Здравей Гост

Поредният странен сън

• 2 Отговора
  • 1789 Прегледи
*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Поредният странен сън
« -: Август 28, 2008, 09:28:00 pm »
Гледам - маса. По нея - различни прибори, чинии, чаши, намиращи се във вдлъбната зона - т.е. там, където са, масата е вдлъбната. Капе някаква течност, която разяжда / размеква повърхността на масата и приборите минават през нея надолу. В единия край на масата - нещо като усукано човекоподобно същество, което е пъхнато през нея. През дупката му минават и ръцете и са леко усукани с краката му. То мърда, а аз трябва да отрежа краката и ръцете му, но едновременно.  ??? Подобни сънища не са рядкост при мен. Ще ми е интересно да видя предложения за тълкуване. И без смях, моля.  :-[
« Последна редакция: Август 28, 2008, 09:50:02 pm от Hermit »

Re: Поредният странен сън
« Отговор #1 -: Август 29, 2008, 02:56:23 am »
Надявам се ,че не очакваш да ти дам тълкуване на съня ти  ;D. Близо седмица гледам Stargate и съм достатъчно изперкал на тема извънземни ;) ,за да приемам съня ти като нормален.
Завиждам ти за живото въображение ,което ти позволява да сънуваш фантастика!

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
Re: Поредният странен сън
« Отговор #2 -: Август 29, 2008, 05:09:26 pm »
Бях писал преди доста време за по-особените си сънища с друг ник (тогава на този му бях забравил паролата, както и пощата, с която го бях регистрирал  :-[).
Ето още един сън: На два-три пъти сънувам "двоен" човек, т.е. с още едно тяло независимо от другото, което е леко прозрачно, но обикновено следва другото и после се "влива" в него. Също много любопитен сън...