Здравей Гост

професия

• 1259 Отговора
  • 227545 Прегледи
*

Divna

Re:професия
« Отговор #460 -: Юли 04, 2010, 01:55:18 pm »
присъединявам се към "словото", издателска дейност, театъра обединява ре и изкуство, журналистика е много ок

Благодаря, Кауа!

В крайна сметка и аз си мисля, че журналистиката ще е най-добра за нея.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #461 -: Юли 04, 2010, 02:16:27 pm »
И според мен по-сполучливият вариант е журналистика.
На дъщеря ти по ще й подхожда професия, свързана с публичност, където може да блесне.
С този съвпад на Луната с Марс в Близнаци на К9 и Меркурий в квадрат с Юпитер силата й е в словото и аргументите, а не толкова в умението да изслушва и да бъде съпричастна. Акцентът върху огън/въздух внася елемент на прибързаност. Може и да проявява интерес към психологията, но според мен липсват достатъчно показатели за психология и психоанализа. Затова също залагам на журналистиката, а също медии, реклама, връзки с обществеността.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #462 -: Юли 04, 2010, 02:17:08 pm »
Направих едни сметки

• жребий на професията - 13 гр Дева в 11-ти /МС+ :sun:- :moo: за дневно раждане/
  • жребий на дейността - 27 гр Козирог съвпад с IC /Asc +  :moo:- :sat: независимо дали е дневно или нощно/

Управитела на 2ри е в Близнаци, в  8ми - с писане/разслидване ще си вади хляба  ;)

Мисля, че професия свързана с писане би и подхождала много добре.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #463 -: Юли 04, 2010, 02:31:35 pm »
И според мен по-сполучливият вариант е журналистика.
На дъщеря ти по ще й подхожда професия, свързана с публичност, където може да блесне.
С този съвпад на Луната с Марс в Близнаци на К9 и Меркурий в квадрат с Юпитер силата й е в словото и аргументите, а не толкова в умението да изслушва и да бъде съпричастна. Акцентът върху огън/въздух внася елемент на прибързаност. Може и да проявява интерес към психологията, но според мен липсват достатъчно показатели за психология и психоанализа. Затова също залагам на журналистиката, а също медии, реклама, връзки с обществеността.

Благодаря, Лили!

Тук си я описала точно на място. Така й знаят "устата", че не е истина  ;D, не можеш я надприказва. И каквото и е на душата, такова и е на устата - не се притеснява кой и какво си мисли и ще си помисли, важното е да се каже и да се аргументира.
Иначе умее да изслушва и да бъде съпричасна с чуждата болка, но няма нужната защита и мисля, че това би я товарило много в живота. Въпреки, че психолозите изграждат тая защита и така се предпазват от емоционален срив. Аз обаче силно се съмнявам, че дъщеря ми ще съумее да изгради такава защита някога.

*

Divna

« Отговор #464 -: Юли 04, 2010, 02:47:50 pm »
Направих едни сметки

• жребий на професията - 13 гр Дева в 11-ти /МС+ :sun:- :moo: за дневно раждане/
  • жребий на дейността - 27 гр Козирог съвпад с IC /Asc +  :moo:- :sat: независимо дали е дневно или нощно/

Управитела на 2ри е в Близнаци, в  8ми - с писане/разслидване ще си вади хляба  ;)

Мисля, че професия свързана с писане би и подхождала много добре.

Аурора, много ти благодаря  :kissd:!

*

Asol

• 4140
« Отговор #465 -: Юли 04, 2010, 02:59:48 pm »
Момичето има желание за изява с това Слънце  и Меркурий в Лъв в квадрат с Юпитер, с многостранни интереси и любознателна, умее да убеждава, а опозицията Меркурий - Уран предполага или импулсивност и необмисленост при комуникация или техническа мисъл. Може би разследващата журналистика да е нейното амплоа.

*

Uran

• 6041
« Отговор #466 -: Юли 04, 2010, 03:10:21 pm »
Дивна, нещо свързано с писане и комуникация-У6-Нептун е в 3 дом-диспозиторът му Сатурн в 5 дом- творчество, свободни професии; Меркурий в 10 дом.

Благодаря, Уран!

Какво визираш със свободни професии?
Писане, преводи, а и журналисти на свободна практика.
Меркурий в лъв е драматичен в изказа, така че може и крими/разследваща журналистика.

*

Divna

« Отговор #467 -: Юли 04, 2010, 03:53:36 pm »
Благодаря ви, Асол и Уран!

« Отговор #468 -: Юли 04, 2010, 09:49:05 pm »
Дивна,

все гледам този Йод / Божи пръст / в който участват

Плутон/СЛВ 2 дом секстил Уран/Нептун,упр 6 и два квинконса сочат към
апекса-  съвпада Луна /Марс,упр МС и съупр.6, май съдбата ще я насочи на къде когато
дойде момента да избира

Луната на К9 Близнаци, упр. на МС, може и с преподаване да се занимава, с каквото с занимаваш и ти, пак е свързано със слово и аудитория :blink:

К9 Близнаци, две висши образования

в България . са бакалавър и магистър
« Последна редакция: Юли 04, 2010, 09:54:44 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #469 -: Юли 04, 2010, 10:40:46 pm »
Благодаря, Стреличка!

Луната на дъщеря ми е изключително показателна. Тя е управител на МЦ, който съответства за бащата в женски радикс. В същото време, Луна отговаря и за майката в картата. Така, че от една страна баща й носи болка, а от друга аз, като нейна майка с квинконсите с тежките планети.

« Отговор #470 -: Юли 05, 2010, 07:38:47 pm »
да ти кажа при мен 10 дом показва майката, тя е била активният/властен родител, който е поел отговорностите по отглеждането ми, а 4 дом  показваше татко, имам Слънце на К4 и
когато тр.Плутон застана там, той си отиде :'(
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

elfidka

• 3129
« Отговор #471 -: Септември 07, 2010, 09:49:04 am »
Момичета, някой знае ли как да намеря номера на астероида Атина Палада в астрокома. До колкото разбрах се връзва с професията .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #472 -: Септември 07, 2010, 10:00:08 am »
Pallas  в табличката ,където е Пар Фортуна.Лилит...мисля че е това

*

elfidka

• 3129
« Отговор #473 -: Септември 07, 2010, 10:09:13 am »

И аз това предположих в началото, но нещо не ми се връзва..Палас, Палада - звучи ми твърде различно.

Мерси все пак
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #474 -: Септември 07, 2010, 10:29:54 am »

И аз това предположих в началото, но нещо не ми се връзва..Палас, Палада - звучи ми твърде различно.

Мерси все пак

Палада на др.гръцки се изписва като Палас и е един от най-разпространените епитети на Атина. Тя си присвоява това име в чест на смъртната си млечна сестра Палас, която убива по случайност. Според някои названието идва от глагол, означаващ "палеща (възбуждаща) мъжете".
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #475 -: Септември 15, 2010, 10:10:26 am »
Днес е 15-ти септември и винаги на този ден се вълнувам много.
От астрологична гледна точка ме интересуват показателите на добрия учител.
Не просто да работиш като такъв, заради едната заплата, а призванието да бъдеш учител.
Аз например съм искала да бъда учителка, но на малки деца - до 4 клас. С големите няма да издържа.
Обичам да общувам с деца, да разговарям с тях, да ги съветвам и напътствам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #476 -: Септември 15, 2010, 11:29:44 am »
Днес е 15-ти септември и винаги на този ден се вълнувам много.
От астрологична гледна точка ме интересуват показателите на добрия учител.
Не просто да работиш като такъв, заради едната заплата, а призванието да бъдеш учител.
Аз например съм искала да бъда учителка, но на малки деца - до 4 клас. С големите няма да издържа.
Обичам да общувам с деца, да разговарям с тях, да ги съветвам и напътствам.

Силен Сатурн. 5-ти дом и 6-ти акцентирани....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #477 -: Септември 15, 2010, 12:06:59 pm »
Ето една натална карта на учител от базата данни на Astro-Wiki, която много добре потвърждава казаното от Марая
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJxdjrEKwjAYhJ_G7YSkNsYa_qGTa0HF-a8JJtiU0qaEvr3pKjccHB93l8M3UGU-kVia0dLD8du7-VAJdZFnIEKjhmyqGkJcawWvMj7rAoHOh4GtGyYfuPBdi-e9hVZZNDg1o9JYC1Vk2PYjR_dXvseWkyNdgnaaw1B8XzJ92qZyKiZPnLLxy0ZHaeaF5Ov2A-JXNFc.
Аз питам 3-ти дом не участва ли във формулата за учител, а 9-ти - за университетски преподавател?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #478 -: Септември 15, 2010, 12:32:23 pm »
Ето една натална карта на учител от базата данни на Astro-Wiki, която много добре потвърждава казаното от Марая
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJxdjrEKwjAYhJ_G7YSkNsYa_qGTa0HF-a8JJtiU0qaEvr3pKjccHB93l8M3UGU-kVia0dLD8du7-VAJdZFnIEKjhmyqGkJcawWvMj7rAoHOh4GtGyYfuPBdi-e9hVZZNDg1o9JYC1Vk2PYjR_dXvseWkyNdgnaaw1B8XzJ92qZyKiZPnLLxy0ZHaeaF5Ov2A-JXNFc.
Аз питам 3-ти дом не участва ли във формулата за учител, а 9-ти - за университетски преподавател?

6-ти Близнаци - упр. меркурий. Силен сатурн на МЦ , Венера на трон в 5-ти в телец и екзалтирана луна в телец.
Сатурн опозе меркурий.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #479 -: Септември 15, 2010, 12:34:01 pm »
Да ви пусна една карта да познаем професията, ако желаете.  :blink:

Ето я и нея.

Предвид възрастта часа на жената е възможно да не е толкова точен /не е правена ректификация/, но тя е асц Стрелец и коренна разлика не ми се вярва да има.    
« Последна редакция: Септември 15, 2010, 02:08:08 pm от sunrain »
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.