Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179660 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Показатели за брак
« Отговор #60 -: Януари 17, 2010, 11:22:33 am »
добре ;D
чакай да почнем пак- слънцето ти е съвсем в началото на телец 1, 5 гр- всичко  преди 1, 5 градуса е разходящ съвпад т.е. не се брои ( 27, 28 гр, 0 гр)
гледаме съвпади или квадрати, опозиции, които слънцето ще направи, ако няма нещо на 2 гр ( някъде)  започваме символично както казва Вещичка да движим слънцето в посока напред т.е. към близнаци: гледаме дали на 3 градуса няма да образува някакви аспекти, после на 4 и т.н.
т.е. докато стигне 27- 28 преди това сигурно е срещнало други аспекти, за да образува някакви отношения. в колко градуса например ти е луната в рак?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #61 -: Януари 17, 2010, 11:32:59 am »
добре ;D
чакай да почнем пак- слънцето ти е съвсем в началото на телец 1, 5 гр- всичко  преди 1, 5 градуса е разходящ съвпад т.е. не се брои ( 27, 28 гр, 0 гр)
гледаме съвпади или квадрати, опозиции, които слънцето ще направи, ако няма нещо на 2 гр ( някъде)  започваме символично както казва Вещичка да движим слънцето в посока напред т.е. към близнаци: гледаме дали на 3 градуса няма да образува някакви аспекти, после на 4 и т.н.
т.е. докато стигне 27- 28 преди това сигурно е срещнало други аспекти, за да образува някакви отношения. в колко градуса например ти е луната в рак?
Добре, :-[.........във Втори дом Близнаци, ми е Венерата на 15гр.58 мин, след което Луна в трети дом на 20 гр. и 13 мин.И след това идва пети дом с въпросния съвпад на Марс и Юпитер, имам и Сатурн в Дева.

http://img705.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img705/1778/004z.gif&via=mupload
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 11:48:37 am от Londa »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #62 -: Януари 17, 2010, 11:53:12 am »
И аз нещо не мога да схвана...Слънцето ми  в Близнаци на 1-вия градус.На 3-ти прави секстил с Марс,на 4-тия квадратура с Луната/ама нали тя е по-бърза,разходяща ми е квадратурата/,на 10-тия-тригон с Плутон,на 13-тия опозиция с Нептун и т.н.Ако ги гледам тези аспекти трябва да имам поне пет брака...В крайна сметка,ако поне веднъж се омъжа кой от всичките трябва да е ? :rolleyes:

« Отговор #63 -: Януари 17, 2010, 11:59:20 am »
И аз нещо не мога да схвана...Слънцето ми  в Близнаци на 1-вия градус.На 3-ти прави секстил с Марс,на 4-тия квадратура с Луната/ама нали тя е по-бърза,разходяща ми е квадратурата/,на 10-тия-тригон с Плутон,на 13-тия опозиция с Нептун и т.н.Ако ги гледам тези аспекти трябва да имам поне пет брака...В крайна сметка,ако поне веднъж се омъжа кой от всичките трябва да е ? :rolleyes:

Според мен би трябвало водещ да е секстилът с Марс, а другите биха се реализирали, ако имаш показатели за повече от един брак  :rolleyes: Разбира се, ти можеш да кажеш дали до сега е имало дългогодишна връзка с марсов тип, която се е разпаднала, за да знаем дали да я търсим в миналото или в бъдещето.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #64 -: Януари 17, 2010, 12:03:09 pm »
да и според мен трябва да се гледа първият аспект, а ако се налага и следващите  ;)

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Mia21

• 2502
« Отговор #65 -: Януари 17, 2010, 12:04:36 pm »
Марсов тип съм нямала.Нито съм се разправяла с зодия Овен,нито някакви асценденти...Спортисти,военни-не... :rolleyes:
А тази квадратура с Луната важи ли?Какъв трябва да е -Рак ли??????????
Ако е Рак-имала съм.Значи продължаваме напред! ;D
« Последна редакция: Януари 17, 2010, 12:09:48 pm от Mia21 »

*

Mia21

• 2502
« Отговор #66 -: Януари 17, 2010, 12:12:49 pm »
да и според мен трябва да се гледа първият аспект, а ако се налага и следващите  ;)

Ами изглежда се налага. ;D

*

abroad

« Отговор #67 -: Януари 17, 2010, 12:32:42 pm »
Но като си гледам индийската карта, до брак едва ли ще се стигне, друга ми е мисията...  :25: :bedtime2:

И на мен повечето индийци така ми го говорят ;D ;D ;D, само един прави изключение...

Иначе в западната ми карта нещата са навързани в индийска нишка:

това нали е сходящ аспект, при все че точният предстои

Освен това Меркурий управлява 7ми. Единственото ми продължително съвместно съжителство е с мъж със Слънце в Дева :rolleyes:. Според почето трябва да се появява партньор, винаги когато го пожелая, да ама не..Още повече Управлителят на 7ми е позициониран в 1ви /вече започвам да се съмнявам в това, релокацията може да е оказала фатално влияние в случая, или да съм родена 7-8 минутки по-рано :rolleyes:/.
Останалите сходящи аспекти до напускане на знака са квадрат Уран и куинконкс Сатурн, не съм попадала на такива със сатурново-уранови окраски до сега, пък то може и това да е проблемът,аз все бягам от такива ..., ще видим ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #68 -: Януари 17, 2010, 12:35:40 pm »
сега се сетих нещо интересно. когато бях на 17 години първата ми голяма любов беше със Слънце в рак, а имам Луна на 0,42* в рак. въпреки, че наталната позиция на Слънцето ми е 12,12* в риби, явно Луната в критичния градус си е казала думата... само, че ако се приеме за верен този аспект, то той се явява 3ти подред след куинконса на Слънце към Уран и квадрата на Слънце към Сатурн...

бряяяя чак дълбоко се замислих дали това може да е от съществено значение, защото до момента съм имала две големи любови първата с Рак, втората с ураново изчадие....

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Януари 17, 2010, 01:04:00 pm »
там как се гледа  :-[? ДК и

ДК по-скоро е допълнителна "екстра". Адски много неща се гледат и анализират, направо ум да ти зайде. И в раши, и в навамша. На мен ДК ми е Юпитер и се намира в 8 дом, в рецепция с АК Венера, която пък е в 6ти. Два бенефика, разположени в кофти домове. Но пък сега като вляза в антардаша на Венера, рецепцията може малко да позамаже положението. Но първо да доживеем дотогава....
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #70 -: Януари 17, 2010, 01:17:15 pm »
Как разглеждате аспект секстил между Марс и САтурн и двете ретроградни -  :sat: :ca: 4,45 гр   :sec:  :mar: :ta: 3,58 гр - сходящ ли е или разходящ  ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #71 -: Януари 17, 2010, 01:21:56 pm »
Как разглеждате аспект секстил между Марс и САтурн и двете ретроградни -  :sat: :ca: 4,45 гр   :sec:  :mar: :ta: 3,58 гр - сходящ ли е или разходящ  ;D

...интригуващ  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Януари 17, 2010, 01:28:15 pm »
Интересен въпрос. Може би най-добре е да се провери дали точният аспект предстои или вече се е разпаднал.
Сега проверих в ефемеридите, аспектът е бил точен малко преди Сатурн да тръгне ретроградно и се повтаря чак в края на декември, непосредствено след което Сатурн се връща в предходния знак. Така че според мен може да се сметне и за разходящ секстил, но не съм сигурна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #73 -: Януари 17, 2010, 01:35:40 pm »
сега се сетих нещо интересно. когато бях на 17 години първата ми голяма любов беше със Слънце в рак, а имам Луна на 0,42* в рак. въпреки, че наталната позиция на Слънцето ми е 12,12* в риби, явно Луната в критичния градус си е казала думата... само, че ако се приеме за верен този аспект, то той се явява 3ти подред след куинконса на Слънце към Уран и квадрата на Слънце към Сатурн...

бряяяя чак дълбоко се замислих дали това може да е от съществено значение, защото до момента съм имала две големи любови първата с Рак, втората с ураново изчадие....
Това което аз разбрах от книгата на К. Ръшман ,че за показатели за брак се имат в предвид само сходящите аспекти на Слънцето с планетите от Марс нататък.Разходящите и тези с по -бързите планети могат да показват другите ни връзки ,които съответно не са завършили с брак. Демек само мажорните сходящи аспекти на Слънцето при жените показват броя на потенциалните бракове .Моето Слънце например е на 18гр. Близнаци и има
Съвпад със Сатурн на 11 Близнаци-разходящ
Съвпад с Меркурий на 24 Близнаци-Разходящ ,като се има в предвид ,че е по -бърз
Тригон с Уран на 14 Везни-разходящ
Квадрат с Плутон на 29 Дева- единствения сходящ аспект на Слънцето,което показва един сключен брак.Това за мен означава,че дори този да се прекрати по някаква причина,втори няма да има. Поне не и законов.А съпруга ми въпреки ,че няма нищо Скорпионско е много властен,което отговаря на аспекта с Плутон
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Nebesna

« Отговор #74 -: Януари 17, 2010, 01:48:36 pm »

Разходящ е, Марс е по-бързата планета и бяга от Сатурн.

« Отговор #75 -: Януари 17, 2010, 01:54:26 pm »
Благодаря ви за коментарите  :88:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #76 -: Януари 17, 2010, 02:13:44 pm »
Мойто Слънце прави първо тригон с Плутон, а после прави съвпад с Юпитер.
Дотук имам един брак, ама със стрелец.  :-X
Изконсумирала ли съм си го Юпитерът и късметят или как?
А иначе харесвам наистина властни мъже, такива с вътрешна сила, като Путин примерно.
И искам втори брак, ама не смея да питам по хорар, щото не помня Лили вчера какво каза кога беше най-хубаво да си зададе въпроса.
 :-\

« Отговор #77 -: Януари 17, 2010, 02:18:09 pm »
И искам втори брак, ама не смея да питам по хорар, щото не помня Лили вчера какво каза кога беше най-хубаво да си зададе въпроса.

Хорара би ти дал верен отговор на този въпрос, ако има конкретен човек, а не по принцип. Просто смисълът на хорара е такъв.  :blink:

*

abroad

« Отговор #78 -: Януари 17, 2010, 02:22:49 pm »
Мойто Слънце прави първо тригон с Плутон, а после прави съвпад с Юпитер.
Дотук имам един брак, ама със стрелец.  :-X
Изконсумирала ли съм си го Юпитерът и късметят или как?
А иначе харесвам наистина властни мъже, такива с вътрешна сила, като Путин примерно.

Съвпадът е по-силен и ти си побързала да се възползваш ;D
Сега ти и е време да отработиш и проявиш тригона с Плутон :scorpios:

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #79 -: Януари 17, 2010, 02:24:33 pm »
Е защо трябва да има конкретен човек?
Аз не ща да се омъжвам за конкретен човек, а искам да се омъжа щастливо, като ми е все едно кой ще е щастливецът?  ;D

А иначе следващият ми съвпад е Сатурн. Значи съм се възползвала от Юпитер, а ми предстоят Плутон и Сатурн, брей че лоша перспектива.  :-X