Здравей Гост

Показатели за брак

• 981 Отговора
  • 179635 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Показатели за брак
« Отговор #180 -: Януари 19, 2010, 02:57:00 am »
за брак в женски хороскоп аз  гледам и марс. а в мъжки и венера ,освен луна.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #181 -: Януари 19, 2010, 08:22:26 am »
Kali, софтуера им нещо е прецакан с изчисление на часа не на мястото; т.е. не може да се вярва на въпросния free report- при мен дава планетите от 6 в 12 и обратно ( всичко ми е огледално)

Kaya, можеш ли да препоръчаш друг сайт, който да прави индийски хороскопи онлайн? Аз не си бях виждала натала, така че нямаше как да открия разликите.
Благодаря ти.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Asol

• 4140
« Отговор #182 -: Януари 19, 2010, 08:35:53 am »
Ами не, не показва. Защото ако следвахме правилата на Каръл Ръшман, трябваше да елиминираме всички разходящи аспекти, както и този на Слънце с Меркурий.

Ако се гледат всички аспекти, като на първо място са съвпадите към Слънцето наред с Меркурий и без да се съобразяваме с написаното от Ръшман, то това би трябвало да означава, че много жени ще привлекат някой Меркуриев тип, защото Меркурий не се отдалечава много от Слънцето.  :blink: От мои лични наблюдения върху картите на други хора смятам, че управителят на седми е по-интересен - Луната на жената, ако картата на мъж, е възможно да е със знака от седми дом. Също аспектите на планетата в седми дом, ако има такава.  Така че вероятно е удачно да разширим теорията на Ръшман, така си мисля.
« Последна редакция: Януари 19, 2010, 08:39:54 am от Asol »

*

Nebesna

« Отговор #183 -: Януари 19, 2010, 08:46:07 am »
Ами не, не показва. Защото ако следвахме правилата на Каръл Ръшман, трябваше да елиминираме всички разходящи аспекти, както и този на Слънце с Меркурий.

Ако се гледат всички аспекти, като на първо място са съвпадите към Слънцето наред с Меркурий и без да се съобразяваме с написаното от Ръшман, то това би трябвало да означава, че много жени ще привлекат някой Меркуриев тип, защото Меркурий не се отдалечава много от Слънцето.

Не смятам, че това е показателно - Меркурий може да попадне в съседните знаци, което не се счита за съвпад, освен това му е "отнета" възможността да образува секстили, тригони, опозиции и квадратури, т.е. броят на възможните мажорни аспекти на Меркурий към Слънцето не е много голям.

*

Nebesna

« Отговор #184 -: Януари 19, 2010, 08:50:20 am »
Първият ми съпруг е Риби, което точно отговаря на описанието на най-силния аспект на моето Слънце във Водолей в квадрат с Нептун в Скорпион). Нека  ви кажа, че аз съм се омъжила при прогресивен МЦ в съвпад с натален Марс във Везни (прогресията на МЦ, спрямо Слънцето или Марс при първия брак на жените е един от факторите, които руските астролози ползват при ректификация и изтъкват като много точен фактор).

*

Lillie

• 30532
« Отговор #185 -: Януари 19, 2010, 12:31:53 pm »
за брак в женски хороскоп аз  гледам и марс. а в мъжки и венера ,освен луна.

И в индийската астрология е така.
Юпитер и Марс в женска карта, Венера в мъжка карта. Но в съвременното западно общество по-скоро Марс е сигнификатор на мъжа. Луната в мъжка карта се гледа, само ако управлява 7 дом или се намира там, иначе на друго е сигнификатор. Иначе Венера и Луна могат да показват жените, от които е заобиколен.
Освен това Юпитер е джиивакарака в мъжка карта, а Венера в женска, т.е. показват каква е есенцията, същността на човека.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #186 -: Януари 19, 2010, 12:40:05 pm »
прогресията на МЦ, спрямо Слънцето или Марс при първия брак на жените е един от факторите, които руските астролози ползват при ректификация и изтъкват като много точен фактор.

Да, интересно, навремето като си гледах дирекциите за в бъдеще, точно по този аспект се ориентирах. Но при мен при опозиция на дир. МС към нат. Слънце нищо не се случи. В интерес на истината дори не знам с какво да свържа този аспект, трябва да помисля... Същото важи и за транзита на Юпитер през МС - вместо примамливи кариерни възможости точно тогва се случи тотален крах. Наистина обещанията бяха големи и съответно очакванията ми, но бях измамена от некоректен работодател. А фирмата се славеше като много "престижна" и наистина тогава си мислех, че това е шансът на живота ми.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #187 -: Януари 19, 2010, 01:30:15 pm »
Major aspects
Sun Trine Jupiter 3°55
Sun Opposition Neptune 1°01
Sun Trine Pluto 2°28
Moon Quincunx Mars 2°54
Mercury Trine Mars 0°33
Mercury Opposition Uranus 5°41
Venus Quincunx Pluto 2°47
Venus Sextile Ascendant 5°46
Jupiter Sextile Neptune 4°56
Jupiter Square Ascendant 3°25
Uranus Trine Ascendant 4°28
Neptune Sextile Pluto 1°27
Neptune Quincunx Ascendant 1°31
Pluto Square Ascendant 2°5
Тук първия аспект ли да гледам?
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #188 -: Януари 19, 2010, 06:48:46 pm »
 при твоите не става ясно кои са разходящи и сходящи :blink:
Kali-  ще потърся :blink:

по индийската имам съвпад марс и юпитер - с една дума, ако съм биал в индия щях да си харесвам жениха, но с венера съвпад раху в навамша ще кръшкотя ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nebesna

« Отговор #189 -: Февруари 24, 2010, 08:06:09 pm »
Ако гледаме 9-ти дом, с ретрограден Меркурий в заточение в опозиция на рождена Луна  доста трудно ще заживееш с някого. Иначе ще го търсиш красив и изискан- Меркурий е в съвпад с Венера. Може да е суетен и да държи на външния си вид, тактичен и с изтънчени маниери. Може да го срещнеш на път или много често да пътува по работа.

*

Ani03

« Отговор #190 -: Февруари 24, 2010, 08:54:34 pm »
 sunny77, аз мисля, че ще има брак и сериозни отношения с мъж, но малко на по-късен етап. В никакъв случай няма да останеш сама!

*

Nebesna

« Отговор #191 -: Февруари 24, 2010, 08:58:02 pm »
Да разбирам, че си останах сама и самотна....е по-добре отколкото да участвам в триъгълници и разни други многоъгълници....

Това ли ти казах? Не се самонавивай! И аз съм сама, но в никакъв случай самотна. Първото не зависи само и единствено от нас, но второто е изцяло в нашите ръце.

*

abroad

« Отговор #192 -: Февруари 24, 2010, 09:21:06 pm »
Ако търсиш отговори е хубаво да си подготвена да "чуеш" всякакви и да си отсееш, това което ти е нужно в момента.
Дори и добър и добронамерен астролог може да сбърка в прогнозите си по ред причини, но това не означава лошо отношение, ако в контекста на астрологията разбираш какво искам да кажа :blink:
Все пак не ни е дадено всичко, и точно когато трябва да разбираме и знаем

*

nerealna

« Отговор #193 -: Февруари 24, 2010, 09:32:20 pm »
Повечето хора тук не са професионални астролози. сега се учат и  са казвали, че избягват да отговарят на мн. сериозни въпроси !

не виждам някой да ти е отговорил неморално !

*

abroad

« Отговор #194 -: Февруари 24, 2010, 09:34:54 pm »
 :blink:
Май не си ме разбрала,
изобщо,
но аз съм си такава заблуждаваща и не добре обясняваща, а и трудно пиша много.
Това за морала в случая няма нищо общо...Кой и как ти е изкривил морала?! Въпросът е риторичен. :blink:
Дори и да не ти се вярва хората тук се опитаха да ти помогнат, да те насочат, да те замислят.
Готови отговори няма.
Положението на планетите е едно, но нюансите са много и противоречиви, доста по-често, отколкото ни се иска.
Тълкуването на личния ми хороскоп, например, според западната и индийска астрология е различно и то, забележи, съгласно знанията и уменията на много добри астролози, но това не означава, че те не са добри или пък, не дай боже неморални ;D
Ей тая последната дума не ми се върза в темата съвсем, ама нейсе

« Отговор #195 -: Февруари 24, 2010, 09:38:15 pm »
Да разбирам, че си останах сама и самотна....е по-добре отколкото да участвам в триъгълници и разни други многоъгълници....

Това ли ти казах? Не се самонавивай! И аз съм сама, но в никакъв случай самотна. Първото не зависи само и единствено от нас, но второто е изцяло в нашите ръце.

По-добре сама отколкото зле придружена...А това новото което чакаме и за което мечтаем ще бъде много по-добро от това което сме загубили защото изгубеното може би не сме го искали с цялото си сърце...А породят ли се съмненията любовта си отива...

Докато дишаш...надявай се!

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #196 -: Февруари 24, 2010, 10:25:02 pm »
Извинявам се за офтопика, но искам да ти кажа Съни,  че хората тук, които пишат са много точни и честно да ти кажа, аз не знам друг такъв форум.Не съм го казвала досега, но наистина много си ги харесвам, независимо,че не съм и на половината на знанията им. :-[Знам,че в трудни моменти хората очакват да чуят нещо хубаво, но трябва да бъдеш готова да чуеш всичко...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #197 -: Февруари 24, 2010, 11:00:45 pm »
Астрологията дава на някои надежда, на други алтернативни решения, разкрива ни перспективи и пътища, за които не се бяхме замисляли, но в никакъв случай целта на астрологията не е да създава и подхранва илюзии.
Казвам го извън контекста на темата и конкретното питане, просто споделям принципа, който следвам в заниманията си с тази наука.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #198 -: Февруари 25, 2010, 01:22:47 am »
sunny77, бракът ти кога беше сключен - 2000/2001 ли ?

*

holanda

« Отговор #199 -: Февруари 25, 2010, 10:25:32 am »
как установявате за късен брак и може ли да се прецени колко късен ще е той :unsure:?30-35...35-40 год.? :unsure:

що е то късен брак? ;D