:49 am от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

« Отговор #42 -: Януари 17, 2010, 12:55:29 am »
един от случаие в които е ясно каква ще е патньорката при мъжете се оказва от първият  мажорен аспект, който прави луната, но не разходящ - при някои мои познати  тази зависимост е очевидна и буквално изразена в натала

при дамите се счита, че това е първият аспект, който прави слънцето и в двата случая съвпадите се водят най- силни; моля дами да споделите дали при вас се потвърждава правилото?

Kaya, tova ne go znaeh, no e dosta interesno.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Януари 17, 2010, 12:58:03 am »
Ами мога да споделя и мисля, че наблюденията ти се потвърждават при мен.  :blink:
Първият аспект на Слънцето е съвпад със Сатурн - партньорът асц Козирог, с Марс в Козирог
Следващият ми аспект е секстил с Марс - Марс му е в 1 дом и проявява доста Марсови качества
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Януари 17, 2010, 01:28:33 am »
При мен първият аспект на Слънцето е тригон със Сатурн, след което следва опозиция с Плутон. Някой сатурново-плутонов ще да е, голям "късмет", няма що!  :91: Но като си гледам индийската карта, до брак едва ли ще се стигне, друга ми е мисията...  :25: :bedtime2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #45 -: Януари 17, 2010, 07:07:11 am »
Това е много вярно и може да се приложи както за броя и образа на всяко дете,така и за брака /браковете/. Също и за броя им. По сходящите аспекти към управителите на домовете. Тук бая народ си купихме книжката на Каръл Ръшман, но явно не всички са я прочели още.  :blink: 

« Отговор #46 -: Януари 17, 2010, 08:43:54 am »
Аз не мога много да схвана, може ли да обясните. Слънцето ми прави квадратура с Марс и опозиция с Уран .

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #47 -: Януари 17, 2010, 08:58:52 am »
При транзит на Венера през АС и първи дом на човек му се иска да изглежда привлекателен, да въздейства върху другите, да бъде оценен и забелязан. Ако транзитът не е съпроводен с влюбване/увлечение, т.е. когато липсват други подкрепящи аспекти - транзитни, прогресивни и прочие, възможно е да се отделя повече внимание на външния вид, стила, визията и въобще всичко, с което се отличаваме външно от другите. При преминаване на Венера през първи дом в женска карта в рамките на периода се зачестяват посещенията на фризьорски и козметични салони, визажисти, магазини за модни и луксозни стоки. Може да се появи желание да се промени прическата, цветът на косата, да се следва някаква модна тенденция... Искаме да изглеждаме привлекателни в очите на другите, отделяме повече време и средства за козметика и грим. Възможни са по-импулсивни и необмислени харчове, по ще сме склонни да си угаждаме. :)

миналата година на възврата на Венера /тя е в 12 дом/, значи точно преди първото ми дело за развода е била на асцедента ми - април месец. е не се влюбих, купих си обувки на висок ток - поне 12см ток, а който ме познава знае, че ходя само с маратонки  ;D   и до съда стигнах с такси, там се мотахме около час и на тръгване вече сълзи ми избиваха от очите, хванах си такси до вкъщи, защото проклетите обувки са само за показване, а не за носене  :41:

тааа не ми се мисли сега като ми кацне на асцедента скоро каква простотия ще свърша отново  :-X

това за аспектите е вярно, но от личен опит ви казвам, че и куинконса трябва да се включи в тях. моят първи брак е по куиконс на Слънце с Уран - взех мъж с асцедент водолей и Слънце в съвпад Уран. вторият аспект е квадрат на Слънце със Сатурн - сигур ще е някой дърт козел  :91: :85: :57:

интересното е, че разликата между двата аспекта е само 25 дъгови минути  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #48 -: Януари 17, 2010, 09:14:37 am »
вторият аспект е квадрат на Слънце със Сатурн - сигур ще е някой дърт козел 
може и да е Дядо Коледа ,ама стиснат :angry:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #49 -: Януари 17, 2010, 09:21:31 am »
вторият аспект е квадрат на Слънце със Сатурн - сигур ще е някой дърт козел 
може и да е Дядо Коледа ,ама стиснат :angry:

ако е такъв, да си седи при Снежанката - ни ща стиснати мъже  :57:

« Отговор #50 -: Януари 17, 2010, 09:24:27 am »
те като остареят всички мъже се стискат- проблеми с простата ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #51 -: Януари 17, 2010, 09:30:01 am »
 :blink: :blink: АЗ с тия минорни аспекти - май нямам показатели за брак. Най-точния аспект е полуквадрат на Слънцето с Венера, СЛВ и съответно квадрат и половина с ЮЛВ. След това е сентагона на Слънцето с Плутон 99.45, сле това са съответно тригон с Лилит и квадрат с Уран - май ще си остана небракувана цял живот  :03: :49:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #52 -: Януари 17, 2010, 09:52:31 am »
Но като си гледам индийската карта, до брак едва ли ще се стигне, друга ми е мисията...  :25: :bedtime2:

там как се гледа  :-[? ДК и

daisyline- гледала съм карти където съвсем не е буквално - майка ми има само разходящ съвпад слънце мерк ( баща ми никак не е близо), марс има квадратура със сатурн-пак няма съвпадение (  респективно е положението в картата на баща ми)
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 10:16:11 am от Kaya »

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #53 -: Януари 17, 2010, 10:06:31 am »
При мен  :sun: в  :ta: прави  :tri: :le: :mar:,  :tri: :jup: :vi:,  :tri: :nep: :sa: и  :tri: с  :le: :vlu:.
Да разбирам ли ,че  най-подходящ ще бъде някой Лъв ?!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #54 -: Януари 17, 2010, 10:12:47 am »
При мен  :sun: в  :ta: прави  :tri: :le: :mar:,  :tri: :jup: :vi:,  :tri: :nep: :sa: и  :tri: с  :le: :vlu:.
Да разбирам ли ,че  най-подходящ ще бъде някой Лъв ?!

аз доколкото съм разбрала се гледат следващите аспекти - тези дето се образуват ако предвижиш Слънцето си до края на знака в който се намира  :rolleyes:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #55 -: Януари 17, 2010, 10:18:18 am »
ТОТ , не го разбирам това.. :-X

*

Kaya

• 2893
« Отговор #56 -: Януари 17, 2010, 10:21:02 am »
гледаш градусите- на слънцето например ( 5гр) , ако марс е на 4.30 се води разходящ, но ако юпитер е да кажем в 6 гр се брои този аспект;

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #57 -: Януари 17, 2010, 10:29:19 am »
Слънцето ми е в първия градус  и няколко минути, Марс и Юпитер/те са в съвпад/, но сега виждам,че само аспекта с марс /на 27 градуса/ го броя, а Юпитер е 0 градуса и 17 минути.Нептун пък е 22 градуса.Надявам се правилно да съм се ориентирала?!
Благодаря ти Kaya! :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #58 -: Януари 17, 2010, 10:45:44 am »
слънцет марс и юпитер в един знак ли са?

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #59 -: Януари 17, 2010, 10:48:46 am »
слънцет марс и юпитер в един знак ли са?
Марс и Лунните възли са в Лъв, а Юпитер -в Дева.
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 10:57:02 am от Londa »