Лично аз гледам Нептун в 5 дом,Венера в Риби и Луна в 12 дом.
Моля ви Рая и Ванила, кажете на какво се дължат вашите предположения, защото много голямо налучкване падна. Кои са аспектите?
Цитат на: Рая в Юни 29, 2010, 09:19:28 pmЛично аз гледам Нептун в 5 дом,Венера в Риби и Луна в 12 дом.т.е. подчертани риби като управител, дом, планета?
Браво на това момче, при толкова силен акцент на Риби, е намерил от рано как да им служи.
И викаш не печелил добре? хехехехе
Цитат на: Рая в Юни 29, 2010, 09:19:28 pmЛично аз гледам Нептун в 5 дом,Венера в Риби и Луна в 12 дом.Ти позна. Завършил е духовна семинария. Практикувал е и други професии, заради по-високото заплащане, но в тази криза работа все повече няма и няма....започва работа по специалността си - като дякон.
Цитат на: Uran в Юни 29, 2010, 09:21:15 pmЦитат на: Рая в Юни 29, 2010, 09:19:28 pmЛично аз гледам Нептун в 5 дом,Венера в Риби и Луна в 12 дом.т.е. подчертани риби като управител, дом, планета?да, въпреки че Луната е в Лъв.
Цитат на: Небесна в Юни 29, 2010, 09:21:39 pmЦитат на: Рая в Юни 29, 2010, 09:19:28 pmЛично аз гледам Нептун в 5 дом,Венера в Риби и Луна в 12 дом.Ти позна. Завършил е духовна семинария. Практикувал е и други професии, заради по-високото заплащане, но в тази криза работа все повече няма и няма....започва работа по специалността си - като дякон.Наистина рядко срещана професия е това, особено в днешни времена!Ако може да се нарече "професия", по-скоро е път, призвание да служиш.Сещаш ли се за картата на Док, той също е завършил Духовна семинария.
Аз никога не съм му имала картата. Само зная, че е Овен и има нещо рибешко май.
това много ми хареса, беше интересно....добър начин за проверка ....сверка.... :blink:
Цитат на: Небесна в Юни 29, 2010, 09:36:33 pmАз никога не съм му имала картата. Само зная, че е Овен и има нещо рибешко май.Много е показателна.Съвпад на Венера и Юпитер на АС в Риби и Нептун в Стрелец на МС, Луна в Козирог в 12 дом.
ООО да, какво по-голямо признание за един Лъв от това да е в центъра на събитието и всички погледи да са вперени в него, а пищните одежди само допълват картинката.И все пак мисля, че грижата за хората е водеща при него, а не егото.