Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179527 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Показатели за брак
« Отговор #100 -: Януари 17, 2010, 06:35:24 pm »
За децата -5 дом е първото живородено дете ли?Броят ли се абортите

По пети дом е първото заченато дете по принцип, като всеки аборт се брои за дете, макар и неродено.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #101 -: Януари 17, 2010, 06:36:47 pm »
За децата -5 дом е първото живородено дете ли?Броят ли се абортите

По пронцип и те трябва да се броят. Ако имаш такива, брой от 5 през дом за всяко следващо.

*

Nebesna

« Отговор #102 -: Януари 17, 2010, 06:37:06 pm »
Скарлет,   зная  за упр на 7 и т.н., но не го намирам за вярно именно затова конкретизирах със слънцето ( и марс за момичета) и луна( венера за момчета)- е  и това не важи както стана ясно в абсолютни граници ( справка по предишен мой пост). Затова е добре дамите, които имат вече сключен брак да споделят дали при тях описаната зависимост работи :88:
ти май беше споменала, че съпругът ти е въздушен ( ако се лъжа се извинявам) ? твоето слънце да има сходящ аспект към управителят на неговия знак?

Споделям:

Слънце на 19 гр. Водолей

1. съвпад с Луна на 16 Водолей (не се брои)
2. куинсконс с Плутон на 20 гр. Дева
3. куинсконс с Уран на 23 гр. Дева
4. квадратура с Нептун на 25 Скорпион
5. тригон с Марс на 29 Везни.

Близнаци на върха на 7-ми дом, Дева на върха на 9-ти. И двата дома се управляват от Меркурий, който е позициониран в Риби в съвпад с Венера

Имам един брак - съпругът е Риби с Асцендент Водолей (вероятно съм си отработила позицията на господаря на 7-ми дом в Риби и квадратурата на Слънцето с Нептун, а и неговото Слънце е в съвпад с мойта Венера в Риби)

Имала съм продължителни връзки (повече от 2 години) и с две Деви.
Имала съм и продължителна връзка (около 5 години) с един Водолей.

Как мислите? Следващият по коя планета ще дойде?

Ето и транзитите:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #103 -: Януари 17, 2010, 06:41:05 pm »
ми Небесна, нещо скорпионско или плутоново/марсово  :57:  ми се върти из главата  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #104 -: Януари 17, 2010, 06:47:06 pm »
ми Небесна, нещо скорпионско или плутоново/марсово  :57:  ми се върти из главата  :P

Топло, топло! Стига да не е Скорпион, че ще ми квадратира Слънцето.
Но това не означава, че няма да е някой, който е със силно плутоново влияние, макар и друга зодия. Може Асц да е Скорпион или управителят на Слънцето да е в Скорпион....и т.н. Защо мисля така? Ами защото тр. Плутон прави сходящ секстил с господаря на 7/9 дом Меркурий и с Венера У5 и У10.

Но тр. Нептун също не е за пренебрегване, щото навлиза в Риби и ще направи съвпад с Меркурий/Венера. Преди това тр. Юпитер в Риби ще ги аспектира, но за кратко.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #105 -: Януари 17, 2010, 06:47:38 pm »
стрелец или чужденец  ;D

брак при теб е реализиран с първия мажорен ( значи 90 гр) аспект слънце- нептун = мъж риба - пасва
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #106 -: Януари 17, 2010, 06:49:19 pm »
ми Небесна, нещо скорпионско или плутоново/марсово  :57:  ми се върти из главата  :P

Ммм дам, ей ся Юпитер капо й засили венерата и отиде в опозиция на плутона  :72: Може на някое пътешествие да стане заварката или чуждоземец.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #107 -: Януари 17, 2010, 06:49:23 pm »
стрелец или чужденец  ;D

брак при теб е реализиран с първия мажорен ( значи 90 гр) аспект слънце- нептун = мъж риба - пасва

Пасва много точно.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #108 -: Януари 17, 2010, 06:49:31 pm »
Първият ти съпруг е бил Риби. Имаш управител на 7 дом Меркурий,който е в Риби. Първият съвпад на Слънцето ти е с Меркурий. Но,въпреки че и 9 дом ти се управлява от Меркурий,може и да не ти се падне пак мъж Риби,щото следващия съвпад на Слънцето е с Венера. Може да е някакъв Венерино-Меркуриански тип, напримен Везни с асц. Риби или нещо подобно. Със Слънце и Луна във Водолей Телец няма да ти пасва. Но с тези Уран и Плутон в 9 дом не мисля,че ще имаш втори брак,най-много да се съберете с първия / Меркурий - управител на 7 и 9 домове/.  Но това е мое мнение.  :blink:

*

Nebesna

« Отговор #109 -: Януари 17, 2010, 06:53:04 pm »
Първият ти съпруг е бил Риби. Имаш управител на 7 дом Меркурий,който е в Риби. Първият съвпад на Слънцето ти е с Меркурий. Но,въпреки че и 9 дом ти се управлява от Меркурий,може и да не ти се падне пак мъж Риби,щото следващия съвпад на Слънцето е с Венера. Може да е някакъв Венерино-Меркуриански тип, напримен Везни с асц. Риби или нещо подобно. Със Слънце и Луна във Водолей Телец няма да ти пасва. Но с тези Уран и Плутон в 9 дом не мисля,че ще имаш втори брак,най-много да се съберете с първия / Меркурий - управител на 7 и 9 домове/.  Но това е мое мнение.  :blink:

Аз не говоря за втори брак! А за сериозна връзка.
Сестра ми живее без брак, а и дете имат...Всичко е толкова относително.

*

Nebesna

« Отговор #110 -: Януари 17, 2010, 06:54:48 pm »

Това някаква друга методика ли е, понеже по К. Ръшман се гледат само аспектите на Слънцето, преди да е напуснало знака?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #111 -: Януари 17, 2010, 06:56:16 pm »
Да,разбира се че е относително. А и Уран дава предразположения към съжителство без брак. Няма лошо. Но се узяпах и в друго - Венера ти управлява 5 дом и е в Риби. А ти имаш само една дъщеря засега,нали?  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #112 -: Януари 17, 2010, 06:57:45 pm »
Интересно ми е,тези които имат Слънце в последните градуси на знак как трябва да ги тълкуваме.По същия начин ли?

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #113 -: Януари 17, 2010, 06:59:51 pm »
Това някаква друга методика ли е, понеже по К. Ръшман се гледат само аспектите на Слънцето, преди да е напуснало знака?
 Не,просто това са мои наблюдения и поне това,което съм гледала, пасва и без да гледам аспектите до преди напускането на знака. Един вид прогресиране. Опитайте и при вас дали работят.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #114 -: Януари 17, 2010, 07:01:29 pm »
ми Небесна, аз просто "получих факс от космоса"  ;D  а не съм ти гледала картата с транзитите щото ми е много размазана и неясна /тоа тип карти/  ;D ;D ;D  просто написах първото което ми дойде на ума след като ти прочетох поста  ;D

*

missKapriz

« Отговор #115 -: Януари 17, 2010, 07:02:28 pm »
Моето Слънце е с най-голям градус в картата ми-27.Как да му опредедля предстоящите аспекти?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #116 -: Януари 17, 2010, 07:04:49 pm »
разглеждала съм картата на бившия - Слънцето му прави само един аспект - този с Луната. първият му брак, т.е. аз имам силна Луна в рак в 4 дом  ;D   други аспекти Слънцето му няма, ма и той уж живее с една фръцла вече 7 години, а вършее настрани много - просто не се чувства обвързан и туй то...   ама си е вързан за полата на майка си и до ден днешен  :85: :85: :85:

*

Nebesna

« Отговор #117 -: Януари 17, 2010, 07:06:05 pm »
Да,разбира се че е относително. А и Уран дава предразположения към съжителство без брак. Няма лошо. Но се узяпах и в друго - Венера ти управлява 5 дом и е в Риби. А ти имаш само една дъщеря засега,нали?  ;D

Да

*

Kaya

• 2893
« Отговор #118 -: Януари 17, 2010, 07:09:24 pm »
TOT- при мъж се гледа луна и венера
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #119 -: Януари 17, 2010, 07:09:48 pm »
 Не,просто това са мои наблюдения и поне това,което съм гледала, пасва и без да гледам аспектите до преди напускането на знака. Един вид прогресиране. Опитайте и при вас дали работят.

Трябва да проучим доста хора с по няколко брака, за да видим дали работи?