Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 226916 Прегледи
*

Helo

Re:професия
« Отговор #400 -: Юни 30, 2010, 12:22:14 pm »

Тук става дума за  РЕАЛЕН ЧОВЕК когото лично познавам. Ами да се усети малко....

Ти се усети, че сама си си виновна за това да пусна фактите за българските попове! Съвсем сама си си виновна.

Внимавай с жлъчката. Нали знаеш за психичните проблеми, които докарват заболявания.

« Отговор #401 -: Юни 30, 2010, 01:06:58 pm »
Извинявам се, че ще се намеся.
Но е грозно отстрани. Спрете, това не е мястото. И колкото повече се дразните, толкова повече ще ви доведе негативизъм и в ежедневието. Просто не си заслужава. Не падайте толкова ниско, че да се обиждате.
Вижте си аспектите за деня  ;D
Може Марса ви да квадратира някоя Луна или Уран да се е намесил. Не се впрягайте. Просто някой е имал лош ден и се е издразнил, а останалите са се подвели.
Нито Скарлет е лоша, нито Небесна, нито Лилавката. Кой къде е писал и брисал си е негова работа. А пък за едни попове да се дърляте, безсмислено си е. Който пуска карти, рискува.

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #402 -: Юни 30, 2010, 01:23:06 pm »
Себепознанието възниква единствено във взаимоотношенията; в наблюдението на отношенията с хората, идеите и предметите; с дърветата, земята и целия свят около и във вас. Отношението е огледало, в което Азът се разкрива. Без себепознание не съществува основа за правилни мисли и действия. Джиду Кришнамурти (в разговор с Джавахарлал Неру)

« Отговор #403 -: Юни 30, 2010, 01:35:29 pm »
А пък за едни попове да се дърляте, безсмислено си е. Който пуска карти, рискува.

Не за "едни попове", миличка, а за мой приятел.
Така ли мислиш? Който пуска карти - рискува. Ами давай и лице тогава.
Доколкото виждам толерираш подобно поведение. Вероятно принципът на огледалото действа и при теб.

Може да е за твой приятел, аз четох-четох, оплетох се, стигнах до обидите и ми стана криво. Защото криво е точната дума. Опитвам се умишлено да мисля позитивно, така да се каже, работя върху себе си, че имам една Овча Луна да преработвам, че и на К7...
За картите - вероятно си личи, че в момента се уча. На карти на хора, които познавам, включая и моята. Ръся и бисери в сайта, вече дори получих хокане от един участник. Затова казвам, че рискува. Защото на мен ми се "скараха", а е възможно и да ми се смеят някои, но всички са били начинаещи. А аватара съм го сложила, защото е идеен, вместо да ви се пуля с мордата си :-)

« Отговор #404 -: Юни 30, 2010, 01:46:03 pm »
Всяка история има три страни: моята, твоята и ИСТИНАТА...
Не е красиво да се очернят хора тук в този форум. Вие сте астролози, вие трябва да приемате всички хора с положителните и отрицателните им качества, особено пък при публикувани лични данни...., не бива така да потъпква доверието на този, който се ви се е доверил.... Хи, или Хело, мила , извинявай, че се намесвам, но като страничен наблюдател вече втори месец във форума, мисля че е редно да се извиниш!
Ако можехме да съдим, нямаше да сме тук .....

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #405 -: Юни 30, 2010, 01:59:18 pm »
Не е красиво да се очернят хора тук в този форум. Вие сте астролози, вие трябва да приемате всички хора с положителните и отрицателните им качества, особено пък при публикувани лични данни...., не бива така да потъпква доверието на този, който се ви се е доверил.... Хи, или Хело, мила , извинявай, че се намесвам, но като страничен наблюдател вече втори месец във форума, мисля че е редно да се извиниш!
Говориш за война-)))...По-скоро така си набавя енергия-)))),защо да се извинява-))))
Апропо,Небесна, къде е тая карта на твоя познат,бе....то от толкоз изказвания на Салати, Хелота и тям подобни,съвсем му изгубих края :-\
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

« Отговор #406 -: Юни 30, 2010, 02:06:00 pm »
Абе, натискай "ignore" и да не ти пука за нея. Всеки за себе си сам говори. Добре е, че си го изтрила.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #407 -: Юни 30, 2010, 02:24:43 pm »
Злобна си и си отмъстителна. Аз съм я била накарала да пусне линка. Върви се прегледай. И с какво персонално те предизвиках?

Нали знаеш, че рано или късно всеки си го получава.  :72:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #408 -: Юни 30, 2010, 02:50:37 pm »
Говориш за война-)))...По-скоро така си набавя енергия-)))),защо да се извинява-))))
Апропо,Небесна, къде е тая карта на твоя познат,бе....то от толкоз изказвания на Салати, Хелота и тям подобни,съвсем му изгубих края :-\

Кабала, аз я изтрих, заради тъпото. Нали ще влезе майка му утре във форума и ще прочете какви глупости е изакало онова. Тя си мисли, че ние тука сме сериозен форум и се съгласи да му публикевам картата (без име, но данни имаше, все пак). Не се срещат много мъже, родени в хавана, израстнали в българия и завършили богослужение...Картата снощи я коментирахме, но аз изтрих почти всичко, публикувано от мен по темата.
ааааааааааааа,ясно....Ам, що и се връзваш-))) Ако трябва да говоря за "божиите" служители и хелото не мой ми се опре-)))),въпреки,че и аз имам много близък човек, който е в църквата...както и в рода ми е имало такива-)))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

missKapriz

« Отговор #409 -: Юни 30, 2010, 02:51:15 pm »
Небесна,обещала си ни още една карта ,по която да търсим професията :blink:

*

Nebesna

« Отговор #410 -: Юни 30, 2010, 02:55:29 pm »
Небесна,обещала си ни още една карта ,по която да търсим професията :blink:

Ами на тази дама познахте ли и професията по висшето образование? Аз не съм видяла...

*

Divna

« Отговор #411 -: Юни 30, 2010, 03:35:47 pm »
Небесна, аз винаги съм се възхищавала на твоята особа, от която лъха интелигентност, себепознание, себеуважение, такт, професионализъм ... Списъкът е дълъг и ще спра до тук, защото всички, които четем можем да преценим кой какъв е, даже и във виртуалното пространство това е видимо.

Аз не удобрявам действията на Хело и бих я помолила да разсъждава малко повече преди да пише каквото и да е било.
Хело, ако ти липсва в живота нужното внимание, не е този начина по който да го търсиш. С това си поведение не печелиш нищо, най-малко уважението на добрите хора.

*

Helo

« Отговор #412 -: Юни 30, 2010, 04:29:07 pm »

ти добре ли си, мааааааа? Патко проста! Обиди момчето. Вместо да се извиниш продължаваш с простотиите си.
И да те светна по въпроса. Жлъчните болести се предотвратяват с редовен секс. Ти си по-застрашената, Пази се момиче. вършиш простотии и създаваш негативизъм около себе си. За какво съм виновна ма, патко? Аз поставих картата със знанието на майката. Патка с патка проста. Сега обидена ли си? Обидена си, нали. Хубаво ли ти е? На мен не ми е нито хубаво, нито лошо. Така че жлъчката ми си е съвсем наред. Да видим сега кой си го заслужи.

Небесна, събрах по-интересните ти постове като този и ще ги публикувам в блога си.

Ще дам препратка към сайта и в блога си ще опиша положението във форума с разсъждения за психичното и умствено състояние на астролозите, които пишат по форумите.

« Последна редакция: Юни 30, 2010, 04:33:45 pm от Hi »

*

Helo

« Отговор #413 -: Юни 30, 2010, 04:31:47 pm »

В момента съм влюбена, така че нищо не може да ми накриви капелата.

... каза тя след сериозен пристъп на истерия.  ;D

*

Helo

« Отговор #414 -: Юни 30, 2010, 04:35:32 pm »

Публикувай ги, където искаш. не се съмнявам, че си способна на всякакви шантажи и мръсотии...

Не е шантаж, а голата истина - твоите постове, които показват достатъчно.

« Отговор #415 -: Юни 30, 2010, 04:41:44 pm »
   Ква беше професията по силно изразен Меркурий и Юпитер ли- нямам спомен. Вероятно е завършила право или международни отношения или и двете заедно - международно право.

« Отговор #416 -: Юни 30, 2010, 05:22:40 pm »
Вие само за попове говорите  ;D

С МЦ в Лъв, Слънце в 5ти дом Риби в опозиция със Сатурн в 11ти
В 9 има интерсептиран Рак, а Луната е на К7 и е в огрен тригон с Марс и Нептун във 2д
по 6ти(интерсептиран) е пак Овен
Уран е в квадрат с Марс

с какво се занимава човека?  ;D Да си призная, човекът съм аз и от 6 г си работя по специалността и мног си я харесвам.  :blink:

айде де сменим темата, че пак се връщате не където трябва  ;)

*

Nebesna

« Отговор #417 -: Юни 30, 2010, 07:59:16 pm »
  Консултант, по всяка вероятност, но от тази си работа не печели добре, защото вероятно е свързана със социално слаби хора или социални организации. Поради тази причина и от друга страна от неудовлетворения си Меркурий, работи и друго. Вероятно е свързано с езиково обучение - преподавател, частни уроци. По някакъв начин й се налага използването и на чужди езици.

Какъв консултант? Опитай се да познаеш образованието.
Да, става дума за фондация и за социалната сфера.

Жената е психолог.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #418 -: Юни 30, 2010, 08:12:26 pm »

не виждам нищо общо между живота на българските попове и астрологията.
 този форум е за обсъждане на астрологични казуси, не за друго.

*

abroad

« Отговор #419 -: Юни 30, 2010, 09:00:21 pm »
Картата е на мъж. Има щастието професия, призвание, занимание, източник на доходи да се сключва в едно. Кое е то? Според мен не е трудно за идентифициране, още повече, че е от малкото хора, които са знаели точно какво би им харесало да вършат още на 17-18г.

*допускам, че ще има хора, които ще се досетят, чия е цитираната карта, но не помня дали съм споменавала професия