Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179515 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Показатели за брак
« Отговор #80 -: Януари 17, 2010, 02:56:26 pm »
Мойто Слънце прави първо тригон с Плутон, а после прави съвпад с Юпитер.
Дотук имам един брак, ама със стрелец.  :-X

това е по правилата стерец= юпитер-  брак  слънце  мажорен аспект

Lillie, да знам, че са доста неща просто понеже засега нещо не съвпадат и се чудех ( аз си имам и неутрализирана куджа доша дето всички се ужасяват)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #81 -: Януари 17, 2010, 02:57:22 pm »
Е за втория брак какъв да диря?  :-\

*

Kaya

• 2893
« Отговор #82 -: Януари 17, 2010, 03:02:09 pm »
учудвам се, че точно ти търсиш подпис :unsure:- секстили и тригони дават достатъчно поводи за преживявания

*

Nebesna

« Отговор #83 -: Януари 17, 2010, 03:03:22 pm »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #84 -: Януари 17, 2010, 03:05:06 pm »
Небесна , твоят брак по "правилата" ли е?

*

Nebesna

« Отговор #85 -: Януари 17, 2010, 03:05:12 pm »

*

kaily

• 5145
« Отговор #86 -: Януари 17, 2010, 03:25:49 pm »
Да бе, с толкоз съвпади, секстили и тригони привличам куцо и сакато откак се помня.
 ;D
Ма сега напоследък май не привличам нищо, а не е като да не приличам на нищо.
Ошо разправя, че отворена втора чакра дава привлекателност за отсрещния пол. И ако някой иска да си върши работата необезпокоявано, си затваря втората чакра да не му налитат.
Пък другаде съм чела, че Ошо нарочно си отворил втората чакра да привлича последователи и после да ги обработва, като мухоловка така да се каже.
По тая логика може ли да се свърже втора чакра с аспектите и изобщо връзката между чакри и натал е интересна, някой има ли идея за повече инфо.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #87 -: Януари 17, 2010, 04:15:20 pm »
И аз четох 100 пъти книгата,ама нещо не мога да се ориентирам..
Слънце-на 23-я гр.,Водолей,в секстил с *пи-21 гр.,Овен и тригон с Марс-17,Близнаци-значи са разходящи и отпадат..
Полуквадрат с Луната,сходящ..Това освен да е разковничето? :o
И полусекстил с Венера,сходящ,ама тя хем не се брои,хем е преди Слънцето..
Нищо не ми се изяснява,пълна объркация.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #88 -: Януари 17, 2010, 05:06:58 pm »
аз доколкото съм разбрала се гледат следващите аспекти - тези дето се образуват ако предвижиш Слънцето си до края на знака в който се намира  :rolleyes:

Умницата ми!!!  :wub: Точно така,гледат се първите предстоящи аспекти. Ако гледаш за първия брак-гледаш първия аспект на управителя на 7 дом. За първо дете-първия аспект на управителя на 5 дом и т.н. Един ден си поиграх да разглеждам производните домове. Броих,гледах и се чудих как може толкова точно да е описано всичко. Е, как да не вярва човек в предначертаното???  :mellow:

*

kaily

• 5145
« Отговор #89 -: Януари 17, 2010, 05:36:36 pm »
Първият аспект на управителят на седмия ми дом Венерата е квадрат с Нептун, управител на четвърти.
За втори брак втори аспект на управителя на седми ли се гледа или първи аспект на управител на девети или кво изобщо?  :-[
Щото ако е вторият аспект на управителя на седми, то той ще се окаже опозиция Венера Уран и по-добре се откажем от тая мисла.  :'(

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #90 -: Януари 17, 2010, 05:54:56 pm »
Първият аспект на управителят на седмия ми дом Венерата е квадрат с Нептун, управител на четвърти.
За втори брак втори аспект на управителя на седми ли се гледа или първи аспект на управител на девети или кво изобщо?  :-[
Щото ако е вторият аспект на управителя на седми, то той ще се окаже опозиция Венера Уран и по-добре се откажем от тая мисла.  :'(

За втори брак се гледа 9 дом,нъл знаиш? Виж управителя на 9 дом какъв му е първия сходящ аспект.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #91 -: Януари 17, 2010, 06:15:02 pm »

За втори брак се гледа 9 дом,нъл знаиш? Виж управителя на 9 дом какъв му е първия сходящ аспект.

тъй ли  :o  туй пък не го знаех... обаче за първи брак твойто правило не важи щот управителя на 7я ми дом е самото Слънце и затова гледам неговите аспекти с другите...

ся за втори брак кое требе да гледам - сходящата квадратура на Слънцето със Сатурн или сходящия секстил на Плутон /управителя на 9я ми дом/ с Нептун  :-\  

въййййййй с Нептун ебаси дан ми се падне некое пиянде или залюхан рибок  :-X :-X :-X :-X :-X :-X  баса мамата има да го бия на почивки тоа и нема го изтърпя и един ден  :41: :41: :41:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Kaya

• 2893
« Отговор #92 -: Януари 17, 2010, 06:22:09 pm »
Скарлет,   зная  за упр на 7 и т.н., но не го намирам за вярно именно затова конкретизирах със слънцето ( и марс за момичета) и луна( венера за момчета)- е  и това не важи както стана ясно в абсолютни граници ( справка по предишен мой пост). Затова е добре дамите, които имат вече сключен брак да споделят дали при тях описаната зависимост работи :88:
ти май беше споменала, че съпругът ти е въздушен ( ако се лъжа се извинявам) ? твоето слънце да има сходящ аспект към управителят на неговия знак?

*

Nebesna

« Отговор #93 -: Януари 17, 2010, 06:23:33 pm »

Ми при мен управителят на 7-ми е Меркурий. Управителят на 9-ти е пак Меркурий.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #94 -: Януари 17, 2010, 06:24:54 pm »
обаче за първи брак твойто правило не важи щот управителя на 7я ми дом е самото Слънце и затова гледам неговите аспекти с другите...
 Хахахааааа.....много си сладка! Що реши,че аз съм ги измислила тези правила? Нали всички си купихте "Изкуството на предсказателната астрология" на Каръл Ръшман? Ако я нямаш,препоръчвам ти я горещо. Много е яка.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #95 -: Януари 17, 2010, 06:25:09 pm »
Куинсконсът броите ли го за мажорен аспект?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #96 -: Януари 17, 2010, 06:27:33 pm »
[ Затова е добре дамите, които имат вече сключен брак да споделят дали при тях описаната зависимост работи :88:
ти май беше споменала, че съпругът ти е въздушен ( ако се лъжа се извинявам) ? твоето слънце да има сходящ аспект към управителят на неговия знак?

Да,първият аспект,който Слънцето ми прави е съвпад с Меркурий. Въздушен знак е,да.  :blink:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #97 -: Януари 17, 2010, 06:28:18 pm »
Куинсконсът броите ли го за мажорен аспект?

Аз-да.

*

missKapriz

« Отговор #98 -: Януари 17, 2010, 06:32:11 pm »
За децата -5 дом е първото живородено дете ли?Броят ли се абортите

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #99 -: Януари 17, 2010, 06:34:00 pm »
Скарлетка имам я от миналата година книгата на Ръшман и съм я чела де, но просто при мен Слънцето е и управител на 7 дом - две в едно  ;D ;D ;D ;D ;D

Небесна, първият ми брак е по куинконса на Слънцето с Уран - явно действа. първият ми съпруг е везни, но Слънце съвпад с Уран и асцедент водолей  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/