Здравей Гост

Syn, koito ne izliza ot glavata mi

• 6 Отговора
  • 2996 Прегледи
Syn, koito ne izliza ot glavata mi
« -: Август 28, 2008, 05:47:23 am »
Iskam da spodelq neshto koeto synuvah predi 3 sedmici dokato bqh na pochivka na moreto. Synuvah ogromno pomeshtenie, diskoteka ili klub, vsichko beshe v bejovo i cherno, pesenta koqto zvucheshe beshe sandstorm  i imashe ujasno mnogo hora. Az razgovarqh s 3 momicheta, koito ne poznavam sqkash sa mi ujasno blizki priqtelki i imah ogromnoto jelanie da vidq edno momche, s koeto v deistvitelnost ne bqhme v osobenno dobri otnosheniq  ??? razgovarqh dosta dylgo vreme s edna ot 3-te za nqkakyv film , mislq che beshe komediq, sled koeto q pomolih da doide s men do bara. Hvanah q za za ryka i predi da napravq i krachka sqkash neshto me nakara da se obyrna i vidqh vyprosnoto momche, celiq oblechen v cherno (neshto koieto v deistvitelnost nikoga ne pravi),  usmihnah se shiroko, no me obze nqkakvo stranno chuvstvo za bezpokistvo, toi doide pri men i me pogali po kosata i liceto ot koeto me pobiha trypki. Stoeshe i me gledashe v ochite no ne kaza nito duma , imah chuvstvoto che tova prodylji dosta dylgo i izvednyj muzikata sprq i toi i vsichki ostanali izcheznaha, a az bqh na plaja, oblechena po syshtiq nachin kakto predi da se pribera i da zaspq , i edin moi priqtel mi kazvashe syshtite neshta kakto togava, no az ne go slushah a tyrseh neshto s pogled. Izvednyj chuh drynchene na stykleni butilki i osyznah che osven nas na plaja ima nad 100 choveka koito se zabavlqvat i nabludavat izgreva. Nz kak, no v tylpata zabelqzah dve poznati tymnokafqvi ochi koito syshto me nabliudavaha. Trygnah natam, ala s vsqka krachka imah chuvstvoto, che okolo men ima vse poveche i poveche hora, a celta mi e oshte po-daleche. Imah chuvstvoto che se zadushavam, no si misleh samo, che ne sym vijdala tolkova krasivi ochi! Chuh nqkoi da me vika po ime i me sgrapchi za rykata i dokato se chudeh kakvo stava vidqh che vsichki otnovo bqha izcheznali, a rykata mi dyrjeshe onova momche, tozi pyt oblechen v bqlo i s bql kasket, usmihna se, pregyrna me nejno i mi proshpna "Neka pone tuk e taka..." az se otdrypnah izumena i se obyrnah kym moreto, chudeiki se kakvo oznachava tova, no kogato vdignah ochi slynceto veche beshe izgrqlo, zaslepi me i se sabudih.
Zvuchi malko stranno, no shtom vse oshte go pomnq moje i da oznachava neshto. Blagodarq predvaritelno ako nqkoi moje da mi pomogne s raztalkuvaneto :)
PS: Sled tozi syn s vapronoto momche sme v po-dobri otnosheniq, prosto mi e interesno da razbera dali ima neshto obshto s tova.

*

Kali

• **
  • 1411
Re: Syn, koito ne izliza ot glavata mi
« Отговор #1 -: Август 28, 2008, 12:44:54 pm »
Сънищата понякога ни показват реалността по начин, различен от този, който виждаме. Могат да насочат вниманието ни към определени обекти и субекти, а защо не и да променят отношението ни към тях. А защо не са  били добри отношенията ви с това момче и въобще какво ги подобри? Можем ли да свържем настъпилата промяна със съня ти?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

« Отговор #2 -: Август 28, 2008, 02:58:10 pm »
Ami tova momche ima dosta osoben harakter i predi nqkolko godini se bqhme skarali zaradi nqkakva glupost, ot togava kadeto i da me videshe ne propuskashe vyzmojnost da se zaqjda ili kara s men. Edin den sled synqt mi poluchih sms s noviq mu nomer i sled kato se pribrah toi me potyrsi i izlizahme na nqkolko pyti  i ne sme se karali ot togava. :)

« Отговор #3 -: Август 28, 2008, 03:12:39 pm »
Iskam da spodelq neshto koeto synuvah predi 3 sedmici dokato bqh na pochivka na moreto. Synuvah ogromno pomeshtenie, diskoteka ili klub, vsichko beshe v bejovo i cherno, pesenta koqto zvucheshe beshe sandstorm  i imashe ujasno mnogo hora. Az razgovarqh s 3 momicheta, koito ne poznavam sqkash sa mi ujasno blizki priqtelki i imah ogromnoto jelanie da vidq edno momche, s koeto v deistvitelnost ne bqhme v osobenno dobri otnosheniq  ??? razgovarqh dosta dylgo vreme s edna ot 3-te za nqkakyv film , mislq che beshe komediq, sled koeto q pomolih da doide s men do bara. Hvanah q za za ryka i predi da napravq i krachka sqkash neshto me nakara da se obyrna i vidqh vyprosnoto momche, celiq oblechen v cherno (neshto koieto v deistvitelnost nikoga ne pravi),  usmihnah se shiroko, no me obze nqkakvo stranno chuvstvo za bezpokistvo, toi doide pri men i me pogali po kosata i liceto ot koeto me pobiha trypki. Stoeshe i me gledashe v ochite no ne kaza nito duma , imah chuvstvoto che tova prodylji dosta dylgo i izvednyj muzikata sprq i toi i vsichki ostanali izcheznaha, a az bqh na plaja, oblechena po syshtiq nachin kakto predi da se pribera i da zaspq , i edin moi priqtel mi kazvashe syshtite neshta kakto togava, no az ne go slushah a tyrseh neshto s pogled. Izvednyj chuh drynchene na stykleni butilki i osyznah che osven nas na plaja ima nad 100 choveka koito se zabavlqvat i nabludavat izgreva. Nz kak, no v tylpata zabelqzah dve poznati tymnokafqvi ochi koito syshto me nabliudavaha. Trygnah natam, ala s vsqka krachka imah chuvstvoto, che okolo men ima vse poveche i poveche hora, a celta mi e oshte po-daleche. Imah chuvstvoto che se zadushavam, no si misleh samo, che ne sym vijdala tolkova krasivi ochi! Chuh nqkoi da me vika po ime i me sgrapchi za rykata i dokato se chudeh kakvo stava vidqh che vsichki otnovo bqha izcheznali, a rykata mi dyrjeshe onova momche, tozi pyt oblechen v bqlo i s bql kasket, usmihna se, pregyrna me nejno i mi proshpna "Neka pone tuk e taka..." az se otdrypnah izumena i se obyrnah kym moreto, chudeiki se kakvo oznachava tova, no kogato vdignah ochi slynceto veche beshe izgrqlo, zaslepi me i se sabudih.
Zvuchi malko stranno, no shtom vse oshte go pomnq moje i da oznachava neshto. Blagodarq predvaritelno ako nqkoi moje da mi pomogne s raztalkuvaneto :)
PS: Sled tozi syn s vapronoto momche sme v po-dobri otnosheniq, prosto mi e interesno da razbera dali ima neshto obshto s tova.
Пиши на кирилица :P (вече съм на възраст човек и трудно се справям с латиницата пригодена към нашите думи :'( ;D ;D ;D)
Колкото до съня ти  ;),момчето ти е интересно и имаш желание за връзка с него ,независимо от това,че се карате и заяждате и т.н.
Определено виждам ,че имаш интерес към него ,макар да ти е кофти да си го признаеш ,но от друга страна обръщаш внимание на сънищата си с надежда те да ти предскажат подобна връзка :P ;)
Сънищата показват това ,което ние искаме.
« Последна редакция: Август 28, 2008, 03:17:23 pm от ЗЪБОЛЕКАР »

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #4 -: Август 28, 2008, 03:33:11 pm »
Цитат
Сънищата показват това ,което ние искаме.
Док, не съм съгласна с теб.  ;D
Вярно е, че има сънища, които отразяват и преплитат емоции, преживявания, впечатления от близките дни, но не всички са такива. Има ярки и запомнящи се сънища, независещи от личното ни отношение.
Само не казвай, че ти си нямал такива  ;)

Цитат
Ami tova momche ima dosta osoben harakter i predi nqkolko godini se bqhme skarali zaradi nqkakva glupost, ot togava kadeto i da me videshe ne propuskashe vyzmojnost da se zaqjda ili kara s men. Edin den sled synqt mi poluchih sms s noviq mu nomer i sled kato se pribrah toi me potyrsi i izlizahme na nqkolko pyti  i ne sme se karali ot togava.

Claymore, може и да не е искал да се заяжда, а да не знаел как да се държи. Може и ти по-силно да си преживявала събитията.

« Отговор #5 -: Август 30, 2008, 02:45:33 am »
hah ami ne bih kazala che ne iska, ima hora koito go pravqt s ogromno udovolstvie, no tova ne e ot znachenie. Blagodarq vse pak :)

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #6 -: Септември 01, 2008, 03:47:04 pm »
hah ami ne bih kazala che ne iska, ima hora koito go pravqt s ogromno udovolstvie, no tova ne e ot znachenie. Blagodarq vse pak :)

Това не е без значение. Опитай се да разбереш кое е вярно.