Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227535 Прегледи
Re: професия
« Отговор #1000 -: Май 06, 2012, 08:24:33 pm »
Муунлайт, страхотен анализ! Много ми харесва! :wub:

:-[ Благодаря ти,Мирабела. :wub:

« Отговор #1001 -: Май 07, 2012, 01:48:13 pm »
MoonLight - благодаря ! Наистина страхотен анализ :blink: !
Модният дизайн ми е страст, но не виждам никаква реализация в България, а обучението в чужбина е твърде скъпо. Ако завърша в България пък не съм сигурна до колко ще се реализирам в чужбина. Пък и се чудя дали Лилит не ми пречи в този 9-ти дом ;D !
На няколко пъти са ми казвали, че медицината ми подхожда, а аз самата я определям като една от опциите.
Та си мисля, кое ще е по-сигурно да запиша, нещо свързано с медицина и наука или такова свързано с изкуствата ?

« Отговор #1002 -: Май 07, 2012, 02:35:06 pm »
SunMoon,радвам се,че интерпретацията ми ти е харесала! :blink:
Обмисли внимателно вариантите,консултирай се и други,работещи в областите,към коите си се насочила.Въобще потърси всякакви странични мнения по въпроса.Но не пренебрегвай и зова на сърцето. ;) Желая ти успех!

п.п. според мен положението на Лилит в 9дом,по-скоро ще постави акцент върху духовното.Но пак казвам-според мен. :-[

« Отговор #1003 -: Май 07, 2012, 04:45:48 pm »
Мерси още веднъж за вниманието  :blink: !
По принцип Лилит в 9-ти дава интерес към философията и религията, но едва ли ще е свързано с професията ми.
Има само още един въпрос, не е по тази тема, но...какво да гледам за емиграция ? Темата индикации за емиграция малко ме обърква, прочела съм я почти цялата, но точна формула не намирам.

« Отговор #1004 -: Май 07, 2012, 05:09:06 pm »
 ;D Не знам до колко ще съм полезна по въпроса с емиграцията,но може би трябва да има връзка между 4,9 и 12домове или между техните управители. :-\

« Отговор #1005 -: Май 07, 2012, 05:45:59 pm »
Мерси :) !

« Отговор #1006 -: Май 08, 2012, 08:49:29 am »
Благодаря ти,rossin. :-[
Ето новата карта.  :blink:Боряна,изинявам се за грешката.(ще изтрия другата карта)
MoonLight, би ли погледнала картата ми. Чета какви добри анализи правиш :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1007 -: Май 08, 2012, 09:08:42 am »
По принцип Лилит в 9-ти дава интерес към философията и религията, но едва ли ще е свързано с професията ми.
Има само още един въпрос, не е по тази тема, но...какво да гледам за емиграция ? Темата индикации за емиграция малко ме обърква, прочела съм я почти цялата, но точна формула не намирам.

Девети дом винаги е свързан с професията, когато има аспект между У9 и У10 или У6, защото 9 дом е висшето образование или работа сързана с тематикана на 9 дом по принцип. Химиците ,  пасторите , травел агентите са професии по 9 дом. 
Не съм ти гледала картата, но само изказвам мнение.  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #1008 -: Май 08, 2012, 10:52:56 am »
Ето новата карта.  :blink:Боряна,изинявам се за грешката.(ще изтрия другата карта)

Ще опитам,но имай едно наум,че все още се уча. ;)
У2 в 8дом-финансови средства от области,които включват парите на другите.(например банкерство,психолози,изследователи)Тъй като имаме 2дом овен си мисля,че си напориста и активна по отношение печеленото на пари.Марса е на трон в скорпион,което добавя сила и дисциплинираност.Тригона му с Юпитер те прави личност с широки възгледи и лидерски умения;съвпада с Уран изисква влагането на много енергия,но също така се свързва и  с импулсивни и рискови решения;тригона с АЦ може би те прави самоуверена,като не се свениш да изкажеш мнението си.
У6 в 1дом-независимо каква е работата ти,тя трябва да ти носи удовлетворение.Луната,като управител,е в овен-спомага в ситуации,където вземането на бързи решения е жизненоважно.Тригона с Нептун е възможно да прави чувствителна и отзивчива.Но все пак внимавай и за измами. ;) опозицията с Плутон предизвиква твърде много емоции(крайности в чувствата);тригона с МЦ-успех в обществена професия/помощ от жени,семейството.
У10 в 1дом-вероятно става въпрос за собствен бизнес???Това разположение е свързано с това,че всичко в живота ще постигаш сама.Юпитер в риби се проявява като желание да помагаш на другите.Тригона с Уран те прави свободолюбива-не обичаш наложени норми и ограничения.Привличаш се от новото и неизвестното.Квадратурата с Нептун те предупреждава да внимаваш за правни и финансови проблеми.И квадратура МЦ-амбициозност за материален комфорт. :blink:
От всичко това си мисля за професия на свободна практика. :-\ (да включва енергичност,новаторски подход).

« Отговор #1009 -: Май 08, 2012, 01:36:14 pm »

Ще опитам,но имай едно наум,че все още се уча. ;)
У2 в 8дом-финансови средства от области,които включват парите на другите.(например банкерство,психолози,изследователи)Тъй като имаме 2дом овен си мисля,че си напориста и активна по отношение печеленото на пари.Марса е на трон в скорпион,което добавя сила и дисциплинираност.Тригона му с Юпитер те прави личност с широки възгледи и лидерски умения;съвпада с Уран изисква влагането на много енергия,но също така се свързва и  с импулсивни и рискови решения;тригона с АЦ може би те прави самоуверена,като не се свениш да изкажеш мнението си.
У6 в 1дом-независимо каква е работата ти,тя трябва да ти носи удовлетворение.Луната,като управител,е в овен-спомага в ситуации,където вземането на бързи решения е жизненоважно.Тригона с Нептун е възможно да прави чувствителна и отзивчива.Но все пак внимавай и за измами. ;) опозицията с Плутон предизвиква твърде много емоции(крайности в чувствата);тригона с МЦ-успех в обществена професия/помощ от жени,семейството.
У10 в 1дом-вероятно става въпрос за собствен бизнес???Това разположение е свързано с това,че всичко в живота ще постигаш сама.Юпитер в риби се проявява като желание да помагаш на другите.Тригона с Уран те прави свободолюбива-не обичаш наложени норми и ограничения.Привличаш се от новото и неизвестното.Квадратурата с Нептун те предупреждава да внимаваш за правни и финансови проблеми.И квадратура МЦ-амбициозност за материален комфорт. :blink:
От всичко това си мисля за професия на свободна практика. :-\ (да включва енергичност,новаторски подход).
Абсолютно си права :blink:. Имам собствен бизнес, който съм създала сама, който в момента е..  :-[, затова мисля да сменя попрището.  Какво мислиш за работа в съдебната система? Според моите бегли познания в астрологията ставам, но дали ще получавам удовлетворението, което от известно време ми липсва?

« Отговор #1010 -: Май 08, 2012, 01:50:49 pm »
Боряна,по въпроса ти за съдебната система не мога да ти отговоря. ;) За това няма смисъл да те подвеждам.
Относно липсата на удовлетворение-във всяка една професия има подобни периоди. :blink:
Но все пак ти си решаваш как ще се развият нещата.Успех от мен.

« Отговор #1011 -: Май 08, 2012, 01:55:22 pm »

Девети дом винаги е свързан с професията, когато има аспект между У9 и У10 или У6, защото 9 дом е висшето образование или работа сързана с тематикана на 9 дом по принцип. Химиците ,  пасторите , травел агентите са професии по 9 дом. 
Не съм ти гледала картата, но само изказвам мнение.  ;)

У9 (Венера) е в мажорен аспект (квадратура) с У6 (Уран), както и У6 е в аспект с У10 (Мерк).
По какъв начин се тълкуват аспектите между управителите ?

« Отговор #1012 -: Май 08, 2012, 03:37:22 pm »
Боряна,по въпроса ти за съдебната система не мога да ти отговоря. ;) За това няма смисъл да те подвеждам.
Относно липсата на удовлетворение-във всяка една професия има подобни периоди. :blink:
Но все пак ти си решаваш как ще се развият нещата.Успех от мен.
Благодаря ти MoonLight! :blink:

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #1013 -: Май 30, 2012, 07:57:30 pm »
Tова е един от най-прочутите ювелири живeли някога.

Изненадващо или не(за мен повече не) аспекти на Венера със Сатурн, но пък е наличен друг, с мистър ;D, доста интересно да се отбележи.
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 10:54:55 am от kris »

« Отговор #1014 -: Юни 13, 2012, 06:20:37 pm »
Знам, че ставам досадна /като всички новаци във форум/, затова отговорете ми по желание :blink:
На 40 все още търся себе си...
Родена съм на 01. 10. 1971 г. в Пазарджик, в 18.45 часа.
Какви са ми заложбите и талантите?
Благодаря, дами!!!

« Отговор #1015 -: Юни 13, 2012, 06:28:33 pm »
Знам, че ставам досадна /като всички новаци във форум/, затова отговорете ми по желание :blink:
На 40 все още търся себе си...
Родена съм на 01. 10. 1971 г. в Пазарджик, в 18.45 часа.
Какви са ми заложбите и талантите?
Благодаря, дами!!!

Здравей. :blink: Поствам наталната ти карта.
п.п. ще може ли да споделиш какво работиш към момента? ;)

Набързо един-два коментара по картата.Прави впечатление натовареният 6дом и знака везни.В радикса ти 2 и 3домове са свързани-възможно е финансите ти да идват от области,свързани с комуникация,транспорт,брат/сестра.
У2/У3 в 6дом-пари от сфери,свързани със здравето,обслужване,домашни любимци...
Меркурий и Слънце във везни-не обичаш конфликтите и надменното държание у околните,както и грубите обноски.
У6 в 6д-ежедневието ти ще включва някаква грижа или пак гореспоменатите области. :thinking: У10 във втори-кариерата ти ще е свързана с талантите ти и уменията.
Много интересна карта имаш. :blink:
« Последна редакция: Юни 13, 2012, 06:58:29 pm от MoonLight »

« Отговор #1016 -: Юни 14, 2012, 07:58:48 pm »
 :o, чета и не вярвам на очите си...
Всъщност, в момента се грижа за една възрастна жена, готвене, чистене и т.н., но не е тежка работа.
Е - това ли ми е таланта - да угаждам на другите?
Като се замисля - много приятно занимание :blink:
Колкото до грубите обноски - абсолютно, ненавиждам да ми се крещи и да крещя /много-много рядко го правя/ и направо изпадам в ужас и афект при такова държание.
Благодаря много, MoonLight, наистина съм удивена. Браво!
« Последна редакция: Юни 14, 2012, 08:04:55 pm от rossi9 »

« Отговор #1017 -: Юни 15, 2012, 10:34:38 am »
Цитат
Е - това ли ми е таланта - да угаждам на другите?

За талантите гледам 2дом,който при теб се заема от знака близнаци.Той се свързва с отлична мисъл,сръчност,успехи чрез писане,интерпретиране...

« Отговор #1018 -: Юни 16, 2012, 09:48:35 am »
MoonLight, продължаваш с изненадите, за което съм ти много задължена :blink:
Ще рече, че навремето правилно завърших руска филология с целта да стана преводач, само че не отчетох конюнктурата, май  ;)
По принцип - още от дете съм влюбена в книгите, дори мечтаех и аз да мога да разказвам така. Не се считам за сръчна, по-скоро имам идеи, но нямам търпението да ги реализирам /и постоянството/, рядко спазвам рецепти при готвене, но съм доста находчива.
Благодаря ти, че ми помогна отново да повярвам в себе си :88:

« Отговор #1019 -: Юли 17, 2012, 12:10:25 am »
Здравейте, разглеждайки форума попаднах на темата за професията и в съзнанието ми изникна една дилема която ме човърка от дете. Винаги съм имал влечение към психологията и мистиката нептун 12д тригон плутон 9д в скорпион и силен 12д са замесени. Мечта ми е да помагам на хора с психични и душевни проблеми ,но и политиката  като цяло ме влече и в момента уча МИО - не знам в каква посока да поема. Ако може с няколко думи да кажете вашето мнение. Благодаря ви предварително :blink:
http://www.astro.com/cgi/aclch.cgi?btyp=ack&&cid=vlbfilerATNHG-u1340734889
« Последна редакция: Юли 17, 2012, 12:17:31 am от spasimir ivanov »