Цитат на: Рая в Юни 29, 2010, 09:42:22 pmООО да, какво по-голямо признание за един Лъв от това да е в центъра на събитието и всички погледи да са вперени в него, а пищните одежди само допълват картинката.И все пак мисля, че грижата за хората е водеща при него, а не егото.ще ми е интересно да наблюдавам еxotic духовник по време на служба...
ООО да, какво по-голямо признание за един Лъв от това да е в центъра на събитието и всички погледи да са вперени в него, а пищните одежди само допълват картинката.И все пак мисля, че грижата за хората е водеща при него, а не егото.
Цитат на: Небесна в Юни 29, 2010, 09:48:05 pmКаза, че щял да носи расо. Хаха! А ние го определихме като конте и суетен... :rolf:Ами, отрекъл се е от светския живот. Отдал се е на други каузи. Ама е млад още. Не знаем какъв ще стане след 10-20 години. Може коренно да се промени. :lol:
Каза, че щял да носи расо. Хаха! А ние го определихме като конте и суетен... :rolf:
О, да, той е много екзотичен - мулат е, все пак. Но по-скоро мургав и европеидните черти преобладават.
Цитат на: Небесна в Юни 29, 2010, 09:50:47 pmО, да, той е много екзотичен - мулат е, все пак. Но по-скоро мургав и европеидните черти преобладават.не ти вярвам.Докажи го.
С тази карта, далеч по-пикантни неща може да върши. Както и да достигне слава..Хайде чакам по моя казус, интересно ми е дали ще познаете професията...