Благодаря ти,rossin. 
Ето новата карта. :blink:Боряна,изинявам се за грешката.(ще изтрия другата карта)
MoonLight, би ли погледнала картата ми. Чета какви добри анализи правиш :blink:
Ще опитам,но имай едно наум,че все още се уча.

У2 в 8дом-финансови средства от области,които включват парите на другите.(например банкерство,психолози,изследователи)Тъй като имаме 2дом овен си мисля,че си напориста и активна по отношение печеленото на пари.Марса е на трон в скорпион,което добавя сила и дисциплинираност.Тригона му с Юпитер те прави личност с широки възгледи и лидерски умения;съвпада с Уран изисква влагането на много енергия,но също така се свързва и с импулсивни и рискови решения;тригона с АЦ може би те прави самоуверена,като не се свениш да изкажеш мнението си.
У6 в 1дом-независимо каква е работата ти,тя трябва да ти носи удовлетворение.Луната,като управител,е в овен-спомага в ситуации,където вземането на бързи решения е жизненоважно.Тригона с Нептун е възможно да прави чувствителна и отзивчива.Но все пак внимавай и за измами.

опозицията с Плутон предизвиква твърде много емоции(крайности в чувствата);тригона с МЦ-успех в обществена професия/помощ от жени,семейството.
У10 в 1дом-вероятно става въпрос за собствен бизнес???Това разположение е свързано с това,че всичко в живота ще постигаш сама.Юпитер в риби се проявява като желание да помагаш на другите.Тригона с Уран те прави свободолюбива-не обичаш наложени норми и ограничения.Привличаш се от новото и неизвестното.Квадратурата с Нептун те предупреждава да внимаваш за правни и финансови проблеми.И квадратура МЦ-амбициозност за материален комфорт. :blink:
От всичко това си мисля за професия на свободна практика.

(да включва енергичност,новаторски подход).