Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227950 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:професия
« Отговор #280 -: Май 03, 2010, 07:33:53 pm »
Тия дето зачекнах-личен живот.

Голяма контактност, но същевременно и свенливост.
Предпочитания към доста по-млади и посредствени партньорки, леко глупавички, но задължително трябва да са хубави (Луна във Везни). Идеал - блондинка със сини очи.  ;D Не харесва жени с висок интелект.

Независимо кой знак е на К6 домът си има двама управители, защото почти целият Водолей е там.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #281 -: Май 03, 2010, 08:04:28 pm »
Запознава се с жени в близкото си обкръжение, в чатовете, сайтове за запознанства, дори обяви  - У7 в съвпад с Венера в 3 дом, ако приемем, че Водолей е на ДС. И отново, независимо дали Водолей или Риби са на ДС, целият знак Риби е в 7 дом, т.е. домът си има двама управители. И ако трябва да уточним, във връзките не присъства нептунова тема, а повече уранова. Но и самият съвпад на Венера с Уран е показателен. Венера е класически сигнификатор на партньорката в мъжка карта. Имал е някакви проблеми в гимназиална възраст и лек дефект в говора, което по ми се връзва с Плутон на К3.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #282 -: Май 03, 2010, 09:41:19 pm »
Какво може да показва рязък завой в професионалното развитие, освен Уран в 10 дом :-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #283 -: Май 03, 2010, 09:44:24 pm »
Честит нов аватар!  :P

Имам близка с Уран в съвпад с МС и няма никакви завои в кариерата, върши рутинна работа. Никога не си е сменяла професията, а и нейното е от професиите, които обикновено са за цял живот /медицина/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Nebesna

« Отговор #284 -: Май 03, 2010, 09:44:43 pm »
Какво може да показва рязък завой в професионалното развитие, освен Уран в 10 дом :-\

Уран в съвпад с господаря на МЦ.

*

Nebesna

« Отговор #285 -: Май 03, 2010, 09:45:34 pm »
Честит нов аватар!  :P

Имам близка с Уран в съвпад с МС и няма никакви завои в кариерата, върши рутинна работа. Никога не си е сменяла професията, а и нейното е от професиите, които обикновено са за цял живот /медицина/.

Плюй три пъти. Това е Уран.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #286 -: Май 03, 2010, 09:48:05 pm »

Уран в съвпад с господаря на МЦ.

Като в картата, която пуснах за пример по-горе.
Само че там има стелиум във фиксиран знак, кръстът на хороскопа е във фиксирани знаци, а и Сатурн в първи дом е устойчив към всякакви сътресения.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #287 -: Май 03, 2010, 10:06:39 pm »
Честит нов аватар!  :P

Мамуната е невероятна ;D

С Уран в 10 и взаимна рецепция с управителя на 2,6 и 10 съм имала няколко по-малки завоя, но едва ли е само това

« Отговор #288 -: Май 04, 2010, 02:33:53 pm »
  Точно тр.Уран на МС откъм ІХ - шефът ми тогава почина /лека му пръст/ и тръгнах по пътищата на юг и на север, да се пробвам в съвсем различни поприща. Смяна на работа, работно място и държави. Та през целия му пробег през 10 дом съм била малко на тръни. Сега вече е в 11 - така че ми е малкооо по-спокойно.

*

holanda

« Отговор #289 -: Юни 29, 2010, 08:18:02 pm »
 да,и на мен ми се струва много женски някак..нежен,лиричен..да не е танцьор? :lol:

« Отговор #290 -: Юни 29, 2010, 08:21:24 pm »
Да не реставрира някакви произведения на изкуството? Или нещо свързано с археология..
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #291 -: Юни 29, 2010, 08:35:51 pm »
 Много ретро планети има този младеж.
Да не е анестезиолог или пластичен хирург?(Венера, Марс, Нептун- Тквадрат )

*

Uran

• 6041
« Отговор #292 -: Юни 29, 2010, 08:37:37 pm »
А това че има брак и дете, не го прави заклет хетеросексуалист.  :-[ Говорим по принцип, а пък то какъв е, той си знае...

Така е по принцип, но обикновено бисексуалните изживявят някаква криза и се отразява на семейството. Засега всичко е наред....За по-нататък ще видим?

И дъщеря ми като има тао-квадрат Марс/Венера/Нептун - Е, все още не е станала лесбийка.  :kissd:

Така е, Небесна. Но тук изходих от позицията на планетите по дом, 2-5-8 дом. Мисля си, че крайно екстравагантен, все пак. Самовлюбен тип. Още мисля за професията...
Тези домове и планетите в тях ме умислиха. :blink:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #293 -: Юни 29, 2010, 08:39:07 pm »
струва ми се, че професията му е свързана с изкуство - да не би да прави татуировки?

*

holanda

« Отговор #294 -: Юни 29, 2010, 08:39:14 pm »
напоследък само за платена любов се говори  ;D.Забелязвам го във много от темите...  ;)

*

Nebesna

« Отговор #295 -: Юни 29, 2010, 08:41:11 pm »
Да не е анестезиолог или пластичен хирург?(Венера, Марс, Нептун- Тквадрат )

Не, мила! Ах тоз Нептун, значи! Толкова много лица може да има.

*

Nebesna

« Отговор #296 -: Юни 29, 2010, 08:44:05 pm »

Въпреки лъвския асцендент е малко самовглъбен на моменти.

*

Nebesna

« Отговор #297 -: Юни 29, 2010, 08:45:39 pm »
струва ми се, че професията му е свързана с изкуство - да не би да прави татуировки?

Има влечение към фотография, интересува се от градоустройство, но не това му е професията. Професията, за която е учил, неговата специалност.

*

Divna

« Отговор #298 -: Юни 29, 2010, 08:49:55 pm »

Има влечение към фотография, интересува се от градоустройство, но не това му е професията. Професията, за която е учил, неговата специалност.

Небесна, а налагало ли се е да учи висше, за да практикува професията си?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #299 -: Юни 29, 2010, 08:51:56 pm »
Допускам, че може професията му да е свързана с някаква грижа, може медицина или пък свързано с животинки. Ще разгледам пак, че много на бързо я видях.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.