Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179404 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Показатели за брак
« Отговор #160 -: Януари 18, 2010, 06:19:36 pm »
 И аз съм на твоето мнени за брка й :-\, мисля лили каза, че е момче
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #161 -: Януари 18, 2010, 06:20:43 pm »
Да, по-горе някъде споменах, че с втория й съпруг имат син.
Всъщност това е второто й дете. А първото си дете /от първия съпруг/ не успява да износи и в напреднал срок й правят изкуствено раждане, т.е. има първо мъртвородено дете, също момче.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #162 -: Януари 18, 2010, 06:27:34 pm »

Радвам се. Значи системата на мадам Ръшман работи.

А, според мен изглежда, че не работи в този случай. Нали тя говори само за сходящи аспекти на Слънцето с планетите след Марс.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #163 -: Януари 18, 2010, 06:33:58 pm »
Да, в случая правилото за сходящите мажорни аспекти на Слънцето като че ли не работи, но пък не знаем какви са Асцендентите на двамата й съпрузи.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #164 -: Януари 18, 2010, 06:59:25 pm »
Работи и още как.  :blink: Става дума за сходящите аспекти и към Слънцето и най-вече съвпадите като се придвижат Меркурий и Уран.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #165 -: Януари 18, 2010, 07:00:02 pm »
И аз съм на твоето мнени за брка й :-\, мисля лили каза, че е момче

Не съм го видяла,съжалявам.  :-[

*

Nebesna

« Отговор #166 -: Януари 18, 2010, 07:01:25 pm »
Работи и още как.  :blink: Става дума за сходящите аспекти и към Слънцето и най-вече съвпадите като се придвижат Меркурий и Уран.

Бе жена, Ръшман въобще изключва аспектите на Меркурий, чети!
Интересно как ще придвижиш Уран скъм Слънцето? Слънцето се придвижва към Уран, не Уран към Слънцето, нали Уран е по-бавен....просто разсъждавам.

*

abroad

« Отговор #167 -: Януари 18, 2010, 07:02:05 pm »
Да, между другото забелязвам, че Луна в 8 дом в женска карта, особено във воден знак и при нощно раждане често дава живот, пълен с промени, нестабилност и драматизация във връзките.

Малиии, що така :41:

мда, или пияница :'(..
дали важи за мъжете водната луна?

:o Това пък защо

« Отговор #168 -: Януари 18, 2010, 07:08:11 pm »
Работи и още как.  :blink: Става дума за сходящите аспекти и към Слънцето и най-вече съвпадите като се придвижат Меркурий и Уран.

Интересно как ще придвижиш Уран скъм Слънцето? Слънцето се придвижва към Уран, не Уран към Слънцето, нали Уран е по-бавен....просто разсъждавам.

Мммм да! Ето това е казус и при мен, защото Уран е управител на К7, но следва Слънцето с 57 мин. Аспекта не би трябвало да е сходящ, но като У7 го характеризира като такъв.  :unsure: :unsure: :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Nebesna

« Отговор #169 -: Януари 18, 2010, 07:15:05 pm »
Момичета и момчета, аз мисля, че аспектите на Слънцето и Марс се гледат при всяка една връзка. Това е търсения мъж. А господарят на 7-ми дом, планетите в 7-ми и и техните аспекти имат значение, тогава когато връзката стане конвенционална.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #170 -: Януари 18, 2010, 07:23:43 pm »
Мисля, че разходящите аспекти също влияят, не се гледат само сходящите. Има карти, в които Слънцето/Луната нямат сходящи мажорни аспекти. И това не означава безбрачие.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #171 -: Януари 18, 2010, 07:26:56 pm »
А господарят на 7-ми дом, планетите в 7-ми и и техните аспекти имат значение, тогава когато връзката стане конвенционална.

Под "конвенционална" имаш предвид, когато се формализира?
При мен не е така. Дотук нямам брак и съжителство с мъж, но в по-важните ми връзки партньорът задължително има мажорен аспект на Юпитер към светилата. Имам Юпитер в 7 дом.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #172 -: Януари 18, 2010, 07:28:24 pm »
Мисля, че разходящите аспекти също влияят, не се гледат само сходящите. Има карти, в които Слънцето/Луната нямат сходящи мажорни аспекти. И това не означава безбрачие.

И аз това искам да кажа. Аспектът си е аспект - планетите се повлияват.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #173 -: Януари 18, 2010, 07:41:55 pm »
Вече можем да направим извода, че в астрологията нещата не са еднозначни, няма общовалидни правила, всичко е индивидуално  ;D

Снощи между другото се отдадох на Джйотиш, правих си free хороскопи в astrobix.com и в началото не можех да повярвам как е възможно да чета тълкуване толкова близко до истината, особено в частта "Професионална реализация". Пишеше, че от мен можело да стане добър юрист, ако не е това професията ми, ще ми се налага да работя с регулации и заявления. Последното е 100 % вярно към настоящия момент, занимавам се основно с регулации, директиви, наредби и заявления.
С хороскопа на съпруга ми обаче тълкуването не беше толкова точно, направо ми секна ентусиазма   ;D
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #174 -: Януари 18, 2010, 07:59:10 pm »

Това е само хипотетично придвижване. Ето,че показва този метод типовете партньори. Естествено,че Слънцето и Меркурий са по-бързи.  ;)

*

Nebesna

« Отговор #175 -: Януари 18, 2010, 08:28:36 pm »
Ами не, не показва. Защото ако следвахме правилата на Каръл Ръшман, трябваше да елиминираме всички разходящи аспекти, както и този на Слънце с Меркурий.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #176 -: Януари 18, 2010, 10:25:22 pm »
Kali, софтуера им нещо е прецакан с изчисление на часа не на мястото; т.е. не може да се вярва на въпросния free report- при мен дава планетите от 6 в 12 и обратно ( всичко ми е огледално)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #177 -: Януари 18, 2010, 10:29:16 pm »
Абе чудя се при кои реални бракове има аспект на Пепеляшка - Хиронът на единия в аспектх с Хирон, Венера, Юпитер или Нептун на другия.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #178 -: Януари 18, 2010, 10:37:20 pm »
Между другото, майка ми имаше огледален хиронов аспект с втория си съпруг, т.е. нейният Хирон в съвпад с неговото Слънце във Водолей и неговият Хирон в съвпад с нейното Слънце в Риби. Той има Венера в съвпад с Хирон, а майка ми беше с Хирон на АС. Бракът им беше едно голямо изпитание.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #179 -: Януари 18, 2010, 11:08:56 pm »
Между другото, майка ми имаше огледален хиронов аспект с втория си съпруг, т.е. нейният Хирон в съвпад с неговото Слънце във Водолей и неговият Хирон в съвпад с нейното Слънце в Риби. Той има Венера в съвпад с Хирон, а майка ми беше с Хирон на АС. Бракът им беше едно голямо изпитание.

И аз познавам такова семейство с огледален съвпад на Слънце с Хирон - той Водолей, тя Козирог. Казват Хирон бил незаслужената болка. Но като се замисля, то кой ли брак не е изпитание?